Οταν σκεφτομαι οτι ειχα ξενυχτησει για να βρω με 50 ευρω εκαστος το Μαδριτη Βαρκελωνη απο 80-100....Ήθελα να το κρατήσω για εμάς του ισπανούς , αλλά θα το πω.
Το ouigo έχει ξεκινησει διαδρομες σε πολύ οικονομικές τιμές, από Βαρκελώνη για Μαδριτη, Σαραγοσα, Ταρραγόνα, ταξίδι Βαρκελώνη-Μαδριτη από 2:30 ώρες.
Απο Μαδριτη έχει και για Βαλενθια, με το κοστος να ξεκινάει από 9 ευρώ (όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε) και ταξίδι <2 ώρες. Τσεκ ιτ αουτ OUIGO España
Καλα κι εγω το καλοκαιρι πληρωσα 80φευγα για μονη διαδρομη Βαλενθια-Μαδριτη. Αλλα τώρα, νεες εποχες, νεα ζωη.Οταν σκεφτομαι οτι ειχα ξενυχτησει για να βρω με 50 ευρω εκαστος το Μαδριτη Βαρκελωνη απι 80-100....
Φίλε μου κανένα 'μένος'. Απλά αναρωτιεται ο φίλος, Τολέδο ή Χιρόνα, ή Σαραγόσα για έν βράδυ.Γιατί βρε @Yorgos και @panpan τέτοιο "μένος" για την Σαραγόσα.
Α,γειά σου. Ούτε εγώ και θα το εξηγήσω παρακάτω,Εγώ δεν θα πήγαινα Μαδρίτη.
Η Καταλωνία έχει από 1 Σεπτεμβρίου όλα τα τραίνα της με μια κάρτα των 10 ευρώ για απεριόριστεςΑπο Μαδριτη έχει και για Βαλενθια, με το κοστος να ξεκινάει από 9 ευρώ (όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε) και ταξίδι <2 ώρες. Τσεκ ιτ αουτ OUIGO España
Merida - Zafra - Jerez de los caballerosΑπό Cáceres που πεταγόμαστε για μονοήμερη ή άντε μία διανυκτέρευση; Το Badajoz, που έχει και αεροδρόμιο, τι λέει;
Είχα ψαχτεί πριν 2-3 χρόνια για την περιοχή όμως μέσω του forum δεν είχα βρει κάτι. Τελικά δεν πήγα αλλά καθώς πήγα πέρυσι Βαλένθια που είναι κοντά (1 ώρα περίπου) αν σε ενδιαφέρει έχω γράψει σχετική ιστορία στην οποία έχω ενσωματώσει και αρκετές χρηστικές λεπτομέρειες.Κάποιος πληροφορίες για Καστεγιόν δε λα Πλάνα και Βιγιαρεάλ???
Για Καστεγιόν δε λα Πλάνα ψάχνω πληροφορίες αλλά τίποτα δε βρίσκω σε ελληνικό οδηγό.Είχα ψαχτεί πριν 2-3 χρόνια για την περιοχή όμως μέσω του forum δεν είχα βρει κάτι. Τελικά δεν πήγα αλλά καθώς πήγα πέρυσι Βαλένθια που είναι κοντά (1 ώρα περίπου) αν σε ενδιαφέρει έχω γράψει σχετική ιστορία στην οποία έχω ενσωματώσει και αρκετές χρηστικές λεπτομέρειες.
Μπορείς να την δεις σ' αυτό το link:
Ισπανία - Ιταλία - Το φαβορί (Ρώμη) και το αουτσάιντερ (Βαλένθια)