• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΗΠΑ Ιατρικη περιθαλψη Στην new york.

memos282

Member
Θα ήθελα να ρωτήσω, αν θα έχω ιατρική περιθαλψη στην νεα υορκη η αν πρέπει να κάνω καπια ιδιωτική ασφάλιση ώστε να με κάλυψη για τις μέρες που θα είμαι εκει; δηλαδη αν αρρωστησω και παω σε νοσοκομειο για να με δει γιατρός πρέπει να πληρώσω; Και αν ναι ειναι πολυ ακριβά;

Θα ήθελα να ρωτήσω, αν θα έχω ιατρική περιθαλψη στην νεα υορκη η αν πρέπει να κάνω καπια ιδιωτική ασφάλιση ώστε να με κάλυψη για τις μέρες που θα είμαι εκει; δηλαδη αν αρρωστησω και παω σε νοσοκομειο για να με δει γιατρός πρέπει να πληρώσω; Και αν ναι ειναι πολυ ακριβά;
Φυσικά και θα πρέπει να πληρώσεις αν δεν έχεις κάποια ασφάλεια και πας στο νοσοκομείο ή σε κάποιο γιατρό. Βέβαια το νοσοκομείο έχει υποχρέωση να σε δεχτεί σε έκτακτα περιστατικά ακόμα και αν δεν έχεις να πληρώσεις - αλλά θα τα χρωστάς.

Συνιστάται να έχεις ασφάλιση υγείας για επισκέπτες, δες για παράδειγμα VisitorsCoverage Insurance for USA visitors, Travel medical Insurance, Visitor Health Insurance.

alliaks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μίκυ Σίτυ
Ταξίδι-Όνειρο
Λιμνούπολη
Φυσικά και θα πληρώσεις, εδώ πληρώνουν οι ίδιοι οι Αμερικάνοι. Κι αν δεν έχουν ξεψυχούν στο πάρκινγκ του νοσοκομείου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα