• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιδεες για ταξιδι εκτος Ευρωπης!

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Έχουν πολύ ωραία φύση τα νησιά. Ηφαίστεια, αρχαία δάση, εθνικά πάρκα, λίμνες, αμμόλοφους, απέραντες παραλίες, θαλάσσια καταφύγια και λόγω του πεντακάθαρου ουρανού δύο από τα σημαντικότερα αστεροσκοπεία του κόσμου. Και φυσικά ένα πολύ φθηνό, αξιοπρεπές, ευρωπαϊκό, πολιτισμένο μέρος που μπορείς να κάνεις μπάνια όλο το χρόνο.
Ισως μπουν στο καδρο καποια στιγμη. Προτιμηση σε καποιο; Υπερεχει καποιο; Η νυχτερινη ζωη μου ειναι αδιαφορη.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ισως μπουν στο καδρο καποια στιγμη. Προτιμηση σε καποιο; Υπερεχει καποιο; Η νυχτερινη ζωη μου ειναι αδιαφορη.
Χμ, όλα σχεδόν έχουν και από κάτι μοναδικό. Εξαρτάται από το πότε θα πας. La Gomera είναι μάλλον το πιο όμορφο αλλά χωρίς καλές παραλίες και Lanzarote το πιο ιδιαίτερο αλλά με ελάχιστο πράσινο. Σαν πρώτη επαφή θα πρότεινα Tenerife και μετά Gran Canaria.

Last edited:

Shadowrunner

Member
Eυχαριστω παρα πολυ για ολες τις γνωμες μεχρι τωρα του καθενας.

Απο οτι καταλαβα η πλειοψηφια μου προτεινει Ιορδανια δαγκωτο ,δευτερο εχει τους φανατικους του το Μαροκο σαν πιο ευκολο προορισμο ειδικα αν μεινεις Μαρακες μονο και Αιγυπτο που απο οτι καταλαβα ειναι για πιο μετα οχι τοσο για πρωτο εκτος Ευρωπης,αν εισαι λιγο μαγκωμενος για το επομεν βημα οπως εγω.Παντως σε ολα θα φαω ζεστη :p

Το Αμπου Νταμπι -Ντουμπαι που το σκεφτομουν σαν επιλογη δεν ειδα ουτε ενα σχολιο και λιγο τρομαζω :rolleyes: μαλλον δεν ειναι πολυ ψηλα στις προτιμησεις

Εντυπωση παντως μου κανει που δεν ειδα πουθενα την Κωνσταντινουπολη ή ακομα και την Καππαδοκια .Βεβαια καλως θα μου πουν πολλοι οτι δεν το θεωρουν καν ταξιδι εκτος Ευρωπης λογω της γειτνιασης με την χωρας μας ,αλλα και επειδη οντως το ενα της ποδι ειναι στην Ευρωπη,αλλα σιγουρα ειναι μια χωρα που εχει εντονα το ανατολιτικο στοιχειο και αν και εχει δυτικα στοιχεια σιγουρο ειναι διαφορετικο ταξιδι που σου κανει μια πολυ καλη εισαγωγη σε μια αλλη κουλτουρα τοσο ιδια με την Ελλαδα και την Ευρωπη αλλα και εντελως διαφορετικη σε αλλα. Ο λογος βεβαια που δεν την εβαλα την Τουρκια στην λιστα οτι κανονιζω να παω σε αλλη περιοδο στα γενεθλια μ της κοπελας μου,οποτε δεν ηθελα να ναι σε αυτο το ταξιδι και να την επισκεφτω μαζι της .Σιγουρα παντως υπο αλλες συνθηκες θα ταν επιλογη μου.
Και οι 3 χώρες που σκέφτεσαι (Αίγυπτος, Μαρόκο, Ιορδανία) είναι υπέροχα ταξίδια, όπως και στις 3 την εποχή που σκέφτεσαι να πας θα βράσεις. Αίγυπτος ήταν το πρώτο μου ταξίδι εκτός Ευρώπης και είχα πάει Χριστούγεννα. Μαρόκο επίσης Χριστούγεννα. Ιορδανία τέλη Νοέμβρη. Και στις 3 περιπτώσεις ήμουν με αμανικα και είχε ζέστη (και μιλάμε για Γενάρη, όχι Μάιο που λες εσύ να πας). Ιορδανία είναι πιο κοντά σε εμάς, εφόσον δεν έχεις καμία επαφή με αραβικές χωρες. Μαρόκο θες χρόνο για να το δεις, είναι πολλά τα χιλιομετρα. Αίγυπτο οι ντόπιοι είναι πρόβλημα. Ούτε από no καταλαβαίνουν ούτε από la ούτε τίποτα. Στη θέση σου θα περίμενα μέχρι το φθινόπωρο-χειμωνα και θα οργανωνα τότε ένα από τα τρία. Βερολίνο boring, είναι δίπλα πας και σκ που λέει ο λόγος

Last edited:

vicky_pl

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φρανκφούρτη - Κολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλημερα! Να κάνω και εγώ την δική μου γενική ερώτηση για προορισμό εκτός Ευρώπης.
Θα σας πω τι θέλω, θα μου πείτε τι μπορώ 😅

Θέλω καταγάλανα νερά -ιδανικά με το βγαίνω από το δωμάτιο, διαθεσιμες 5-8 μέρες , budget περιπου μέχρι 1700/άτομο (συμπεριλαμβανομένων πτήσεων).
Μήνα Ιούλιο ή Νοέμβριο.

