• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισλανδία Ισλανδία

Dina Z

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Εχω ήδη κλείσει καί προπληρώσει το ξενοδοχείο, το οποίο θεώρησα πάμφθηνο ,αν όχι δώρο γιά τα δεδομένα της Ισλανδίας: 30 ευρώ η διανυκτέρευση μονόκλινο με μπάνιο (το τονίζω αυτό) ήτοι 210 ευρώ γιά επτά διανυκτερεύσεις.
Υπολογίζω περίπου στα 500 - 600 ευρώ γιά τα τούρς.
Θεωρώ ότι βγαίνει αρκετά οικονομικό πακέτο για τα δεδομένα της χώρας.
Γεια σου kalove.
Κατ' αρχήν να σου πω, πως όταν διάβασα ότι θα κάνεις αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι μόνη σου, σε θαύμασα. Αυτό για μένα δείχνει άνθρωπο τολμηρό με εμπιστοσύνη στον εαυτό του και στη ζωή. Με ενέπνευσες!!
Μια ερώτηση όμως. Πως έκλεισες τα τουρ; Έχεις κάποιο σάιτ να προτείνεις;

fofi32

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
Έχω βγάλει ενα πρόγραμμα και ζητώ τη γνώμη σας.
Reykjavik - 1 βράδυ
Vik - 2 βράδια
Hof - ένα βράδυ
Hofn - 1 βράδυ
Egilsstadir πλευρά - ένα βράδυ
Husavic - 2 βράδια
Akureyi -1 βράδυ
westfjords - 2 βράδια
Olafsvik - ενα βράδυ
Reykjavik - 2 βράδια
Το ταξίδι είναι 30 Μαρτίου με 13 Απριλίου. Θα μπορέσω απο πλευράς καιρού να πάω westfjords.
Έχετε καμιά άλλη πρόταση?

fofi32

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
Μα κανείς? Μα βοήθεια βρε παιδιά. θα κάνω καμιά πατάτα και θα το έχετε τύψεις. Δεν ξέρω να φτιάχνω και igloo.

frenchman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Venice
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
Εγώ απλά θα σου πω ότι θα είσαι άνετος πολύ με τις μέρες σου. Εμείς κανονίζουμε να κάνουμε τον κύκλο (χωίς westfjords), στις μισές μέρες απ ότι εσύ! :)
Θα ανεβάσω κι εγώ πρόγραμμα σύντομα!

fofi32

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
Σε ευχαριστώ frenchman. Έχω αγχωθεί η αλήθεια είναι. Τα ταξίδια μου ήταν όλα χύμα στο κύμα. Πρώτη φορά θα κλείσω δωμάτια πριν πάω και φοβάμαι μην κλείσω πχ westfjords, δεν θα μπορέσω να φτάσω με το απλό αμάξι που νοίκιασα και θα χάσω δύο μέρες. Το δικό σου ταξίδι πότε είναι?

frenchman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Venice
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
Εμείς θα πάμε τέλη Μαϊου. Για westfjords δεν το έχω κοιτάξει καθόλου γιατί δεν μας παίρνει χρονικά ούτε για πλάκα

Κι εμείς στο ενδιάμεσο παιδιά, 30 Απριλίου με 8 Μαϊου. :)Για Geysir κτλ του golden circle πού λέτε να μείνετε; Γιατί εγώ ψάχνομαι για διαμονή εκεί στην περιοχή για μία νύχτα.

frenchman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Venice
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
Εμείς θα το κάνουμε σε μία μέρα στην διαδρομή από Reykjavik προς Hella.

vasilisD

Member
Καλησπέρα παιδιά! Εμείς θα βρισκόμαστε Ισλανδία 13-24 Απριλίου! Στην αρχή σκεφτόμασταν να κλείσουμε τις περισσότερες διανυκτερεύσεις από εδώ , αλλά τελικά σκεφτόμαστε , εκτός από της πρώτης και της τελευταίας μέρας στο Reykavik, για τις υπόλοιπες μέρες να κάνουμε μόνο μια πολύ καλή έρευνα στα καταλύματα που υπάρχουν ανά περιοχή.

Ψάχνοντας και μελετώντας για την Ισλανδία μας φαίνετε δύσκολο να έχουμε ένα αυστηρό πρόγραμμα στις μέρες (δεδομένου και του απρόβλεπτου καιρού που μπορεί να σε πάει μία μέρα πίσω ή να μην καταφέρεις να δεις κάτι που θα ήθελες). Όμως το γενικό πλάνο είναι για 5 μέρες περίπου στο Νότιο τμήμα δλδ από Reykiavik μέχρι Djúpivogur , 1 μέρα στο ανατολικό και γενικά γύρο από Egilsstaðir , 2-3 μέρες βόρειο τμήμα Husavik , Myvatn,Akureyri και αν μας παίρνει ίσως και κάτι από από τα fjords του βορρά και τέλος 1-1,5 μέρα snaeffellsnes στο δυτικό τμήμα.

Ελπίζουμε κυρίως στην καλή κατάσταση του δρόμου αλλά και να μας κάνει την χάρη ο καιρός γενικά.
Πείτε τις γνώμες σας τις συμβουλές και φυσικά περιμένω να διαβάσω και το δικό σας πρόγραμμα για ιδέες!

fofi32

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
Καλησπέρα. Το ταξίδι μου είναι 30 Μαρτίου με 13 Απριλίου. Χρειάζομαι βοήθεια για τις δραστηριότητες. Τι μπορώ να κάνω? Γνωρίζετε κανένα καλό πρακτορείο για εκδρομές?

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Κι εμείς στο ενδιάμεσο παιδιά, 30 Απριλίου με 8 Μαϊου. :)Για Geysir κτλ του golden circle πού λέτε να μείνετε; Γιατί εγώ ψάχνομαι για διαμονή εκεί στην περιοχή για μία νύχτα.
Αφού η μέρα θα είναι μεγάλη (πλέον) μπορείτε να τα δείτε και σε μια μέρα άνετα. Althing, Geysir και τον καταρράκτη, παίρνοντας την άγουσα προς νότο όπου μπορείτε να διανυκτερεύσετε.

Αφού η μέρα θα είναι μεγάλη (πλέον) μπορείτε να τα δείτε και σε μια μέρα άνετα. Althing, Geysir και τον καταρράκτη, παίρνοντας την άγουσα προς νότο όπου μπορείτε να διανυκτερεύσετε.
Χμμ...Σε εμπιστεύομαι ;) Σε λίγο καιρό θα βγάλω το ακριβές σχέδιο. Θα είναι και μεγάλες οι μέρες, λες να γίνει κανένα θαύμα και να προλάβω και λιγουλάκι westfjords;;; :rolleyes:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom