Αρα καθε μερα μιλας σε 'κουφους'!Nαι τραγουδαω στους κουφους.
Ξεναγος ειμαι.
Sent from my Milestone using Tapatalk
Αρα καθε μερα μιλας σε 'κουφους'!Nαι τραγουδαω στους κουφους.
Ξεναγος ειμαι.
ειμαι περιεργος να δω αν ξερει κανεις:roll:Ξερει κανεις ποσα ειναι ταξι απο Τζιρονα προς Βαρκελωνη; φανταζομαι ειναι πολλα...
Απλα επειδή φτανουμε αργα την νυκτα ετσι δεν εχει τρενα, αρα 'η μενουμε Τζιρονα 'η πιανουμε ταξι...
Sent from my Milestone using Tapatalk
δυστυχώς λόγω επαγγελματος, μόνο καλοκαίρια μπορούμε να κάνουμε τέτοιου είδους ταξίδια..Για την εποχη που σκεφτεσαι να κανεις το ταξιδι σου ο νοτος θα εχει πολυ ζεστη.
www.alsa.es δες και αυτο, λεωφορειο και δινει τη μια διαδρομη στα 28,87, κανει 7 ωρες και κατι (οπου το κατι ειναι απο 5 λεπτα μεχρι και 50 λεπτα)δυστυχώς λόγω επαγγελματος, μόνο καλοκαίρια μπορούμε να κάνουμε τέτοιου είδους ταξίδια..
Απο Βαρκελώνη προς Μαδρίτη έχει κάποιο φθηνό τρόπο μεταφορας; Βρίσκς 130 ευρώ από το Renfe...
1) Catalonia Gaudi (Madrid, Spain) - Hotel Reviews - TripAdvisorOK σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας!
Μας βάλατε σε σκέψεις τώρα για βόρει Ισπανία, και λόγω αποστάσεων νομίζω θα κάνουμε λιγάκι πιο ρεαλιστικό το πρόγραμμα...
Μπορώ να αρχίσω ακόμα ένα κύκλο ερωτήσεων;
- Το κέντρο της Μαδρίτης πιο είναι; Γιατί δεν ξέρω που να βρω ξενοδοχείο! Αν ξέρει φυσικά κάποιος κανενα φθηνό και καλό ξενοδοχείο, ακόμα καλυτερα!
- Πήγε κανείς Girona? Αξίζει περίπου 3/4 της ημέρας; Αλλιώς θα κοιμηθούμε στο ξενοδοζειο του αεροδρομίου και θα πάμε απευθειας Βαρκελώνη το πρωι...
- Τώρα ψάχνουμε λίγο και την βόρεια Ισπανία, μιας και η Σεβίλλη μπορεί να είναι ακατάλληλη λόγω θερμοκρασίας και απόστασης. San Femin, San Sebastian, Bilbao, Santander, Burgos, Zaragosa, εμένα μου λένε πιο πολύ σαν ποδοσφαιρικές ομάδες παρά όμορφες πόλεις!
Εσείς τι λέτε;
- Βαλένθια αξίζει να πάει κάποιος για 2-3 μέρες;