• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Ισπανία Πορτογαλία Ισπανια ή Πορτογαλια;

Επόμενο Ταξίδι
Ιραν η Μεξικο
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
Σκέπτομαι και εγώ ένα 8ήμερο στα τέλη Φεβρουαρίου,στην Ανδαλουσία ή Πορτογαλία...Ποιόν προορισμό θα μου προτείνατε για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..Αναμένω με ενδιαφέρον τα σχόλιά σας

Christos1968

Member
Χτες γύρισα από 8μερο road trip στην Πορτογαλία ξεκινώντας από τη Λισαβώνα. Παρα πολύ καλοί δρόμοι . Είναι υπέροχη. Ο καιρός από 10- 17 βαθμούς. Και η Ανδαλουσία είναι επίσης υπέροχη και πιο ζεστή . Όπου και να επιλέξεις είμαι σίγουρος ότι θα περάσει καλά
Στη διάθεση σου

Επόμενο Ταξίδι
Ιραν η Μεξικο
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
Χτες γύρισα από 8μερο road trip στην Πορτογαλία ξεκινώντας από τη Λισαβώνα. Παρα πολύ καλοί δρόμοι . Είναι υπέροχη. Ο καιρός από 10- 17 βαθμούς. Και η Ανδαλουσία είναι επίσης υπέροχη και πιο ζεστή . Όπου και να επιλέξεις είμαι σίγουρος ότι θα περάσει καλά
Στη διάθεση σου
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου...Με το χέρι στην καρδιά: Ποιόν προορισμο προκρίνεις ως τον πιό ενδιαφέρον???

Christos1968

Member
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου...Με το χέρι στην καρδιά: Ποιόν προορισμο προκρίνεις ως τον πιό ενδιαφέρον???
Εξαρτάται από τα ενδιαφέροντα σου . Θα έλεγα ότι η Ισπανια έχει περισσότερα να δεις και να κάνεις

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Είναι πολύ υποκειμενικό αυτό. Εσείς τι αναζητάτε από τα ταξίδια συνήθως; Τι σας αρέσει το περισσότερο; Ας ξεκινήσουμε από εκεί να δούμε που πηγαίνει.

Επόμενο Ταξίδι
Ιραν η Μεξικο
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
Εξαρτάται από τα ενδιαφέροντα σου . Θα έλεγα ότι η Ισπανια έχει περισσότερα να δεις και να κάνεις
Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι...Καλά και πολλα ταξίδια σου εύχομαι...

alma

Member
Σκέπτομαι και εγώ ένα 8ήμερο στα τέλη Φεβρουαρίου,στην Ανδαλουσία ή Πορτογαλία...Ποιόν προορισμό θα μου προτείνατε για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..Αναμένω με ενδιαφέρον τα σχόλιά σας
Ποιό μέρος της Πορτογαλίας;

alma

Member
Γύρος Πορτογαλίας με γκρουπ
Κοίτα.....

έχω πάει Πορτογαλία 3 φορές...Την μία έμεινα 15 μέρες,την δεύτερη άλλες 15, την τρίτη 8 μέρες. Σύνολο; 38 μέρες στη χώρα κι ακόμα έχω αίσθηση ανικανοποίητου.

Δεν ξέρω το πρόγραμμα του γκρουπ αλλά για μένα η χώρα είναι εκπληκτική κι αν ο "γύρος"είναι σε 7-8 μέρες, κανένα γύρο δεν θα κάνετε. Θα εστίαζα σε μία περιοχή-ακόμα κι αν θέλετε να πάτε με γκουπ-γιατί είναι ατέλειωτα τα αξιοθέατα της χώρας.

Επόμενο Ταξίδι
Ιραν η Μεξικο
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
Κοίτα.....

έχω πάει Πορτογαλία 3 φορές...Την μία έμεινα 15 μέρες,την δεύτερη άλλες 15, την τρίτη 8 μέρες. Σύνολο; 38 μέρες στη χώρα κι ακόμα έχω αίσθηση ανικανοποίητου.

Δεν ξέρω το πρόγραμμα του γκρουπ αλλά για μένα η χώρα είναι εκπληκτική κι αν ο "γύρος"είναι σε 7-8 μέρες, κανένα γύρο δεν θα κάνετε. Θα εστίαζα σε μία περιοχή-ακόμα κι αν θέλετε να πάτε με γκουπ-γιατί είναι ατέλειωτα τα αξιοθέατα της χώρας.
Κοίτα.....

Καλημέρα: Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τις επισημάνσεις σου σχετικά με τις εμπειρίες που αποκομισες, στα ταξίδια σου...Ο κύριος λόγος που επιλέγω την έσχατη λύση των ταξιδιών μου με γκρουπ, είναι τα περιορισμένα Αγγλικά μου τα οποία δεν μου παρέχουν την εγγύηση ενός πετυχημένου ταξιδιού...Όσον αφορά το πρόγραμμα του 8ημερου στην Πορτογαλία περιλαμβάνει: 4 Διαν/σεις Λισαβόνα, 2 Πόρτο και 1 Κοΐμπρα, με ενδιάμεσες επισκέψεις σε: Σίντρα, Κασκάϊς,Κάμπο ντα Ρόκα,Εστοριλ,Κουντουριώτη Ντος Λουριντος, Ούμπιντος, Ναζαρέ,Αλκουμπίσα, Αβέϊρο,Φατιμα,Μπατάλια, Μπράγκα, Γκιμαράες,Εθνικός δρυμός Μπουσάκα ..

alma

Member
Κουντουριώτη Ντος Λουριντος,
Αυτό δεν ξέρω καν τι είναι...

Το πρόγραμμα φαίνεται πολύ σφιχτό,θα τρέχετε πάνω κάτω.
Έχω πολλά χρόνια να ταξιδέψω με γκρουπ αλλά νομίζω υπάρχουν προγράμματα που εστιάζουν σε λιγότερα μέρη και θα τα δείτε καλύτερα.

Επόμενο Ταξίδι
Ιραν η Μεξικο
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
Αυτό δεν ξέρω καν τι είναι...

Το πρόγραμμα φαίνεται πολύ σφιχτό,θα τρέχετε πάνω κάτω.
Έχω πολλά χρόνια να ταξιδέψω με γκρουπ αλλά νομίζω υπάρχουν προγράμματα που εστιάζουν σε λιγότερα μέρη και θα τα δείτε καλύτερα.
Κουίντο Ντος Λουρίντος είναι το σωστό...Έχεις δίκαιο για το τρέξιμο...Τα ταξίδια με γκρουπ μπορεί να σου παρέχουν ασφάλεια, συνοδό, ξεναγό, μεταφορές κ.λ.π.,είναι όπως σωστά επισημαίνεις κουραστικά, και απαιτούν πολύ τρέξιμο προκειμένου να βγει το πρόγραμμα του ταξιδιωτικού γραφείου...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.744
Μέλη
39.479
Νεότερο μέλος
dion1976

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom