• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ισπανία Ιταλία Ισπανία ή Ιταλία...ιδού η απορία

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Όπου και να πας, αν είναι μόνο για ένα 4-ήμερο, φρόντισε να είναι μόνο ένα μέρος (αν μιλάμε για μεγάλες πόλεις) - τουλάχιστον, να πάρεις μιαν όσο μπορείς καλύτερη γεύση από αυτό.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Γειά σας....λοιπόν είχα γράψει παλαιότερα ένα σχετικό θέμα αλλα δν ημουν αρκετα ξεκαθαρη στον τιτλο γι αυτο κ το ερωτημα μ δν απαντηθηκε.Σκεφτομαι μια απο τις δυο χωρες για ενα 4ημερο αλλα προβληματιζομαι γιατι α) θα παω μονη μ κατα 99% και ετσι σκεφτομαι να παω ιταλια μια και την γνωριζω λιγο μετα την 7ημερη εκρομη μου εκει αλλα απο την αλλη θελω τοσο πολυ να παω και στην ισπανια β) αν τελικα αοφασισω σε ποια θα παω: σκεφτομαι πως αν παω σε μεγαλη πολη δν θα την απολαυσω αλλα απο την αλλη θελω να δω και λιγο την πολη και γ)να παω τον ιουνιο μετα την εξεταστικη ή να παω τον σεπτεμβριο-δν θελω να πεθανω απο την ζεστη.... οποιος μπορει ας βοηθησει :roll:
Επειδη λες οτι θα πας μονη σου καλυτερα να κινηθεις σε μια μεγαλη πολη γιατι θα βρεις πολλα ενδιαφεροντα για να καλυψεις την ημερα σου ..οπως μουσεια ,εκθεσεις,παλατια,αξιοθεατα,μαγαζια κλπ Στις εξοχες μπορει να βαρεθεις καποια στιγμη.
Καλυτερα Σεπτεμβριο για μενα λογω καιρου.
Τωρα για Ιταλια vs Ισπανια δε μιλαω ...που να μιλησω ..απο τη μια περιμενει ο Σαμιων και απο την αλλη ο παν παν :bleh::haha:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
πάνω κάτω..το Παλέρμο πχ είναι λίγο μικρότερο, όπως και η Κατάνια, αλλά απειρως ωραιότερες πόλεις.:haha:
Το εντυπωσιακό για μένα δεν είναι το παραπάνω σχόλιο (δεν έχω ιδία πείρα, οπότε...) αλλά το ότι βρήκες "τουλάχιστον 20 ιταλικές πόλεις" της ίδιας τάξης μεγέθους με τη Βαρκελώνη (που είναι και καλύτερες απ' αυτήν)! Δεν παίζεσαι ρε Samion! :haha:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Το εντυπωσιακό για μένα δεν είναι το παραπάνω σχόλιο (δεν έχω ιδία πείρα, οπότε...) αλλά το ότι βρήκες "τουλάχιστον 20 ιταλικές πόλεις" της ίδιας τάξης μεγέθους με τη Βαρκελώνη (που είναι και καλύτερες απ' αυτήν)! Δεν παίζεσαι ρε Samion! :haha:
της ίδιας τάξης μεγέθους το είπες εσύ φίλτατε όχι εγώ. το πάνω κάτω για μένα σημαίνει από το 1/3 ως το 3πλασιο του 1 εκατ. πχ. πόλεις τεσπα χωρίς να παίζουμε με τα νούμερα κ τα μεγέθη, που μπορείς να περάσεις άνετα ένα 4ημερο χωρίς να βαρεθείς. εννοώ πχ τη Φλωρεντία αλλά όχι την Πίζα. εννοώ το Παλέρμο αλλά όχι τη Μεσσίνα.

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Φαντάζομαι πως στην 7ημερη παραμονή σου στην Ιταλία, θα έχεις πάει στις μεγάλες πόλεις Ρώμη, Βενετία, Φλωρεντία, οπότε άσε την Ιταλία. Αφού δεν έχεις ξαναπάει Ισπανία, θα σου πρότεινα να πάς είτε στη Βερκελώνη, είτε στη Μαδρίτη, αφού έχεις μόνο 4 μέρες και μήνα Ιούνιο. Δε θα έχουν πιάσει οι μεγάλες ζέστες και θα ξελαμπυκάρεις κι από την εξεταστική.Εγώ πήγα μέσα Ιουλίου και την έβγαλα μια χαρά, από την άποψη του καιρού.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Αν τελικά αποφασίσεις να πας Ισπανία να πας Βαρκελώνη, αλλά όχι το Σεπτέμβριο, γιατί μπορεί να βρέχει ... πολύ.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Αν τελικά αποφασίσεις να πας Ισπανία να πας Βαρκελώνη, αλλά όχι το Σεπτέμβριο, γιατί μπορεί να βρέχει ... πολύ.

Αυτό δε λέει και πολλά. Κι εμείς μέσα Αυγούστου πήγαμε και ξεσκίστηκε να βρέχει.

alma

Member
Πολύ ωραίες χώρες και οι δύο αλλά καλύτερα να πας Ισπανία αφού δεν έχεις ξαναπάει.Ένα τετραήμερο για να δεις τα βασικά π.χ.της Μαδρίτης είναι οκ.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Προσωπικά μου αρέσει πολύ περισσότερο η Ιταλία. Στην θέση σου πάντως, καθώς έχεις ήδη ταξιδέψει Ιταλία, θα επέλεγα Ισπανία για να δω κάτι διαφορετικό. Αν και στόχος μου την επόμενη φορά που θα ταξιδέψω εκεί είναι η Ανδαλουσία, στην περίπτωσή σου και δεδομένων των 4 ημερών θα επέλεγα Βαρκελώνη.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653