• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ιδέες για ταξίδι!

Ace

Member
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y.
Καλησπέρα στο φόρουμ!!!Θα ήθελα τα φώτα σας,μιας και είστε περισσότερο κατατοπισμένοι από μένα!Είναι λιγάκι αργά,αλλά την μεθεπόμενη βδομάδα θέλω να πάω για κάνα 4ήμερο(5ήμερο) σε κάνα νησάκι και δεν μπορώ ακόμα να διαλέξω!Δυστυχώς αποφάσισα λίγο αργά να πάρω άδεια και δεν έχω χρόνο να ψάξω!Γιαυτό θέλω ιδέες που προτείνετε για ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα (παρεπιπτόντως φεύγω από Θεσ/νικη) ότι θα ήταν καλά να περάσω αυτές τις μέρες!Και δεύτερον,υπάρχει η δυνατότητα 2 βδομάδες πριν να βρω κάποια προσφορά σε αερ.εισιτήρια???Ακούω ιδέες παιδιά!!!!

manelaki

Member
Βοηθησε μας λιγο.Θες να φυγεις απο θεσσαλονικη με καραβι απ'ευθειας για το νησι? ή αεροπορικως? ή μηπως θες να ερθεις αθηνα και να παρεις απο'δω καραβι?
Οσο για προσφορες τωρα εγω το βλεπω πολυ χλωμο μεσ'το κατακαλοκαιρο αλλα οι υπολοιποι ξερουν καλυτερα...

Ace

Member
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y.
Φυσικά και να βοηθήσω!Σκέφτομαι για αεροπορικά από Θεσσαλονίκη γιατί δεν έχω πολλές μέρες,καμία 4-5 μέρες...σε ποιο μέρος θα μπορούσα να πάω που να μπορέσω να το απολαύσω για τόσο μικρό διάστημα?Την γνώμη σας που θα μπορούσα να πάω(έστω και εξωτερικό) και εάν θα μπορούσα να βρω "τέτοια ώρα τέτοια λόγια" κάποια προσφορά (μήπως π.χ. παίζει τίποτα με τουριστικά πρακτορεία???)
Ευχαριστώωωωωω!!!!

alexmaths

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ωκεανίας
Αν θες για εξωτερικό έχει αρκετά φτηνά από Θεσσαλονίκη για Ευρώπη:
πχ Θεσ/κη-Βερολίνο με επιστροφή: 147 ευρώ με επιστροφή (πχ 18-23 Ιουλίου)
Tσέκαρε το skyscanner.nethttp://www.skyscanner.net και παίξε με ημερομηνίες.
Πιο φθηνά θα σου έρθει από εκεί για έξω παρά να έρθεις Αθήνα και να πας σε οποιοδήποτε νησί.
Αν παρόλα αυτά θες νησί, υπάρχουν αρκετές επιλογές για 4-5 μέρες. Δοκίμασε Τζιά ή Σέριφο.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Δες και τη Σκιαθο .Εχει αεροδρομιο .Πανε γενικα πολλοι Θεσσαλονικεις Σκιαθο -Σκοπελο.Επισης δες αν υπαρχει και συνδεση με Λημνο.Αλλο παλι που σου πεφτει καλυτερο.Πας οδικως μεχρι Αλεξανδρουπολη και περνας Σαμοθρακη η πας μεχρι καβαλα και περνας Θασο.
Παντως αν βρεις κανενα καλο αεροπορικο για καμια Ευρωπη ...Ρωμη-Βαρκελωνη-Πραγα -Βερολινο να το προτιμησεις.
Φθηνος προορισμος ειναι και η Μαλτα ..καμια ωριτσα με το αεροπλανο και εχεις και την αισθηση του νησιου με παραλιες ..μπανιο κλπ

Ace

Member
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y.
Ευχαριστώ πολύ alexmaths και kleopatra για τις ιδέες!Αυτό με το Βερολίνο το έψαξα,πολύ καλή ιδέα γιατί ήθελα να πάω,αλλά μάλλον θα το κάνω μετά το καλοκαίρι!Μάλλον για Θάσο ή Σαμοθράκη το βλέπω!Αυτό με την Μάλτα δεν το είχα σκεφτεί,πολύ καλή ιδέα!!!Αλλά για άλλη φορά που θα το διοργανώσω κανονικά!Δυστυχώς φέτος δεν είχα την τύχη να έχω αρκετί χρόνο για να κανονίσω καλές διακοπές!Οπότε για τώρα εδώ κοντά,και για πιο μετά ελπίζω να κλείσω κάτι καλό!Και πάλι σας ευχαριστώ!
ΥΓ.Πόση ώρα κάνει το πλοίο από Αλεξ/πολη προς Σαμοθράκη?

