Rebequita
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Peru
Αφου οργανωσα τα δυο επομενα ταξιδακια μου μεσα στον χειμωνα αρχισα, αν και νωρις, να σκεφτομαι το καλοκαιρι οπου θα ειναι οι τελευταιες μου διακοπες ως φοιτητρια και θελω να μου μεινουν αξεχαστες. Στην αρχη σκεφτηκα να κανω τον γυρο Βελγιο- Ολλανδια με αυτοκινητο αλλα κανοντας τον προυπολογισμο του ταξιδιου για 2 ατομα 16 ημερες θα μας βγει περιπου 3000 ευρω και τοτε μου ηρθε η σκεψη για νοτιοανατολικη Ασια. Κοιταζοντας την σειρα καταταξης των χωρων που εχει αναρτησει ο Yorgos ειδα οτι πρωτη ειναι η Ινδονησια και αρχισα να προσανατολιζομαι προς τα εκει. Απο μερες δεν εχουμε μεγαλο περιορισμο, ψαχνω απο 19/7 μεχρι 13/8 αλλα εχω περιορισμο στα χρηματα, δεν θελω να ξεφυγουμε πολυ πανω απο τα 3000-3500 ευρω τα δυο ατομα. Για αεροπορικα κοιταξα στην air asia και μας βγαινουν γυρω στα 1500 ευρω για 2 ατομα.
Πιστευετε οτι μπορω να φτιαξω ενα ταξιδι εντος budget? Και αν ναι σε ποια απο ολα τα νησια τελικα, γιατι σε ολες τις ιστοριες που διαβασα εχει πολλα ενδιαφεροντα μερη. Aυτο που θα ηθελα ειναι να παρω ενα σακιδιο και να παω εκει χωρις κλεισμενα δωματια, μονο με το αεροπορικο εισιτηριο και ενα πλανο διαδρομης να ξερω που θα κινηθω. Δεν θελω να σας κουραζω, ουτε να σας κανω να επαναλαμβανεστε αλλα η Ρενατα με προετρεψε να ποσταρω τις ερωτησεις μου στο forum.
Ευχαριστω. Ρεβεκκα
Πιστευετε οτι μπορω να φτιαξω ενα ταξιδι εντος budget? Και αν ναι σε ποια απο ολα τα νησια τελικα, γιατι σε ολες τις ιστοριες που διαβασα εχει πολλα ενδιαφεροντα μερη. Aυτο που θα ηθελα ειναι να παρω ενα σακιδιο και να παω εκει χωρις κλεισμενα δωματια, μονο με το αεροπορικο εισιτηριο και ενα πλανο διαδρομης να ξερω που θα κινηθω. Δεν θελω να σας κουραζω, ουτε να σας κανω να επαναλαμβανεστε αλλα η Ρενατα με προετρεψε να ποσταρω τις ερωτησεις μου στο forum.
Ευχαριστω. Ρεβεκκα