elenitsa2012
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Σουηδία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αυστραλία
Καλημέρα! Ξεκινάω αυτό το θέμα γιατί δεν μπόρεσα να βρω πληροφορίες από πρόσφατο οδικο ταξίδι.Οτι υπάρχει εδώ είναι πιο παλιό και σκέφτηκα ότι ισως καποια πράγματα εχουν αλλάξει.
Εχω τις εξής απορίες:
1) Μπορώ να ταξιδεψω με ταυτότητα χωρίς πρόβλημα πλέον? (γιατί σε έναν οδηγό είδα οτι πρέπει να υπαρχει διαβατηριο)
2)Η διαδρομη είναι περιπου 2000 χλμ.Πιστευετε οτι με 2 οδηγους βγαινουν 1000 χλμ τη μερα?Δηλαδή 2 μερες ταξιδι με μια διανυκτερευση βγαίνει?
3) για διανυκτερευση σκεφτηκα Βουδαπεστη ή Gyor.Τι γνώμη έχετε?
4)Να περάσουμε από Σλοβακία ή από Αυστρία μόνο?
5)Έχει περάσει κανεις με πλοίο από το Ροστοκ στη Σουηδία?Βρήκα τις ακτοπλοικές εταιρίες αλλά αν εχει καποιος παρόμοια εμπειρία.
6)Και τέλος το πιο σημαντικό:Το αυτοκίνητο είναι σε όνομα άλλου.Θα έχω μαζί υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη αλλά χρειάζεται και κάτι ακόμη?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Εχω τις εξής απορίες:
1) Μπορώ να ταξιδεψω με ταυτότητα χωρίς πρόβλημα πλέον? (γιατί σε έναν οδηγό είδα οτι πρέπει να υπαρχει διαβατηριο)
2)Η διαδρομη είναι περιπου 2000 χλμ.Πιστευετε οτι με 2 οδηγους βγαινουν 1000 χλμ τη μερα?Δηλαδή 2 μερες ταξιδι με μια διανυκτερευση βγαίνει?
3) για διανυκτερευση σκεφτηκα Βουδαπεστη ή Gyor.Τι γνώμη έχετε?
4)Να περάσουμε από Σλοβακία ή από Αυστρία μόνο?
5)Έχει περάσει κανεις με πλοίο από το Ροστοκ στη Σουηδία?Βρήκα τις ακτοπλοικές εταιρίες αλλά αν εχει καποιος παρόμοια εμπειρία.
6)Και τέλος το πιο σημαντικό:Το αυτοκίνητο είναι σε όνομα άλλου.Θα έχω μαζί υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη αλλά χρειάζεται και κάτι ακόμη?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!