Eftichia
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- τοσκανη
- Ταξίδι-Όνειρο
- καραιβικη
Σκέφτομαι να επισκεφτώ το Baden baden μέσα Δεκεμβρίου που θα είμαι ΒΑσιλεία...chris7 said:Δίπλα από το Caracalla Thermes υπάρχει και το Friedrichsbad το οποίο στεγάζεται σε ένα υπέροχο κτίριο.
Δεν ξέρω όμως αν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά γιατί είναι χώρος γυμνιστών.
Γενικά το Baden Baden είναι πανέμορφο.
και πολύ καλά θα κάνεις ,ΙωάνναΣκέφτομαι να επισκεφτώ το Baden baden μέσα Δεκεμβρίου που θα είμαι ΒΑσιλεία...
δηλαδή εκει δεν φοράς bathing clothes? αυτό κατάλαβα απο το site του...και σου δίνουν πετσέτα και παντόφλες..το εχεις επισκεφτεί?θα ήθελα την εμπειρία σου.Δίπλα από το Caracalla Thermes υπάρχει και το Friedrichsbad το οποίο στεγάζεται σε ένα υπέροχο κτίριο.
Δεν ξέρω όμως αν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά γιατί είναι χώρος γυμνιστών.
δηλαδή εκει δεν φοράς bathing clothes? αυτό κατάλαβα απο το site του...και σου δίνουν πετσέτα και παντόφλες..το εχεις επισκεφτεί?θα ήθελα την εμπειρία σου.
ενω αντίθετα στο caracalla κατάλαβα οτι φοράς Bathing clothes και πρεπει να παρεις μαζί σου πετσέτα και τα λοιπά....η αν θες αγοράσεις η νοικιάζεις...για πέστε μου...ισως επισκεφτω καποιο τωρα που θα πάω στην Βασιλεία....μην πάω τον Mr στων γυμνιστών και πάθει πλάκα!!!
Ιωάννα, δεν έχω επισκεφτεί το Friedrichsbad, (μόνο από έξω το είδα), αλλά από ότι διάβασα τα περισσότερα τμήματά του είναι χωριστά για άνδρες και χωριστά για γυναίκες.δηλαδή εκει δεν φοράς bathing clothes? αυτό κατάλαβα απο το site του...και σου δίνουν πετσέτα και παντόφλες..το εχεις επισκεφτεί?θα ήθελα την εμπειρία σου.
ενω αντίθετα στο caracalla κατάλαβα οτι φοράς Bathing clothes και πρεπει να παρεις μαζί σου πετσέτα και τα λοιπά....η αν θες αγοράσεις η νοικιάζεις...για πέστε μου...ισως επισκεφτω καποιο τωρα που θα πάω στην Βασιλεία....μην πάω τον Mr στων γυμνιστών και πάθει πλάκα!!!
Καλησπέρα.ηθελα να μάθω αν στα ντουλάπια που γραφεραιεχει επαρκή χωρχγια βαλίτσα ή έστω κάπου αλλού γιατί θα έχω στην διάθεση μου 3-4 ώρες πριν οερσξω για επιστροφήΙωάννα, στο caracalla φοράς κανονικά μαγιό και πρέπει να έχεις την πετσέτα σου και παντόφλες.Υπάρχουν ντουλαπάκια στα αποδυτήρια όπου θα κλειδώσεις τα πραγματά σου και στη συνέχεια αφήνεις την πετσέτα σου και τις παντόφλες σε κάποια ανοιχτά ράφια που υπάρχουν μέσα στο χώρο των πισίνων.
Είναι όλα τόσο οργανωμένα , πεντακάθαρα ,μπορείς να κάνεις ντουζ όταν τελειώσεις, υπάρχουν και σεσουάρ.Δεν ξέρω αν έχεις πάει στα Πόζαρ -καμμία σχέση!!!(αναφέρομαι στο θέμα οργάνωσης-καθαριότητας)
Υπήρχαν κάποια καταστήματα που πουλούσαν μαγιό ,πετσέτες αλλά δεν είδα κάποιο να νοικιάζει.(δεν το έψαξα πολύ όμως ,ίσως να υπάρχει)
Στο Friedrichsbad πράγματι είναι γυμνιστών ,δεν πήγαμε αλλά είναι πολύ όμορφα ρωμαικά λουτρά.
Πάντως και στο caracalla είναι καταπληκτικά και ειδικά το χειμώνα που θα πας ,αν έχει και χιόνι,στις εξωτερικές πισίνες θα είναι θαύμα!