kiki εκτός απο τον περίγυρο του μοναστηριού,την διαδρομή και όλα τα σχετικά,πρόσεξε και το μουσειακό μέρος της μονής...έχει φοβερούς θησαυρούς...και βέβαια δεν προλαβαίνουν να αδειάζουν τα παγκάρια απο τις προσφορές των πιστών!!! σε τσουβάλια τα βάζουν,και πέτυχα και μιά καταμέτρηση που γινόταν σε ένα δωμάτιο μυστικά,μιλάμε για χιλιάδες ευρώ και δολλάρια!!! κοφτήριο η μονή του sinai!!!!να ρωτησω και κατι αλλο ,επειδη εχω πολλα χρονια να παω σε μοναστηρι
ολα αυτά φίλε travelladdict!!! αλλα μακρυά απο μένα οι εκκλησίες και οι χριστιανοί....Ούτε αυτό είναι θρησκευτικός τουρισμός φίλη renata.
είπα να μη μιλήσω αλλά έσκασα και δε θα με σκάσεις εσύ!!! ετοιμάσου για το ίδιο θαύμα σε 2 βδομάδες και ξέρεις θαύμα επαναλαμβανόμενο παύει να είναι θαύμα! (sorry για το οφτόπικ)Famek δεν ξηγιέσαι καλά... μια φορά κι εγώ σε υποστήριξα κι εσύ μου την λες... τι αχαριστία Θεέ μου...
Θυμήθηκα κι άλλο θαύμα... ΟΑΚΑ τελευταία αγωνιστική... παίζουμε με τους κωλότουρκους και θέλουμε νίκη να πάρουμε το πρωτάθλημα... τους παίζουμε στο μισό γήπεδο αλλά γίνετε θαύμα και η μπάλα δεν μπαίνει μέσα με τίποτε... και δεν είναι μόνο αυτό... στο ογδόντα φεύγα βγαίνει στην αντεπίθεση ο Καραγκιοζόπουλος και γίνετε δεύτερο θαύμα... 0 -1... μιά επίθεση κάνανε ένα γκολ βάλανε... άμα δεν είναι αυτό θαύμα ποιό είναι???
Στα είπε και η Κική παραπάνω, άλλο τεράστιο θαύμα... ήρθανε και σηκώσανε οι βαζέλες πρωτάθλημα στο ΣΕΦ... υπάρχει άλλη μεγαλύτερη απόδειξη ότι γίνονται θαύματα???
Εδώ δε μιλάμε για θαύμα φίλε Λευτέρη....μιλάμε για καθεστώς φάπας...10 χρόνια στη φάπα δεν είναι λίγα...είπα να μη μιλήσω αλλά έσκασα και δε θα με σκάσεις εσύ!!! ετοιμάσου για το ίδιο θαύμα σε 2 βδομάδες και ξέρεις θαύμα επαναλαμβανόμενο παύει να είναι θαύμα! (sorry για το οφτόπικ)