• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Ισπανία Πορτογαλία Ισπανια ή Πορτογαλια;

Επόμενο Ταξίδι
Ιραν η Μεξικο
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
Με 3340 ευρω πατε 3 ατομα, οχι 2, και παιρνετε δωρεαν μαζι σας εναν φιλο που ξερει αγγλικα να σας προσεχει. Οι τιμες τον Φεβρουαριο ειναι χαμηλες, γι αυτο το λεω.
Φίλε μου από μια πρόχειρη έρευνα που έκανα σχετικά με το κόστος για δύο άτομα στην Ανδαλουσία για 8 ημέρες ειναι: 600 ευρώ αεροπορικά, 700 ξενοδοχεια, 500 μετακινήσεις από πολη σε πόλη, 350 διατροφή για 14 γεύματα, Συνολο: 2.250 ευρώ...Δεν υπολογίζω το κόστος των ξεναγήσεων με επίσημο ξεναγό, τις μετακινήσεις από και προς τα αεροδρόμια, τις μετακινήσεις εντός πόλεων, τους φόρους εντός πόλεων (διαν/σεις), καθώς επίσης και την ασφάλεια ταξιδιού που περιλαμβάνεται στην τιμή..

Επόμενο Ταξίδι
Ιραν η Μεξικο
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
Νομίζω πως θα διάλεγα αυτό αν έπρεπε να πάω με γκρουπ. Και στο λέω ενώ είμαι φανατική Πορτογαλόφιλη φαντασου..
Εστιάζει σε μια περιοχή- Ανδαλουσία -αντί για "γύρο" χώρας που δεν είναι γύρος.
Παίρνεις καλή γεύση Ανδαλουσίας έστω και στο τρέξιμο..
Σε ευχαριστώ πολύ...Καλά και πολλά ταξίδια σου εύχομαι

paefstra

Member
Φίλε μου από μια πρόχειρη έρευνα που έκανα σχετικά με το κόστος για δύο άτομα στην Ανδαλουσία για 8 ημέρες ειναι: 600 ευρώ αεροπορικά, 700 ξενοδοχεια, 500 μετακινήσεις από πολη σε πόλη, 350 διατροφή για 14 γεύματα, Συνολο: 2.250 ευρώ...Δεν υπολογίζω το κόστος των ξεναγήσεων με επίσημο ξεναγό, τις μετακινήσεις από και προς τα αεροδρόμια, τις μετακινήσεις εντός πόλεων, τους φόρους εντός πόλεων (διαν/σεις), καθώς επίσης και την ασφάλεια ταξιδιού που περιλαμβάνεται στην τιμή..
Εσυ ξερεις καλυτερα.
Πχ εμεις δεν θελουμε ξεναγο γιατι ο,τι πει τα ξεχναμε, δεν θελουμε ταξι για και απο τα αεροδρομια, δεν θελουμε ταξι για μετακινηση στην πολη γιατι μενουμε σε κεντρικα ξενοδοχεια κι οχι οπου εχει παρκινγκ για το λεωφορειο του γκρουπ, δεν κανουμε ασφαλιση ταξιδιου γιατι σε 100 ταξιδια δεν εχει συμβει κατι που δεν αντιμετωπιστηκε με λογικο κοστος.
Αλλα αν τα θελετε ολα αυτα μαζι, ναι κοστιζει.

Επόμενο Ταξίδι
Ιραν η Μεξικο
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
Εσυ ξερεις καλυτερα.
Πχ εμεις δεν θελουμε ξεναγο γιατι ο,τι πει τα ξεχναμε, δεν θελουμε ταξι για και απο τα αεροδρομια, δεν θελουμε ταξι για μετακινηση στην πολη γιατι μενουμε σε κεντρικα ξενοδοχεια κι οχι οπου εχει παρκινγκ για το λεωφορειο του γκρουπ, δεν κανουμε ασφαλιση ταξιδιου γιατι σε 100 ταξιδια δεν εχει συμβει κατι που δεν αντιμετωπιστηκε με λογικο κοστος.
Αλλα αν τα θελετε ολα αυτα μαζι, ναι κοστιζει.
Φίλε μου οι μετακινήσεις από και προς τα αεροδρόμια, οι μετακινήσεις από πολη σε πολη και οι μετακινήσεις εντός πόλεων, γίνονται με λεωφορεία...Όσον αφορά τα ξενοδοχεία είναι 4 και 5 αστέρων κεντρικά, με πρωινό και 1 γεύμα ημερησίως...Όπως και ναχει όμως το ατομικό ταξιδι έχει άλλη αξία διότι, σου παρέχει τον προγραμματισμό που εσύ επιθυμείς, τις συγκοινωνίες των Χωρών που χρησιμοποιείς, και βιώνεις με τους ντόπιους την καθημερινότητα της Χώρας που επισκέπτεσαι...

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.743
Μέλη
39.480
Νεότερο μέλος
christinalkp

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom