mfish
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ολη η γη
....είχα ένα backpack γεμάτο παλαιστινιακά μαντίλια ...
α νομίζω κατι περιμένω ..........δώρο....
....είχα ένα backpack γεμάτο παλαιστινιακά μαντίλια ...
α νομίζω κατι περιμένω ..........δώρο....
ναι ναι σου έχω φυλάξει μια κρέμα....α νομίζω κατι περιμένω ......
Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει με τις κρέμα τους , θεωρούνται απο τις καλύτερεςευαγγελια said:Ahava για τα ποδια μονο .Οι μασκες ειναι της προκοπης, τα υπολοιπα δεν....
(αγαπω τρομερα το Ισραελ ,αλλα δυστυχως οι κρεμες δεν ειναι το δυνατο τους σημειο )
Πόσο οικονομικό ταξίδι είναι, τελικά?Λοιπόν λόγω ελλείψης πολλών χρημάτων και περιορισμένων μερών διακοπών καταλήξα να πάω γύρω στις 12 μέρες Ισραήλ αεροπορικώς (Τελ Αβίβ) και να περάσω και Ιορδανία
Ωχ, γράψε μας πώς ένιωσες όσο είσαι ακόμη "φορτωμένη" κι ας μην είναι τόσο παραστατικά, αυτά ξεθωριάζουν γρήγορα και μετά δε θα αναφερθείς καθόλου...Για ιστορία δεν ξέρω γιατί είναι το μόνο ταξίδι που οι συναισθηματικές εικόνες ίσως να είναι πιο πολλές από τις αμιγώς ταξιδιωτικές...όσο και και να προσπαθείς να γράψεις παραστατικά κάποια πράγματα δεν αποτυπώνονται...
Έλεγα να πετάξω Ισραήλ και μετά πίσω από Ιορδανία για να αποφύγω την Ιερά Εξέταση. Δε γλιτώνω τίποτα?Βέβαια στα σύνορα Ιορδανίας-Ισραήλ που βρίσκονται στα Παλαιστινιακά εδάφη κοντεύαμε να προκαλέσουμε διπλωματικό επεισόδιο αλλά ευτυχώς τον έλεγχο τον είχαν Ιορδανοί και αποφύγαμε άσκοπο πιστολίδι...τέλος καλό όλα καλά...
Μα μέσω Τελ Αβίβ επέστρεψε και όχι ΙορδανίαςΚαλώς την!!!
Πόσο οικονομικό ταξίδι είναι, τελικά?
Ωχ, γράψε μας πώς ένιωσες όσο είσαι ακόμη "φορτωμένη" κι ας μην είναι τόσο παραστατικά, αυτά ξεθωριάζουν γρήγορα και μετά δε θα αναφερθείς καθόλου...
Έλεγα να πετάξω Ισραήλ και μετά πίσω από Ιορδανία για να αποφύγω την Ιερά Εξέταση. Δε γλιτώνω τίποτα?
Η Nedelja ναι, επέστρεψε από Ισραήλ. Αλλά το διπλωματικό επεισόδιο το προκάλεσε(sic) φεύγοντας οδικώς από Ισραήλ για Ιορδανία. Ή ου?Μα μέσω Τελ Αβίβ επέστρεψε και όχι Ιορδανίας
Αυτοί (Ισραηλιτες ) είναι άρρωστοι με τους ελέγχους και ιδιαίτερα στο αεροδρόμιοapodrasi said:Η Nedelja ναι, επέστρεψε από Ισραήλ. Αλλά το διπλωματικό επεισόδιο το προκάλεσε(sic) φεύγοντας οδικώς από Ισραήλ για Ιορδανία. Ή ου?
Αν αναχωρείς οδικώς, σε ψάχνουν?
Λοιπόν με εισιτήριο τελευταίας στιγμής στα 200 ευρώ χάλασα επιπλέον άλλα 850-900 προσεγγιστικά. Το κόστος ανεβαίνει από φόρους εξόδου, visa για Ιορδανία, ιδιωτική μεταφορά από σύνορα Ιορδανίας γιατί λόγω Ρμαζανιού δεν είχε λεωφορεία όταν έφτασα, είσοδο σε Πέτρα (60 ευρώ) και επίσης πήγα και κανά δυο φορές σε καλά εστιατόρια 30-50 ευρώ το άτομο (με κρασί φυσικά), έμεινα και ένα βράδυ στη Νεκρά Θάλασσα στην Ιορδανία σε τσιμπημένο ξενοδοχείο, ψώνισα και κάτι μπιχλιμπίδια νοικιάσαμε και 3 μέρες αυτοκίνητο και επίσης με ξεφράγκιασε η μπύρα στην Ιορδανία...6 ευρώ Amstel 330ml...Πόσο οικονομικό ταξίδι είναι, τελικά?
Γλυτώνεις ίσως τις ερωτήσεις βγαίνοντας από Τελ-Αβίβ αλλά δεν είναι και τίποτα τραγικό...αν κρύψεις οτι πήγες Παλαιστίνη όλα καλά...Τα αεροπορικά από Αμμάν είναι ακριβά για τη δική μου τσέπη...Έλεγα να πετάξω Ισραήλ και μετά πίσω από Ιορδανία για να αποφύγω την Ιερά Εξέταση. Δε γλιτώνω τίποτα?
Δεν το έχω κάνει, αλλά πληροφορίες μιλάνε για διαδικασία 2,5-3 ωρών στα οδικά σύνορα.Αν αναχωρείς οδικώς, σε ψάχνουν?
Εμ, εκεί είναι το θέμα, ότι έχω τη δυσκολία μου να πω ψέματα. Και μετά, πες πως είπα, άμα βρουν φωτογραφίες, μαντήλες...? Ν' ανοίξει η γη να με καταπιεί.Γλυτώνεις ίσως τις ερωτήσεις βγαίνοντας από Τελ-Αβίβ αλλά δεν είναι και τίποτα τραγικό...αν κρύψεις οτι πήγες Παλαιστίνη όλα καλά...
Ναι σιγά μη δυσκολευτώ να τους πω ψέματα...εδώ με ρωτούσαν αν έχω σχέση, πόσα χρόνια και αν μένουμε μαζί...κι εμένα δε μου αρέσουν τα ψέματα αλλά ούτε και να με ρωτάνε προσωπικά δεδομένα μου αρέσει αλλά το ανέχτηκα! Θα το πάρεις απόφαση πριν πας...Εμ, εκεί είναι το θέμα, ότι έχω τη δυσκολία μου να πω ψέματα. Και μετά, πες πως είπα, άμα βρουν φωτογραφίες, μαντήλες...? Ν' ανοίξει η γη να με καταπιεί.
Κάπου συμπέρανα ότι ψάχνουν περισσότερο τους άντρες. Ισχύει? Για τους μελαχροινούς, ναι, απ' αυτή την πλευρά τη γλιτώνουμε.
Έχει περάσει κανείς οδικώς Ιορδανία με αποσκευές (όχι απλά για την Πέτρα που ξέρουν πως πάλι πίσω θα είσαι), να μας πει τι είδους έλεγχο κάνουν?