Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Nομιζω και σε δίλημμα να ήταν ο άνθρωπος μετά τις εκπληκτικές φωτογραφίες πρέπει να αγόρασε εισιτήριο για Μπιλμπάο.
Μπα σε καλό σου πρωινιατικα!!!! Να σαι καλά!Αν ήταν για το φαγητό μόνο, δεν θα πατούσα ποτέ το πόδι μου ξανά στην Ισπανία.
Προσιτό ναι καλούτσικο ναι, καταπληκτικό όμως δεν το λες ειδικά σε σύγκριση με το τι προσφέρει η Ιταλία.
Μια ωρίτσα είναι και η πανέμορφη Βερόνα.Μπιλμπάο δεν έχω πάει, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.
Ωστόσο, το Μιλάνο, αν και δεν έχει κάτι ιδιαίτερα όμορφο να δεις, έχει ορισμένα σημεία που είναι αρκετά γραφικά και, γενικά, σε συνεπαίρνει ο "αέρας" του.
Δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς, αλλά μετά από 4 φορές που έχω πάει για ΣΚ (φθηνά εισιτήρια Ryanair γαρ), το έχω αγαπήσει! Είναι οι πανκομψα ντυμένοι Μιλανέζοι; Είναι η κουλτούρα του απογευματινού Aperitivo; Σίγουρα υπάρχουν πράγματα να δεις και να κάνεις σε 1-2 μέρες εκεί.
Άσε που είναι μόλις μια ώρα μακριά το πανέμορφο Bergamo (την αγαπώ αυτήν την πόλη) αλλά και η Κόμο. Οπότε, σίγουρα μπορεί κάποιος να πάει Μιλάνο και με μονοήμερες εκδρομές (ή και διαμονές) να μείνει ακόμα και μια βδομάδα στην περιοχή!
Οπότε, για κάποιον που δεν έχει δει καθόλου την Ιταλία και δεν θα έχει να συγκρίνει με Ρώμη, Φλωρεντία κλπ, το Μιλάνο είναι μια χαρά ωραία και φθηνή επιλογή!
Μια ωρίτσα είναι και το αεροπλάνο για ΙσπανίαΜια ωρίτσα είναι και η πανέμορφη Βερόνα.
Λίγο παραπανω. Κοντά στο 2ωρο και κάτι.Μια ωρίτσα είναι και το αεροπλάνο για Ισπανία
1.30 ώρα είναι η Βαρκελώνη.Λίγο παραπανω. Κοντά στο 2ωρο και κάτι.
Καλές γιορτές με χαμον. View attachment 448285
Από πού; μήπως μπερδεύεσαι;
Από Μπέργκαμο το έχω κάνει.Από πού; μήπως μπερδεύεσαι;
Μπέργκαμο Μαδρίτη.Από Μπέργκαμο το έχω κάνει.