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Καλημερα! Να κάνω και εγώ την δική μου γενική ερώτηση για προορισμό εκτός Ευρώπης.
Θα σας πω τι θέλω, θα μου πείτε τι μπορώ 😅

Θέλω καταγάλανα νερά -ιδανικά με το βγαίνω από το δωμάτιο, διαθεσιμες 5-8 μέρες , budget περιπου μέχρι 1700/άτομο (συμπεριλαμβανομένων πτήσεων).
Μήνα Ιούλιο ή Νοέμβριο.
Το budget πολυ μεγαλο,για μερη που βρισκεις λογικα εισητηρια κανεις και lux διακοπες.. Εχεις '' απειρες'' επιλογές, το θέμα ειναι αν πας Ιούλιο ή Νοέμβριο γιατί ο καιρός διαφέρει.. Μαλδίβες, Μαυρικιος, Σεϋχέλλες είναι καποιες mainstream επιλογές...

vicky_pl

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φρανκφούρτη - Κολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Το budget πολυ μεγαλο,για μερη που βρισκεις λογικα εισητηρια κανεις και lux διακοπες.. Εχεις '' απειρες'' επιλογές, το θέμα ειναι αν πας Ιούλιο ή Νοέμβριο γιατί ο καιρός διαφέρει.. Μαλδίβες, Μαυρικιος, Σεϋχέλλες είναι καποιες mainstream επιλογές...
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση καταρχάς!!
Εντάξει και να πέσουμε 300-400 στα χρήματα δεν θα πω όχι 😁
1 εβδομάδα άδεια θα μπορώ να έχω είτε Ιούλιο είτε Νοεμβριο. Ιδανικά θα ήθελα να φυγω Ιούλιο αλλά μου φαίνεται πολύ άμεσο για οργάνωση και δεν ξέρω αν προλαβαίνω, γι αυτό η δεύτερη εναλλακτική είναι ο Νοέμβριος

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση καταρχάς!!
Εντάξει και να πέσουμε 300-400 στα χρήματα δεν θα πω όχι 😁
1 εβδομάδα άδεια θα μπορώ να έχω είτε Ιούλιο είτε Νοεμβριο. Ιδανικά θα ήθελα να φυγω Ιούλιο αλλά μου φαίνεται πολύ άμεσο για οργάνωση και δεν ξέρω αν προλαβαίνω, γι αυτό η δεύτερη εναλλακτική είναι ο Νοέμβριος
Δεν νομιζω οτι πας με 1700€ για 1 βδομαδα ουτε Σεϋχελες, ουτε Μαλδιβες (ειδικα Μαλδιβες). Ας ειμαστε λιγο πιο ρεαλιστικοι στις προτασεις μας. Ειναι κ οι 2 πανακριβοι προορισμοι. Θα ελεγα με αυτο το budget να προσανατολιστεις σε Ταιλανδη, Ζανζιβαρη, Μπαλί ή καποιο νησι των Φιλιππινων αν βρεις βολικες πτησεις. Καλυτερες παραλιες θα βρεις στις Φιλιππινες. Σα μοναδικοτητα κ ομορφια γενικοτερα θα βρεις στο Μπαλι.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δεν νομιζω οτι πας με 1700€ για 1 βδομαδα ουτε Σεϋχελες, ουτε Μαλδιβες (ειδικα Μαλδιβες). Ας ειμαστε λιγο πιο ρεαλιστικοι στις προτασεις μας. Ειναι κ οι 2 πανακριβοι προορισμοι. Θα ελεγα με αυτο το budget να προσανατολιστεις σε Ταιλανδη, Ζανζιβαρη, Μπαλί ή καποιο νησι των Φιλιππινων αν βρεις βολικες πτησεις. Καλυτερες παραλιες θα βρεις στις Φιλιππινες. Σα μοναδικοτητα κ ομορφια γενικοτερα θα βρεις στο Μπαλι.
Έχει πολύ φτηνές επιλογές στις Μαλδίβες, δεν είναι όπως παλιά.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Έχει πολύ φτηνές επιλογές στις Μαλδίβες, δεν είναι όπως παλιά.
Που στο Μαλε; Γιατι φανταζομαι δεν πας μεχρι εκει για το Μαλε σε εναν προορισμο που δεν εχει τπτ αλλο περα απο παραλιες κ φανταστικα resorts. Και εννοειται οτιδηποτε θες στα resorts θα τους τα ακουμπησεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα