Negro 1980
Member
Καλημέρα ξανά και από εμένα και Καλή Χρονιά... Μερικές ερωτήσεις μήπως μπορούν να βοηθήσουν κάποιοι που έχουν πάει Μαδρίτη - Σεβίλλη και μπορέσουν να κάνουν πιο εύκολο το ταξίδι μας... Λοιπόν το ταξίδι έχει προγραμματιστεί για Απρίλιο, φεύγουμε την ημέρα της Ανάστασης το βράδυ... Και φτάνουμε στην Μαδρίτη εγώ ή γυναίκα μου και η κόρη μου 3.5 χρονών... Θα μένουμε Plaza Mayor οπότε περιμένω κάποιες πληροφορίες για την γύρο περιοχή που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθούμε με τα πόδια και κάποια tips που ίσως μπορούμε να κάνουμε για να ευχαριστηθεί και το παιδί.... Σκεφτόμαστε μια από τις 4 ημέρες να την αφιερώσουμε στο Toledo (οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή). Μετά από 4 μέρες φεύγουμε για Σεβίλλη με το τραίνο... Πάνω σε αυτό θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν τα μικρά παιδιά κάτω των τεσσάρων πληρώνουν κανονικό εισιτήριο; Στην Σεβίλλη θα μείνουμε 4μερες επίσης και θα γυρίσουμε κυρίως την Πόλη με τα πόδια προσπαθώντας να μπούμε στην κουλτούρα των ντόπιων της Ανδαλουσίας, οπότε εκτός από 5-6 αξιοθέατα, θα θέλαμε να κάνουμε και πράγματα που κάνουν οι Σεβιλλιανοι. Αξίζει μέσα σε αυτές τις τέσσερις ημέρες να κάνουμε και μια μονοήμερη εκδρομή κάπου ή να αφιερώσουμε όλες τις μέρες στην Σεβίλλη; Θέλω προτάσεις για ωραία εστιατόρια,από καλά μέχρι και Street food και κάπου που θα δούμε αυθεντικό φλαμένκο... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων