Ιδιωτικοποίηση εισιτηρίων σε πέντε κορυφαίους αρχαιολογικούς χώρους

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Το project αφορά τη δυνατότητα έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου σε 100+ αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία σε όλη την χώρα. Επίσης, τη δυνατότητα πληρωμής με μετρητά χωρίς να τα παραλαμβάνει ο ταμίας και την τοποθέτηση οθονών πληροφοριών (όχι σε όλα). Καθώς και καμερών καταμέτρησης επισκεπτών.
Που το είδες γραμμένο αυτό;

Δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο συγγραφέας με την λέξη "έλεγχο". :rolleyes-80:

Το μόνο που ίσως σχετίζεται, είναι η πρόθεση να περιοριστεί ο ημερήσιος αριθμός επισκεπτών, κυρίως στα "δημοφιλή" πχ Ακρόπολη. Επίσης, ο κάθε επισκέπτης θα επιλέγει timeslot για την επίσκεψή του (πχ 11-12) και αν δεν προσέλθει σε αυτό το παράθυρο θα μπορεί να μπει στο επόμενο εφόσον δεν έχει κλείσει. :bash: Το πρόβλημα είναι ότι στη συμπλήρωση του ορίου επισκεπτών του εκάστοτε παραθύρου θα συνυπολογίζονται και τα groups (ήρθαν 2 πούλμαν, γέμισε). Αυτό ζητείται από τον ΟΔΑΠ και τους αρχαιολόγους, προσωπικά με βρίσκει αντίθετο όπου και να συμβαίνει, Ελλάδα ή εξωτερικό. Διακοπές πάω, δεν μου αρέσει να ακολουθώ χρονοδιάγραμμα 10 εκεί, 11 να φύγω για αλλού, 2 ραντεβού στο μουσείο κλπ. Το άγχος της ώρας το έχω ήδη με τη δουλειά, δεν το θέλω και στα ταξίδια... :haha:
Ο "ελεγχος" μπορεί να αφορά και το καθορισμό της τιμής εισόδου...

Δεν μας λένε ποιος θα τους συντηρεί αυτούς τους χώρους και με τι χρήματα! Αν κάποιος έχει το "project"...ας μας το δείξει και εμας, απο περιέργεια θέλω να δω τι γράφει...

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρεϊνιόν
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Που το είδες γραμμένο αυτό;

Ο "ελεγχος" μπορεί να αφορά και το καθορισμό της τιμής εισόδου...

Δεν μας λένε ποιος θα τους συντηρεί αυτούς τους χώρους και με τι χρήματα! Αν κάποιος έχει το "project"...ας μας το δείξει και εμας, απο περιέργεια θέλω να δω τι γράφει...
Έχω διαβάσει τη σύμβαση, δεν μπορώ να ανεβάσω τέτοια έγγραφα στο forum.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.976
Μέλη
39.678
Νεότερο μέλος
ryanjohn

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom