pattyyy
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- χμ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- νότια αφρική
Συγχαρητήρια σε νικητές και μη και από εμένα! Καλή χρονιά να έχουμε με όμορφα ταξίδια και καλογραμμένες ιστορίες!
Προσυπογράφω!Επίσης μια παρατήρηση. "Αχτι" το έχω να κερδίσει μια φορά μια θέση η Lullu με τις τελείως ξεχωριστές ιστορίες της. Ξεχωρίζουν μεν αλλά δεν κερδίζουν.
κι εγώ! :xmas_smile:Προσυπογράφω!
πετυχα 2 στις 3 ....Συγχαρητήρια στους νικητές! Αυτή την φορά πέτυχα μόνο την μία από τις 3.
Υ.γ. Επίσης μια παρατήρηση. "Αχτι" το έχω να κερδίσει μια φορά μια θέση η Lullu με τις τελείως ξεχωριστές ιστορίες της. Ξεχωρίζουν μεν αλλά δεν κερδίζουν.
Παρομοίως! Γι αυτό και την μία μου ψήφο την έδωσα στο Λίβανο.
Από την άλλη, αν μετρήσει κανείς τον αριθμό των ψηφισάντων επί του συνόλου των μελών του τράβελστορις, το αποτέλεσμα είναι έτσι κι αλλιώς φτωχό. Όλες μαζί οι ιστορίες αθροίζουν 146 κουκιά, δηλαδή μιλάμε για 50-60 ψηφοφόρους. Άμα σκεφτείς ότι οι διαγωνιζόμενοι είναι 20, και κατά τεκμμήριο ψηφίζουν τον εαυτό τους...
Τα μάτια μας μια χαρά είναι Λουλού μου, αλίμονο στα χέρια σου να λες. Και εγώ θέλω να σε προτρέψω να γράφεις. Όχι για να κερδίσεις, αυτό λίγο με νοιάζει, αλλά για να έχω εγώ να διαβάζω. Για κάτι ιστορίες όπως οι δικές σου, του Γιώργου, της κυρίας Αδαμαντίδου και μερικών άλλων νομίζω ότι μένουμε.,:xmas_lol:,παιδια ευχαριστω για την υποστηρηξη!!!!! αυτο σημαινει πως θα γραφω μεχρι να κερδίσω?????? αλλομονο σε εσας και στα ματια σας!!!!!:xmas_lol::xmas_lol:
καλη χρονια!!!!!!!!
Κι εγώ έχω αυτή την απορία... :xmas_wink:[/b]
νομίζω πως απαγορεύεται ή έχουν αυτό το δικαίωμα;;;;;;;;;