Ivana
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- οχ.....όλος ο κόσμος
παρόλο που είπα πως δεν θα ασχοληθώ άλλο, δεν μπορώ...
λοιπόν....
αυτό που σου πρότεινα αρχικά και συνεχίζω να πιστεύω ήταν Ρώμη+Τοσκάνη
όταν δεν ήθελές να τα κόψεις..... σου πρότεινα αυτό που ήθελες λίγο διαφοροποιημένα
τα μπολτ γραμματα που αναφέρονται στο παραθαλάσσιο μέρος ήταν να καταλάβεις ότι είναι παραθαλάσσιο και όχι να πας εκεί επειδή είναι καλοκαίρι (κια ότι δεν είναι λίμνη όπως νόμιζες)
και εδώ το ίδιο επειδή δεν το άλλαζες και η ίδια με τίποτα
λοιπόν....
μέλη από δω πχ ivana μου πρότιναν τις λίμνες το τσίνκουε κ βερόνα-βενετία..
...ένα μέλος ( νομίζω ivana) μου πρότινε λίμνες κ το παραθαλ'ασσιο λόγω καλοκαιριού που θέλω...
αυτό που σου πρότεινα αρχικά και συνεχίζω να πιστεύω ήταν Ρώμη+Τοσκάνη
Κόψε τις λίμνες, εμ δεν θα τις δεις, εμ θα είσαι στους δρόμους όλη την ώρα- μήνα του μέλλιτος πας.
Βασικά και η Βενετία είνια περιττή (εκτός αν έχεις κλείσει ήδη τα εισιτήρια). Η Ιταλία δεν είναι μικρή και θέλει ώρα για ταξίδι, ειδικά αν έχει και τόσα σημεία να επισκεφτείς.
Τις μέρες που σου μένουν μοίρασε τις στην Τοσκάνη και Τσίνκυα ντι τέρε αν θέλεις πολύ να πας εκεί.
όταν δεν ήθελές να τα κόψεις..... σου πρότεινα αυτό που ήθελες λίγο διαφοροποιημένα
τα μπολτ γραμματα που αναφέρονται στο παραθαλάσσιο μέρος ήταν να καταλάβεις ότι είναι παραθαλάσσιο και όχι να πας εκεί επειδή είναι καλοκαίρι (κια ότι δεν είναι λίμνη όπως νόμιζες)
ασε την Ρώμη απ'εξω βάλε άλλες 4-5 μέρες, πάρε καράβι για Βενετία, πήγαινε Βερόνα, Μιλάνο, Γκάρδα ή/και Κόμο ή/και Ματζορε. ΚατέβαΤσινκουα ντι τέρε (να ξέρεις δεν είναι λίμνη, είναι παραθαλάσσιο μέρος κοντά στην Λα Σπέτσα), από εκεί πήγαινε Πίσα, Φλωρεντία και χωριά και γύρνα Βενετία. Άσε την Σιένα
Σε αυτή την περίπτωση κρατάς περισσότερα απ'τα μέρη που θέλεις, αλλά θέλεις παραπάνω μέρες και όχι 1-2.
Δηλαδή θα μπορούσες να κάνεις 2 με 3 Βενετία, 4 λίμνες, 2-3 Τσίνκουα και 5 Τοσκάνη (και αυτά πάλι θα μπορούσαν να θεωρηθούν λίγα)
και εδώ το ίδιο επειδή δεν το άλλαζες και η ίδια με τίποτα
λοιπόν, άκου κάποιες πιθανές προτάσεις:
Μια σχετική εξοικονόμιση θα ήταν να κόψεις το Τσίνκουα ντι Τέρε και να περάσεις από Μπολόνια στην επιστροφή,ας πουμε.