katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Λίγες ώρες μέχρι να λήξει η ψηφοφορία! Μην αμελήσετε!
Προσωπικά το τελευταίο σημείο το θεωρώ σημαντικό πλεονέκτημα σε κάθε περίπτωση. Μακάρι να διαβάζαμε περισσότερες ιστορίες τέτοιου τύπου εδώ στο φόρουμ, παρά αμιγώς ταξιδιωτικές. Και πάλι συγχαρητήρια λοιπόν (και) γιαυτό το στοιχείο.... Δεν πίστευα ότι οι ιστορίες μου θα βραβευτούν. Ειδικά η ιστορία μου για το Ισραήλ, ήταν περισσότερο κοινωνικοπολιτική, παρά ταξιδιωτική.
Όσο για την επαλήθευση, πράγματι, έπεσες δυστυχώς μέσα για μέσα. Από το κακό στο χειρότερο. Και μην πω μάλιστα ότι τα ακόμα χειρότερα μάλλον δεν τα'χουμε δει ακόμα...Δυστυχώς επαληθεύτηκαν οι δυσοίωνες προβλέψεις μου για την περιοχή, που είχα αναφέρει στην ιστορία μου....
... Δυστυχώς τα καθημερινά επεισόδια συνεχίζονται και η απόφαση Τραμπ, έχει επιδεινώσει δραματικά την κατάσταση. Δυστυχώς αυτά που είχα γράψει τότε επαληθεύτηκαν. Δυστυχώς.
Και πώς θα ευφανθεί η καρδία ημων; Μόνο με βότκα θα τη βγάλουμε; Ωιμε !Αν και ως προς το κρασί μάλλον δεν θα ικανοποιηθείς, να ευχηθώ ωστόσο να ολοκληρώσεις τα σταν το γρηγορότερο όσο παραμένουν εν πολλοίς αυθεντικά. Καλά σου ταξίδια έτσι κι αλλιώς, όπου κι αν επιλέξεις να πας!