marstay
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ακυρώθηκε!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μαδαγασκάρη
Κανένα σορτσάκι (ντάξει βερμούδα κάτω από γόνατο εννοείται) και κανένα καπέλο προβλέπονται ή θα με πάρουν με τις πέτρες?
Πλησιάζει ο καιρός...θα περιμένουμε ιστοριούλα.Εγω απο 6 εως 18 Μαρτη αποφασισα με τη renata να επισκεφτω τη χωρα. Γεματη αγχος , νευρα γιατι μου τη σπαει ο θρησκευτικος αποκλεισμος αλλα και με πεισμα..που θα παει μερες εινια και θα περασουν...
μπορει.. δυσκολευομαι τελευταια να γραψω , εχω αφησει και 2 στη μεση αλλα που θα παει θα ελθει και ο χρονος να τις τελειωσω .....παντως θα γραφω ημερολογιο καθημερινα γιατι ισως μετα απο μηνες δεν θα θυμαμαι μαλλον ουτε οτι πηγα εκει!!!!!!!!!!!!!!!Πλησιάζει ο καιρός...θα περιμένουμε ιστοριούλα.
Διακρίνω μια...απέχθεια να τη πω? Προφανώς προς τη θρησκευτική καταπίεση, να φανταστώ πως ό λόγος που κάνεις αυτό το ταξίδι είναι καθαρά από ιστορικό-αρχαιολογικό ενδιαφέρον? Πάντως και η θρησκεία μέρος του ταξιδιού είναι. Αν και κάτι μέσα μου λέει πως εκεί οι άνθρωποι δεν είναι όπως τους φανταζόμαστε. Εσωτερικά τουλάχιστον...μπορει.. δυσκολευομαι τελευταια να γραψω , εχω αφησει και 2 στη μεση αλλα που θα παει θα ελθει και ο χρονος να τις τελειωσω .....παντως θα γραφω ημερολογιο καθημερινα γιατι ισως μετα απο μηνες δεν θα θυμαμαι μαλλον ουτε οτι πηγα εκει!!!!!!!!!!!!!!!
Να ρωτήσω εγώ με ποια εταιρεία θα πετάξετε και αν θέλεις αναφέρεις και κόστος...Εγω απο 6 εως 18 Μαρτη αποφασισα με τη renata να επισκεφτω τη χωρα. Γεματη αγχος , νευρα γιατι μου τη σπαει ο θρησκευτικος αποκλεισμος αλλα και με πεισμα..που θα παει μερες εινια και θα περασουν...
Πετω με Τουρκικες αερογραμμες . Απο Χανια το εισητηριο εξαργυρωσα μιλια και πληρωσα μονο 48 ευρω και απο Αθηνα πληρωσα γυρω στα 560 .. Το ολο κοστος του ταξιδιου φτανει τα 1920 ευρω περιπου χωρις τη βιζα που θα παρω στο αεροδρομιο εκειΝα ρωτήσω εγώ με ποια εταιρεία θα πετάξετε και αν θέλεις αναφέρεις και κόστος...
Γιατί ο @marstay μου ξύπνησε ένα διακαή μου πόθο και μου έχει λείψει η αίσθηση να περιφέρομαι καλοκαιριάτικα σε μουσουλμανικές χώρες...
... απεχθονομαι οτι μου επιβαλεται με το ζορι απο οπου και αν προερχεται...Διακρίνω μια...απέχθεια να τη πω? Προφανώς προς τη θρησκευτική καταπίεση, να φανταστώ πως ό λόγος που κάνεις αυτό το ταξίδι είναι καθαρά από ιστορικό-αρχαιολογικό ενδιαφέρον? Πάντως και η θρησκεία μέρος του ταξιδιού είναι. Αν και κάτι μέσα μου λέει πως εκεί οι άνθρωποι δεν είναι όπως τους φανταζόμαστε. Εσωτερικά τουλάχιστον...