Ivana
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- οχ.....όλος ο κόσμος
με 5 μέρες που σου μένουν μετά την Ρώμη, πάλι είναι 250 χμ μέσος όρος την ημέρα!!!!!!!! 1-2 μέρες να προσθέσεις δεν θα σου βοηθήσουν.
Εγώ τελευταία 2 χρόνια περνάω γύρω στα 700 την εβδομάδα (και όχι στο ταξίδι) και με σκοτώνουν!! Εσύ θα θές και βόλτες να κάνεις μετά. Ειδικά τις τελευταίες 2 μέρες που θα μείνεις από μια νύχτα στο Κόμο και στην Βενετία ενώ θα ταξιδέψεις γύρω στα 300χμ. Όπως και Φλωρεντία/Ρώμη.
δε σε κατάλαβα τί θες να πεις
- 9 μέρες από τις οποίες 4 στην Ρώμη
- σου μένουν 5 να γυρίσεις "υπόλοιπη" Ιταλία
- σύνολο χμ 1250
- 1250 δια 5 = μέσος όρος 250 χμ
- αν προσθέσεις 1-2 μέρες , μέσος όρος γυρω στις 170
- κάνω σχεδόν 700 χμ την εβδομάδα για προσωπικούς και όχι για ταξιδιωτικούς λόγους, Δηλαδή, δεν κάνω ιδιαίτερες βόλτες εκεί που πάω, δεν βλέπω αξιοθέατα, δεν...Και κουράζομαι και χωρίς αυτά.
- Τελευταίο διήμερο θα φύγεις απ'το Κόμο που έφτασες μόλις την προηγούμενη μέρα, θα αναχωρίσεις το πρωί φαντάζομαι, θα περάεις σχεδόν 300 χμ να φτάσεις Βενετία, θα την γυρίσεις , θα κοιμηθείς και θα φύγεις.... εμένα που τριγυρνώ σαν τη παλαυή, πολλά μου είναι
- Από Ρώμη ως Φλωρεντία έχεις περίπου 250 χμ, 4 μέρες θα γυρίζεις Ρώμη (Αύγουστο θα πεθάνεται απ τη ζέστη), θα περάσεις και Σιένα, θα φτάσεις Φλωρεντία, θα τρέξεις να προλάβεις να δεις κάτι και θα κοιμηθείς πάλι μόνο μια νύχτα για να μπορείς να φύγεις αλλού.