30 Δεκεμβρίου 2015 #13 katkats Moderator Μηνύματα 10.010 Likes 13.028 Επόμενο Ταξίδι ? Ταξίδι-Όνειρο Ν. Αμερική alma said: Πάντως ευχαριστούμε την @katkats που έβαλε έναν ακόμα διαγωνισμό πριν λήξει το 2015... κλικ για όλη την παράθεση... Καλέ, με κάνετε και κοκκινίζω ...
alma said: Πάντως ευχαριστούμε την @katkats που έβαλε έναν ακόμα διαγωνισμό πριν λήξει το 2015... κλικ για όλη την παράθεση... Καλέ, με κάνετε και κοκκινίζω ...
2 Ιανουαρίου 2016 #14 katkats Moderator Μηνύματα 10.010 Likes 13.028 Επόμενο Ταξίδι ? Ταξίδι-Όνειρο Ν. Αμερική Ο τελευταίος διαγωνισμός της περασμένης χρονιάς ολοκληρώθηκε λίγο πριν την έλευση του 2016. Οι νικητές είναι: 1η θέση Ο @dimosf με την ιστορία "Με ένα αυτοκίνητο στους δρόμους της Γαλλίας". 2η θέση Ο @campesino με την ιστορία "Στο Νότιο Μεξικό ο ουρανός είναι...αλλιώς". 3η θέση Ισοβάθμησαν: Η @ikarialover με την ιστορία "Δανία...αλλιώς! Μία ανθρωπολογική αφήγηση!!!" και ο @taver με την ιστορία "Πόλη μοντέλο ή πόλη των μοντέλων?". Συγχαρητήρια στους νικητές και σε όλους τους συγγραφείς για τις ιστορίες τους! Εύχομαι και το 2016 να συνεχίσουμε ακάθεκτοι να γράφουμε και να διαβάζουμε travelstories! Καλή χρονιά!
Ο τελευταίος διαγωνισμός της περασμένης χρονιάς ολοκληρώθηκε λίγο πριν την έλευση του 2016. Οι νικητές είναι: 1η θέση Ο @dimosf με την ιστορία "Με ένα αυτοκίνητο στους δρόμους της Γαλλίας". 2η θέση Ο @campesino με την ιστορία "Στο Νότιο Μεξικό ο ουρανός είναι...αλλιώς". 3η θέση Ισοβάθμησαν: Η @ikarialover με την ιστορία "Δανία...αλλιώς! Μία ανθρωπολογική αφήγηση!!!" και ο @taver με την ιστορία "Πόλη μοντέλο ή πόλη των μοντέλων?". Συγχαρητήρια στους νικητές και σε όλους τους συγγραφείς για τις ιστορίες τους! Εύχομαι και το 2016 να συνεχίσουμε ακάθεκτοι να γράφουμε και να διαβάζουμε travelstories! Καλή χρονιά!
2 Ιανουαρίου 2016 #15 hydronetta Member Μηνύματα 4.164 Likes 14.535 Επόμενο Ταξίδι ??? Ταξίδι-Όνειρο όπου δεν έχω πάει Μπράβο σε όλους αλλά δεν κρύβω τη χαρά μου για τη πρωτιά του Δήμου που μας έχει προσφέρει πάμπολλες ιστορίες. Πάντα έτσι να συνεχίσεις
Μπράβο σε όλους αλλά δεν κρύβω τη χαρά μου για τη πρωτιά του Δήμου που μας έχει προσφέρει πάμπολλες ιστορίες. Πάντα έτσι να συνεχίσεις
2 Ιανουαρίου 2016 #16 mariath Member Μηνύματα 2.284 Likes 6.510 Ταξίδι-Όνειρο Όλη η Νότια Αμερική Μπράβο στους νικητές και ένα μεγάλο ευχαριστώ που γράφετε αυτές τις υπέροχες ιστορίες! Και έτσι γλίτωσαν και οι κοτσίδες του @Yorgos ...
Μπράβο στους νικητές και ένα μεγάλο ευχαριστώ που γράφετε αυτές τις υπέροχες ιστορίες! Και έτσι γλίτωσαν και οι κοτσίδες του @Yorgos ...
2 Ιανουαρίου 2016 #17 dimosf Member Μηνύματα 2.302 Likes 5.900 Ταξίδι-Όνειρο ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Ευχαριστώ πολύ και πολλά μπράβο σε όλους! Καλή και ταξιδιάρα χρονιά νάχουμε όλοι!
11 Ιουνίου 2016 #18 ikarialover Member Μηνύματα 679 Likes 845 Καλέ, μου μοίραζαν βραβεία και χαμπάρι δεν είχα πάρει!! Χαχα, ευχαριστώ πολύ όλους!