• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισραήλ Ισραήλ

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Παιδιά έχει κανείς από εσάς επισκεφθεί το Ισραήλ ποτέ του;

Αν όχι θα φοβόσασταν να πάτε λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν ή όχι;

Είναι μια χώρα που θέλω πάρα πολύ να πάω για διάφορους λόγους.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Shalom !!
Τι γινεται δηλαδη?? Αντε κλεισε εισητηριο και φυγε!!! Πριν πιασει η ζεστη !!
Απο τις αγαπημενες μου χωρες !!!

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Ξέρω και γω...μήπως σκάσουν τίποτα εξαγριωμένοι Παλαιστίνιοι μύτη ζωσμένοι με εκρηκτικά :p

Αλλά και χθες εγώ για 5 λεπτά δεν έπαθα ζημιά στην Καλλιδρομίου άρα τι να λέμε!!!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ξέρω και γω...μήπως σκάσουν τίποτα εξαγριωμένοι Παλαιστίνιοι μύτη ζωσμένοι με εκρηκτικά :p

Αλλά και χθες εγώ για 5 λεπτά δεν έπαθα ζημιά στην Καλλιδρομίου άρα τι να λέμε!!!
ελα παιδι μου μη λες βλακειες. Πηγαινε και θα το ευχαριστηθεις...

elefinor

Banned
Η Μ.Ανατολή ανέκαθεν ήταν εύφλεκτη περιοχή, όπου από τη μία στιγμή στην άλλη η απόλυτη ηρεμία μπορεί να μεταβληθεί σε καταιγίδα βάς και ταραχών. Σήμερα, π.χ είχαμε έξαρση των ταραχών σε πολλά μέτωπα λόγω της επετείου της "ημέρας της Καταστροφής".
Βέβαια, με την παρούσα κατάσταση της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης στη χώρα μας είναι πιθανότερο να πέσεις θύμα εγκληματικής ενέργειας από Άραβες στο κέντρο της Αθήνας παρά στο Ισραήλ. Η γνώμη μου είναι να πας, είναι πολύ ωραία χώρα με πολλά αξιοθέατα κάθε είδους και πολλές φυσικές ομορφιές, συνυπολογιζομένου του μικρού μεγέθους του. (Σκέψου οτι είναι μικρότερο από τη Μακεδονία)

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Βασικά αν τελικά πάω σε σπίτι θα μένω και θα είμαι με ντόπιους...μου έχουν πει εδώ και χρόνια να πάω και αυτοί έχουν έρθει ελλάδα τουλάχιστον 2 φορές ο καθένας τους άρα νομίζω πως ήρθε πλέον η σειρά μου.

elefinor

Banned
Καλά, έχεις γνωστούς που θα σε φιλοξενήσουν και θα σε ξεναγήσουν και το σκέφτεσαι; Φύγε πάραυτα...Θα περάσεις υπέροχα!

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική

Glosoli, γειτονάκι μου είσαι και ήσουν στη λαϊκή μου; Πήγα κι εγώ αμέριμνη για ψώνια τη στιγμή που έγινε το κακό... :(

Και για να μην είμαι off topic: Μην το σκέφτεσαι καν. Απέφυγε μόνο το κατακαλόκαιρο γιατί ο ήλιος ψήνει την πέτρα. Κι εγώ έχω γνωστούς εκεί και μάλλον με βλέπω κατά τον Οκτώβριο

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Glosoli, γειτονάκι μου είσαι και ήσουν στη λαϊκή μου; Πήγα κι εγώ αμέριμνη για ψώνια τη στιγμή που έγινε το κακό... :(
Όχι δεν μένω εκεί...απλά μένει μια φίλη μου και πήγα να την βοηθήσω με το κουβάλημα...πήγαμε να αλλάξουμε ένα τυρί στο super market...αν δεν είχαμε πάει θα ήμασταν εκεί όταν έγινε:(

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Glosoli kai Aria
Μπορείτε να μάθετε από τους φίλους σας στο Ισραήλ, αν γίνονται εκδρομές
στον Σινά με λεωφορείο μέσω Eilat. Τιμές, χρόνος διαδρομής και δ/νση κάποιου πρακτορείου στα Ιεροσύλημα. ευχαριστώ

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375