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δε κοιτάς για καμιά Ρώμη? Μια χαρά είναι ο χρόνος δε χρειάζεται τρελή προετοιμασία για να πας σε πόλεις όπως η Ρώμη ή το Βερολίνο.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δε κοιτάς για καμιά Ρώμη? Μια χαρά είναι ο χρόνος δε χρειάζεται τρελή προετοιμασία για να πας σε πόλεις όπως η Ρώμη ή το Βερολίνο.
Ρώμη Ιούλη μήνα? Δύσκολα μπορώ να σκεφτώ χειρότερο εφιάλτη που να έχω περάσει στην Ευρώπη από μια βόλτα στο Forum, το Κολοσσαίο και το Palatine αυτή την εποχή.

Eleni_

Member
Επόμενο Ταξίδι
Έλα μου ντε... Που?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ευχαριστώ πολύ alexmaths και kleopatra για τις ιδέες!Αυτό με το Βερολίνο το έψαξα,πολύ καλή ιδέα γιατί ήθελα να πάω,αλλά μάλλον θα το κάνω μετά το καλοκαίρι!Μάλλον για Θάσο ή Σαμοθράκη το βλέπω!Αυτό με την Μάλτα δεν το είχα σκεφτεί,πολύ καλή ιδέα!!!Αλλά για άλλη φορά που θα το διοργανώσω κανονικά!Δυστυχώς φέτος δεν είχα την τύχη να έχω αρκετί χρόνο για να κανονίσω καλές διακοπές!Οπότε για τώρα εδώ κοντά,και για πιο μετά ελπίζω να κλείσω κάτι καλό!Και πάλι σας ευχαριστώ!
ΥΓ.Πόση ώρα κάνει το πλοίο από Αλεξ/πολη προς Σαμοθράκη?

Σε ό,τι αφορά τη Θάσο έχω πάει και εδώ http://www.travelstories.gr/%ED%E7%...E1%EA%EF%F0%E5%F2-%F3%F4%E7-%E8%DC%F3%EF.html μπορείς δεις τι πρότεινα σε κάποιο άλλο μέλος του φόρουμ.

Για Σαμοθράκη το πλοίο από Αλεξανδρούπολη κάνει περίπου 2 ώρες. Ρίξε μια ματιά και εδώ SAOS FERRIES - Ταξίδι στην άλλη Ελλάδα!

Καλά να περάσεις όπου κι αν αποφασίσεις να πας!

eleva

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Μαγνησία ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
12/10/1944
Σαμοθράκη κ τ μυαλά στα κάγκελα!!! Μπες κ στο topic περί Σαμοθράκης ν δεις...

Ace

Member
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y.
Σας υπερευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!!Φεύγω αυτή βδομάδα για Θάσο,τώρα ψάχνω μέσω ιντερνετ για δωμάτια...και από όσα διάβασα εδώ περισσότερο καλά μιλάτε για την ανατολική πλευρά του νησιού,οπότε ψάχνω για εκείνη τη μεριά!
Τελικά τέλη Ιουλίου φεύγω και για Αθήνα και σκέφτομαι να ρίξω και μια Μήλο στο πρόγραμμα!Εκτός κι αν τα δαιμόνια μυαλά του travelstories μου προτείνετε κάτι άλλο από Κυκλάδες(δεν θέλω να είναι μακρινή διαδρομή,το πολύ 5-6 ώρες με το πλοίο)
Και πάλι ευχαριστώ (especially to Eleni_ για τις πληροφορίες για Θάσο)
Για εξωτερικό,ΑΝ υπάρχει χρήμα από Οκτώβρη βλέπουμε!

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Σας υπερευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!!Φεύγω αυτή βδομάδα για Θάσο,τώρα ψάχνω μέσω ιντερνετ για δωμάτια...και από όσα διάβασα εδώ περισσότερο καλά μιλάτε για την ανατολική πλευρά του νησιού,οπότε ψάχνω για εκείνη τη μεριά!
Τελικά τέλη Ιουλίου φεύγω και για Αθήνα και σκέφτομαι να ρίξω και μια Μήλο στο πρόγραμμα!Εκτός κι αν τα δαιμόνια μυαλά του travelstories μου προτείνετε κάτι άλλο από Κυκλάδες(δεν θέλω να είναι μακρινή διαδρομή,το πολύ 5-6 ώρες με το πλοίο)
Και πάλι ευχαριστώ (especially to Eleni_ για τις πληροφορίες για Θάσο)
Για εξωτερικό,ΑΝ υπάρχει χρήμα από Οκτώβρη βλέπουμε!

Μια χαρά είναι η Θάσος! Ωραίες παραλίες έχει! Μην ξεχάσεις να φας γλυκά του κουταλιού και κοψίδια στην Παναγια! Θα με θυμηθείς! Καλά να περάσεις!:clap::clap::clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom