chris7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λουξεμβούργο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καναδάς
Και όμως οι φωτογραφίες σου είναι πολύ εντυπωσιακές με την βοήθεια της ομίχλης.Και μερικές φώτο παρόλο που η ομίχλη δε βοηθούσε.
Και όμως οι φωτογραφίες σου είναι πολύ εντυπωσιακές με την βοήθεια της ομίχλης.Και μερικές φώτο παρόλο που η ομίχλη δε βοηθούσε.
Αν δεν έχεις πάει αξίζει πολύ η Μονή του Όσιου Λουκά αλλά και το Δίστομοαραχωβα και μενα ,εκτος του οτι εχω παει καποιες φορες , δεν με ενθουσιαζει αλλα δελφους εχω χρονια να κανω βολτα. απλα ελεγα μηπως αξιζει και κανενα αλλο χωριουδακι οχι και τοσο γνωστο/τουριστικο...
σε ευχαριστω παντως!
Η Εύβοια γιατί είναι εκτός;Δεν είναι μόνον Χαλκίδα.Μπορείς να πας και αλλού.Καλησπέρα σας,
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια παρόμοια συζήτηση. Λίγο που έψαξα (είμαι στη δουλειά θεωρητικά) δεν βρήκα κάτι
Για πείτε μονοήμερες εκδρομές που έχετε κάνει από Αθήνα!
Προσπαθώ συνεχώς να σκεφτώ νέα μέρη για εκδρομές τώρα το Σαββατοκύριακο που ο καιρός ανοίγει, αλλά όλο στα ίδια καταλήγω:
Κάποια άλλη πρόταση; Κάποιο άλλος μέρος, ενδεχομένως λιγότερο γνωστό, που να αξίζει να πας για μια βόλτα ένα Σάββατο ή μια Κυριακή;
- Ναυπλιο
- Σουνιο
- Λουτρακι
- Χαλκιδα
- Νησια Σαρωνικου
Ευχαριστώ
Πηγες Κρυας στη Λειβαδια,Παχη Μεγαρων,Δελφοι-Αραχωβα,πολλα υπαρχουν.Ενα χιλιομετρικο ευρος,θα βοηθουσε περισσοτερο πιστευω...Καλησπέρα σας,
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια παρόμοια συζήτηση. Λίγο που έψαξα (είμαι στη δουλειά θεωρητικά) δεν βρήκα κάτι
Για πείτε μονοήμερες εκδρομές που έχετε κάνει από Αθήνα!
Προσπαθώ συνεχώς να σκεφτώ νέα μέρη για εκδρομές τώρα το Σαββατοκύριακο που ο καιρός ανοίγει, αλλά όλο στα ίδια καταλήγω:
Κάποια άλλη πρόταση; Κάποιο άλλος μέρος, ενδεχομένως λιγότερο γνωστό, που να αξίζει να πας για μια βόλτα ένα Σάββατο ή μια Κυριακή;
- Ναυπλιο
- Σουνιο
- Λουτρακι
- Χαλκιδα
- Νησια Σαρωνικου
Ευχαριστώ