Το Μπαλί, φίλε μου, είναι ένα νησί σε μέγεθος όσο τα 2/3 της Κρήτης ενώ η Ιάβα είναι όσο η Ελλάδα ολόκληρη! Έχει διαφορά, έτσι δεν είναι;Διαβάζοντας αυτό το ποστ, νομίζω άρχισα να αγχώνομαι πως είμαι πολύ πίσω από θέμα οργάνωσης!!!
Εγω το μόνο που ξέρω μέχρι τώρα είναι πως θα πάω Μπαλί, και Ubud πιο συγκεκριμένα, τίποτα άλλο!!!
Μάλλον μπερδευτήκατε fekish.... ξέρεις τα πάντα είναι σχετικά .... και εμείς ψάχνουμε για διάφορα.Διαβάζοντας αυτό το ποστ, νομίζω άρχισα να αγχώνομαι πως είμαι πολύ πίσω από θέμα οργάνωσης!!!
Εγω το μόνο που ξέρω μέχρι τώρα είναι πως θα πάω Μπαλί, και Ubud πιο συγκεκριμένα, τίποτα άλλο!!!
Βabaduma μου,Το Μπαλί, φίλε μου, είναι ένα νησί σε μέγεθος όσο τα 2/3 της Κρήτης ενώ η Ιάβα είναι όσο η Ελλάδα ολόκληρη! Έχει διαφορά, έτσι δεν είναι;
Ααα μην δίνεις σημασία, στο Bla-bla μου, εγώ έτσι είμαι, τηςΔιαβάζοντας αυτό το ποστ, νομίζω άρχισα να αγχώνομαι πως είμαι πολύ πίσω από θέμα οργάνωσης!!!
fekish,Διαβάζοντας αυτό το ποστ, νομίζω άρχισα να αγχώνομαι πως είμαι πολύ πίσω από θέμα οργάνωσης!!!
ΕΡΣΗ μου, φχαριστώ πολύ για τα tips (όταν βλέπω και sites την καταβρίσκω γιατί κερδίζω χρόνο στις αναζητήσεις μου)!Ενας εκδοτικος οικος που κινειται στην περιοχη ειναι ο Periplus ο οποιος εχει αρκετους χαρτες που θα μπορουσαν να σας ειναι χρησιμοι: https://peripluspublishinggroup.com...ch2.php?name=Java&search=name&pag=0&button=GO
Επισης τοτε που εκανα το αγροτικο μου καθως λεει ο Babaduma ειχα βρεθει στο Pangandaran Nature reserve και μου ειχε αρεσει παρα πολυ. Ελπιζω στο διαστημα που μεσολαβησε να μην μεταβληθηκε αυτο το μικρο κομματι παραδεισου σε εφιαλτη. Pangandaran - Wikipedia, the free encyclopedia
Pangandaran travel guide - Wikitravel
Pangandaran Beach Tourism
Pangandaran Beach Information from javatourism.com
Pangandaran Beach : Indonesia
CUMI & CIKI: Monkey Adventures, Travel and Food! Blog Archive Day 3 Java – Pangandaran
νο πρόμπλεμανεξήγητο φαινόμενο αλλά, ό,τι και να πείτε για ινδονησία δεν δελεάζομαι ,δεν ξέρω γιατί
μάλλον επειδή δεν έχω πάει