• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισλανδία Ισλανδία

Iraklis89

Member
Γιατί το ακυρωσες; παντως λειτουργούν κανονικά τα tours, τουλάχιστον οι δικοί μας tour operators μέσω των οποίων κλείσαμε περυσι όλες τις δραστηριότητες που κάναμε.
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας .μπορείτε να μου επισημάνετε μήπως τους tour operators που χρησιμοποιήσατε στο ταξίδι σας ;

Natasa Ch

Member
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας .μπορείτε να μου επισημάνετε μήπως τους tour operators που χρησιμοποιήσατε στο ταξίδι σας ;
Tα κλείσαμε όλα (συνολικα 6 δραστηριότητες) από το Arctic adventures. Μάλιστα επειδή στο whale watching αλλάξε η ώρα 4 μέρες πριν, μας έδωσαν την επιλογή είτε να κάνουμε μια ώρα αργοτερα αυτό που είχαμε κλείσει, είτε την ώρα που θέλαμε, αλλά με rib boat tour που ήταν διπλάσια η τιμή και πολυ πιο συναρπαστικό (και δε μας χρέωσαν).

Jose_antonio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Alaska, USA
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
καλησπέρα και από εμένα ξανά! Έκλεισα και εγώ με την σειρά μου τον μαγικό προορισμό της Ισλανδίας 7-16 Αυγούστου καθώς θα κάνω την δεύτερη δόση σε μια εβδομάδα, πετάω με sas μεσω Κοπεγχάγης και νοίκιασα αμάξι που θα μένω και μέσα για 7 μέρες. Σύμμαχός μου τα κατάλληλα ρούχα, ένα mavic air2 και μία mirorless ..Για να δούμε τι θα δούμε :D

Iraklis89

Member
παιδιά συγνώμη αλλά επειδή το αμάξι στην ισλανδια θα μου κοστίσει 600 ευρώ για 48 ώρες (αυτή είναι η τιμή τώρα Ιούλιο και Αύγουστο ,μόνο Σεπτέμβριο αλλάζει προς το φυσιολογικό ) υπάρχει κάποια άλλη λύση εκτος από τα τουρ που βλέπεις ελάχιστα ;; καίγομαι ,ζήτω βοήθεια :(

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Μια ερώτηση παιδιά. Γνωρίζει κάποιος κάποιο γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων που να δέχεται και χρεωστική κάρτα και χωρίς να πληρώνεις έξτρα ασφάλεια;

zade

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου...
To Lava car rental που νοικάσαμε εμείς δέχτηκε. Ζορίστηκε λίγο στην αρχή αλλά μετά κανονικά το δεχτήκανε όταν τους είπαμε ότι κανείς μας δεν διαθέτει πιστωτική.

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
To Lava car rental που νοικάσαμε εμείς δέχτηκε. Ζορίστηκε λίγο στην αρχή αλλά μετά κανονικά το δεχτήκανε όταν τους είπαμε ότι κανείς μας δεν διαθέτει πιστωτική.
Σε ευχαριστώ. Θα επικοινωνήσω μαζί τους

Turin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κολομβία
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Ζηλανδια, Περου
Καλησπέρα παιδιά, σχεδιάζουμε με τη παρέα ταξίδι Ισλανδία για Νοέμβριο, το αρχικό πλάνο είναι τουρ κυρίως στο νότιο τμήμα του νησιού έχοντας στο νου μας πως είναι λίγες οι μέρες για πλήρη γύρο χωρίς να τρόμε όλη τη μέρα πίσω από το τιμόνι, όπως επίσης πιθανή κακοκαιρία που θα δυσχεραίνει το ταξίδι μας. Ο προβληματισμός μου είναι ο εξής, υπάρχει τρόπος να χωρέσω τα λουτρά Myvath στο τουρ η σπάω τσάμπα το κεφάλι μου μετρώντας αποστάσεις και χιλιόμετρα;

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Καλησπέρα παιδιά, σχεδιάζουμε με τη παρέα ταξίδι Ισλανδία για Νοέμβριο, το αρχικό πλάνο είναι τουρ κυρίως στο νότιο τμήμα του νησιού έχοντας στο νου μας πως είναι λίγες οι μέρες για πλήρη γύρο χωρίς να τρόμε όλη τη μέρα πίσω από το τιμόνι, όπως επίσης πιθανή κακοκαιρία που θα δυσχεραίνει το ταξίδι μας. Ο προβληματισμός μου είναι ο εξής, υπάρχει τρόπος να χωρέσω τα λουτρά Myvath στο τουρ η σπάω τσάμπα το κεφάλι μου μετρώντας αποστάσεις και χιλιόμετρα;
Μπορείς να μεταβείς αεροπορικώς στο Ακουρειρι. Αν θυμάμαι σωστά έχει συχνές πτήσεις

Turin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κολομβία
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Ζηλανδια, Περου
Μπορείς να μεταβείς αεροπορικώς στο Ακουρειρι. Αν θυμάμαι σωστά έχει συχνές πτήσεις
Το σκέφτηκα και για την εσωτερική πτήση, το θέμα είναι αν πιστεύεις πως αξίζει το έξτρα κόστος και ταλαιπωρία...

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Το σκέφτηκα και για την εσωτερική πτήση, το θέμα είναι αν πιστεύεις πως αξίζει το έξτρα κόστος και ταλαιπωρία...
Έξτρα κόστος υπάρχει, αλλά το θέμα της ταλαιπωρίας που αναφέρεις είναι σχετικό. Εγώ δεν βλέπω καμία ταλαιπωρία σε όλο αυτό, αλλά θα μπορούσα να κρίνω καλύτερα αν ήξερα πόσες μέρες θα μείνετε συνολικά και τι άλλο έχετε σκοπό να δείτε.

Τα λουτρά Myvatn είναι τα μοναδικά οργανωμένα λουτρά που επισκέφτηκα στη χώρα και θεωρώ ότι η επίσκεψη σε αυτά αξίζει και με το παραπάνω αν βρεθεί κάποιος στην περιοχή. Για μένα αξίζει όλη η περιοχή γύρω από τη λίμνη! Το αν αξίζει αυτό το έξτρα κόστος θα το κρίνεις εσύ, γιατί το πορτοφόλι είναι δικό σου. Προσωπικά έχω ξοδέψει πολύ περισσότερο χρήμα από αυτό το έξτρα κόστος που συζητάμε, για να δω αυτή τη χώρα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom