paefstra
Member
Κατι ξερανε οι γιαγιαδες που περασαν πολεμο και δεν εκαναν δωρο στα εγγονια αυτοκινητο, γιατι ξερανε. Το αυτοκινητο πρεπει να ειναι το πιο μισητο asset σημερα.Πέρασε και τα 500€ η λίρα.
Κατι ξερανε οι γιαγιαδες που περασαν πολεμο και δεν εκαναν δωρο στα εγγονια αυτοκινητο, γιατι ξερανε. Το αυτοκινητο πρεπει να ειναι το πιο μισητο asset σημερα.Πέρασε και τα 500€ η λίρα.
Είπαμε για πλάκα να κάνουμε αίτηση έτσι για την εμπειρία και ξαφνικά βρέθηκα σε βεστιάριο με τουαλέτες να με ντύνουν ενδυματολόγοι Με πήραν στα πολύ εμφανίσιμα άτομα Θα συμμετέχω σε σκηνή από γκαλά, ο άντρας μου θα ψοφήσει έξω στο κρύο σε εξωτερική σκηνή. Τώρα ψάχνουμε που θα επενδύσουμε τα 35€ που θα βγάλουμε έκαστος
Αποκτήσαμε έναν λόγο να δούμε την ταινία...Είπαμε για πλάκα να κάνουμε αίτηση έτσι για την εμπειρία και ξαφνικά βρέθηκα σε βεστιάριο με τουαλέτες να με ντύνουν ενδυματολόγοι Με πήραν στα πολύ εμφανίσιμα άτομα Θα συμμετέχω σε σκηνή από γκαλά, ο άντρας μου θα ψοφήσει έξω στο κρύο σε εξωτερική σκηνή. Τώρα ψάχνουμε που θα επενδύσουμε τα 35€ που θα βγάλουμε έκαστος
O οδηγός του πρωταγωνιστή είναι ο Άλεξ. Αδερφός της Λυδίας.Είπαμε για πλάκα να κάνουμε αίτηση έτσι για την εμπειρία και ξαφνικά βρέθηκα σε βεστιάριο με τουαλέτες να με ντύνουν ενδυματολόγοι Με πήραν στα πολύ εμφανίσιμα άτομα Θα συμμετέχω σε σκηνή από γκαλά, ο άντρας μου θα ψοφήσει έξω στο κρύο σε εξωτερική σκηνή. Τώρα ψάχνουμε που θα επενδύσουμε τα 35€ που θα βγάλουμε έκαστος
Έφυγαααααααα......Μια επίκαιρη πρόταση είναι μισθοφόρος στη Ουκρανία. Θα κάνεις εναλλακτικό τουρισμό και θα παίρνεις και 2000€ την ΗΜΈΡΑ
Μισθοφόροι πάνε να πολεμήσουν στην Ουκρανία - Ο απίστευτος μισθός που θα παίρνουν | in.gr
Ασχοληθηκε γνωστο μου ατομο. Εκανε χρονια να ρεφαρει τα εξοδα. Τωρα λεει οτι τον συμφερει.Με τα φωτοβολταϊκά έχει ασχοληθεί κάποιος;Αξίζει σαν επένδυση,έτσι γενικολογα να μας πει;
Οπως κάθε τετοια ιδέα - καινοτομία, αξιζει να εισαι απο τους πρώτους που θα ασχοληθείς. Οσο μπαίνουν και επιπλέον άτομα - παίχτες σε αυτά, τοσο και το κερδος σου περιορίζεται.Με τα φωτοβολταϊκά έχει ασχοληθεί κάποιος;Αξίζει σαν επένδυση,έτσι γενικολογα να μας πει;