Μετά από λίγο ψάξιμο διαπίστωσα ότι έχεις απόλυτο δίκαιο για Κουλουσούκ η και Αμμασαλίκ. Η περιοχή αυτή και μάλιστα αυτή την εποχή έχει ελάχιστο ενδιαφέρον που να δικαιολογεί τα 1000 περίπου ? ανα άτομο για μιά τριήμερη (διήμερη στην ουσία) βόλτα. Έτσι κατέληξα σε ενοικίαση αυτ/του με παραλαβή - παράδοση στο KEF και 5ήμερο γύρο με διανυκτερεύσεις σε Vik, Hofn, Myvath και Akureyri. Μου μένουν και 2 μέρες στο Ρέυκιαβικ όπως το πρότεινες. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες - οδηγίες.Κουλουσουκ ξέχνα το tourist trap...
Όπως και δήποτε αυτοκίνητο... Δώσε το βάρος στο γύρο του νησιού... Στο Ρέικιαβικ όχι παραπάνω από 2 βράδια...
Σου εύχομαι να το πραγματοποιήσεις σύντομα άν και βλέπω ότι ο στόχος σου είναι πολύ ανώτερος - και ψυχρότερος ! (Ανταρκτική). Εγώ θα πήγαινα ούτως ή άλλως μέχρι το Λονδίνο οπότε από εκεί η απόσταση, η απόφαση και τα έξοδα είναι μικρότερα.Ένα θα σου πω: Το ταξίδι που ετοιμάζεσαι να κάνεις είναι ένα από τα όνειρα μου. Δεν έχω δυστυχώς κάποια πληροφορία να σου δώσω γιατί δεν έχω πάει ως τώρα, απλά σου λέω ότι σκάω από τη ζήλεια μου
Αφού ακολούθησες Ιρλανδία δεν έρχεσαι και Ισλανδία ; Τι κάθεσαι και σκάς ;Και εγώ είμαι ένας απο τους λίγους με το ίδιο όνειρο-προορισμό!!!!
Σου έυχομαι να πραγματοποιηθεί και εδώ θα είμαι, έστω και σαν παρατηρητής, να παρακολουθώ τις εξελίξεις και τα νέα του ταξιδιού σου!!!
Υ.Γ. Σκαώ κ εγώ απο την ζήλεια
Τέτοια λέγε μου και δε θέλω και πολύ να τα τινάξω όλα στον αέρα κ να ακολουθήσω!!!!Αφού ακολούθησες Ιρλανδία δεν έρχεσαι και Ισλανδία ; Τι κάθεσαι και σκάς ;