Λίγες μέρες για αυτή τη χώρα...Καλησπέρα,ήθελα να ρωτήσω ποια είναι καλύτερη εποχή για Ισλανδία,23-28 Οκτωβρίου πως σαν ακούγεται???
Καλησπέρα!Καλησπέρα,ήθελα να ρωτήσω ποια είναι καλύτερη εποχή για Ισλανδία,23-28 Οκτωβρίου πως σαν ακούγεται???
Δε νομίζω να έχετε θέμα, άλλο Οκτώβριος άλλο Φεβρουάριος.Θα πάμε με ταξιδιωτικό,παραπάνω θα είναι 7 μέρες,έκανα εγώ λάθος..πιο πολυ από άποψη καιρου..να μπορούμε να δούμε πράγματα κ να μην νυχτώνει νωρίς
Υποθέτω ότι το πρόγραμμα του ταξιδιωτικού δεν έχει το γύρο του νησιού αλλά τη νότια Ισλανδία. Επίσης υποθέτω ότι θα ναι κάπου στα 2.500€ το άτομο. Δεν ξέρω την διάθεση σας αλλά αναλόγως τα αεροπορικά που μπορείτε να βρείτε, αν το κάνετε μόνοι σας το ταξίδι θα σας βγει πολύ πιο κάτω. Μπορεί και -1.000€ το άτομο ή και λιγότερο.Θα πάμε με ταξιδιωτικό,παραπάνω θα είναι 7 μέρες,έκανα εγώ λάθος..πιο πολυ από άποψη καιρου..να μπορούμε να δούμε πράγματα κ να μην νυχτώνει νωρίς
Καλά είναι. Θα δείτε σε μεγάλο βαθμό αρκετά αξιοθέατα. Υπ' όψιν υπολόγιζε +200 ευρώ στο ταξίδι για αγορά εξοπλισμού σε περίπτωση που δεν έχεις π.χ. αδιάβροχα μποτάκια, αδιάβροχο+αντιανεμικό μπουφάν, αδιάβροχο παντελόνι κτλπ Θα βρεις φθηνά πράγματα για να αγοράσεις στο DecathlonΒρήκαμε άλλη μια εκδρομή με van 8 ατόμων 20-27..1700ευρω..κ αν κατάλαβα καλά κάνει όλο το γύρο ..είναι αρκετές οι μέρες η θα τρέχουμε?