Tzeni-Zissis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Δονούσα-Ηρακλειά
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ισλανδία
Καλημέρα σας!!!!! Είμαι νέο μέλος του travelstories και ενδιαφέρομαι να μάθω πληροφορίες για ένα ταξίδι στην Ισλανδία!!!! Από ότι έχω διαβάσει, προς το παρόν, για την Ισλανδία και από ότι έχω δει από τηλεόραση και ιντερνέτ πρέπει αυτό το ταξίδι να είναι ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ !!!! Για αυτό και θα ήθελα η νέα μου ζωή, που ετοιμάζομαι να κάνω με τον σύντροφό μου σε περίπου ένα χρόνο, να συνοδεύεται από ένα ταξίδι μοναδικό..... το οποίο συνεπάγεται ότι δεν προτιμούμε κάτι εύκολο, το οποίο μπορεί να υλοποιηθεί μια οποιαδήποτε στιγμή!!!!! Κάτι αξέχαστο πριν δημιουργηθεί μια οικογένεια.....
Αυτό που αναζητάω δεν είναι μέρη, τοποθεσίες, διαμονή, αεροπορικά, κόστος ενός τέτοιου ταξιδιού κτλ. Όλα αυτά στο forum υπάρχουν και εννοείται πως αν χρειαστώ κάτι παραπάνω θα ξαναζητήσω την βοήθειά σας.....!!!!!
Αυτό που αρχικά με ενδιαφέρει είναι αν ο Σεπτέμβριος είναι ένας καλός μήνας για ένα ταξίδι σε αυτό το μέρος, από άποψη καιρού, διάρκεια ημέρας και το βασικότερο αν μπορεί κάποιος να αντικρύσει τα υπέροχα χρώματα των πάγων, το σπήλαιο κ.α. ή είναι μια λάθος εποχή, λόγω λιώσιμο των πάγων;;;;
Αυτό που αναζητάω δεν είναι μέρη, τοποθεσίες, διαμονή, αεροπορικά, κόστος ενός τέτοιου ταξιδιού κτλ. Όλα αυτά στο forum υπάρχουν και εννοείται πως αν χρειαστώ κάτι παραπάνω θα ξαναζητήσω την βοήθειά σας.....!!!!!
Αυτό που αρχικά με ενδιαφέρει είναι αν ο Σεπτέμβριος είναι ένας καλός μήνας για ένα ταξίδι σε αυτό το μέρος, από άποψη καιρού, διάρκεια ημέρας και το βασικότερο αν μπορεί κάποιος να αντικρύσει τα υπέροχα χρώματα των πάγων, το σπήλαιο κ.α. ή είναι μια λάθος εποχή, λόγω λιώσιμο των πάγων;;;;