Καλησπέρα!
Κατ' αρχήν θα ήθελα να εκφράσω τον ενθουσιασμό μου, όσο αφορά αυτή τη σελίδα, βρήκα πολλές και πραγματικά ενδιαφέρουσες πληροφορίες, όσο αφορά τη Ρώμη, αλλά και γενικότερα.. Μπράβο σας!!!
Λοιπόν.. Ρώμη! 9-14 Νοεμβρίου.. Απόφαση της στιγμής, με έναν προυπολογισμό χαμηλό ακόμα και για την ενδοχώρια εξόρμηση που προγραμμάτιζα.. Αφορμή;
Ένα από αυτά, είναι και η ερώτηση του τίτλου..
Έχω σκοπό να νοικιάσω ένα αμαξάκι για μία μερούλα, για Castelli Romani, για τα οποία διάβασα σε ένα topic και ενθουσιάστηκα! Τί λέτε; Συμβουλές;
Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;
Όπως είπα και παραπάνω έχω να ρωτήσω πολλά, για πολλά..:roll:
Αλλά να ανοίξω τόσα διαφορετικά θέματα;; Ή να σας τα πώ ένα ένα από εδώ;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Μαρία
Κατ' αρχήν θα ήθελα να εκφράσω τον ενθουσιασμό μου, όσο αφορά αυτή τη σελίδα, βρήκα πολλές και πραγματικά ενδιαφέρουσες πληροφορίες, όσο αφορά τη Ρώμη, αλλά και γενικότερα.. Μπράβο σας!!!
Λοιπόν.. Ρώμη! 9-14 Νοεμβρίου.. Απόφαση της στιγμής, με έναν προυπολογισμό χαμηλό ακόμα και για την ενδοχώρια εξόρμηση που προγραμμάτιζα.. Αφορμή;
- Τα πολύ φθηνά εισητήρια της Ryanair! Είπα λοιπόν να ρισκάρω με low cost για χάρη της αιώνιας πόλης και του ονειρου που είχα από μικρή να την περπατήσω! Θεσσαλονίκη-Ciampino-Θεσσαλονίκη..
- Μια καλή (πιστεύω), προσφορά που έκανε το ξενοδοχείο Collina suites B&B για 5 διανυκτερεύσεις. (Collina Suites Rome ? B&B near Termini) Κι εδώ θα ήθελα τη γνώμη σας για την τοποθεσία, όσοι γνωρίζετε..
Ένα από αυτά, είναι και η ερώτηση του τίτλου..
Έχω σκοπό να νοικιάσω ένα αμαξάκι για μία μερούλα, για Castelli Romani, για τα οποία διάβασα σε ένα topic και ενθουσιάστηκα! Τί λέτε; Συμβουλές;
Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;
Όπως είπα και παραπάνω έχω να ρωτήσω πολλά, για πολλά..:roll:
Αλλά να ανοίξω τόσα διαφορετικά θέματα;; Ή να σας τα πώ ένα ένα από εδώ;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Μαρία