11 Δεκεμβρίου 2015 #1 M martine Member Μηνύματα 81 Likes 120 Θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν επισκεφθεί την Ινδία εάν χρειάζεται αντάπτορας για την χρήση των ηλεκτρικών συσκευών ; Ψάχνοντας στο ίντερνετ εχω λιγάκι μπερδευτεί εάν τελικά μπορώ να χρησιμοποιήσω τις πρίζες τους χωρίς αντάπτορα...
Θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν επισκεφθεί την Ινδία εάν χρειάζεται αντάπτορας για την χρήση των ηλεκτρικών συσκευών ; Ψάχνοντας στο ίντερνετ εχω λιγάκι μπερδευτεί εάν τελικά μπορώ να χρησιμοποιήσω τις πρίζες τους χωρίς αντάπτορα...
12 Δεκεμβρίου 2015 #2 villi Member Μηνύματα 1.088 Likes 2.790 Σε ξενοδοχεία 3στερα δε χρειαστήκαμε ανταπτορα πουθενά,ουτε καν στη σκηνή στην ερημο της Jaisalmer όπου φορτισαμε την κάμερα κανονικά.Αν μείνεις σε κάτι ακομη πιο φθηνό δε ξέρω να σου πω.Σε 4στερα και 5αστερα αποκλείεται να εχεις πρόβλημα.
Σε ξενοδοχεία 3στερα δε χρειαστήκαμε ανταπτορα πουθενά,ουτε καν στη σκηνή στην ερημο της Jaisalmer όπου φορτισαμε την κάμερα κανονικά.Αν μείνεις σε κάτι ακομη πιο φθηνό δε ξέρω να σου πω.Σε 4στερα και 5αστερα αποκλείεται να εχεις πρόβλημα.
12 Δεκεμβρίου 2015 #3 M martine Member Μηνύματα 81 Likes 120 Σε ευχαριστώ πολύ villi! Θα μείνω σε 5στερα.. Και μια βραδιά σε φιλικό σπίτι..οπότε δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα!
Σε ευχαριστώ πολύ villi! Θα μείνω σε 5στερα.. Και μια βραδιά σε φιλικό σπίτι..οπότε δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα!