• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Θεσσαλονίκη - Ξεσσαλονίκη....καφές travelstories?

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Λοιπόν τι λέτε; Θα πιούμε έναν καφέ να γνωριστούμε;;;

Borealis

Member
Έχουν γνωριστεί όλοι, αλλά αυτή την φορά αν γίνει θέλω να σας γνωρίσω και εγώ.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
E εντάξει...όχι όλοι! Εγώ δε ξέρω κανέναν :) Ωραία, άσε να τελειώσει το αυριανό πάρτυ και μόλις με το καλό αρχίσουμε και έχουμε περισσότερο ενδιαφέρον μπορούμε να το κανονίσουμε!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Set the date , darling !

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
και εγω ειμαι κατοικος Θεσσαλονικης για την ωρα(γιαυτο και χανω το παρτυ γενεθλιων :( :( :( ) οποτε ο,τι κανονιστει contact me ..

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ωραία, θα περιμένω λίγες μέρες να δω πόση ανταπόκριση θα έχει για να δούμε αν θα είναι καφές 5 ατόμων ή κάτι μεγαλύτερο - προκειμένου να κανονίσουμε αναλόγως το μέρος.
Θα μπορούσαμε να βρεθούμε Kitchen Bar ή προς Όμιλο που έχει εύκολο πάρκινγκ, ενδεικτικά ας πούμε 8 Οκτωβρίου, Σάββατο, κατά τις 18.00. Πώς ακούγεται;

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Ωραία, θα περιμένω λίγες μέρες να δω πόση ανταπόκριση θα έχει για να δούμε αν θα είναι καφές 5 ατόμων ή κάτι μεγαλύτερο - προκειμένου να κανονίσουμε αναλόγως το μέρος.
Θα μπορούσαμε να βρεθούμε Kitchen Bar ή προς Όμιλο που έχει εύκολο πάρκινγκ, ενδεικτικά ας πούμε 8 Οκτωβρίου, Σάββατο, κατά τις 18.00. Πώς ακούγεται;
sounds like a plan :D i am in :clap::clap: μονο που θελω καθοδηγηση γιατι δεν τα γνωριζω καλα τα κατατοπια ακομα ..

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
η ημέρα ακουγεται καλά σε μένα....τώρα όσο για το μέρος δες και την προηγούμενη (και πιο προηγούμενες) συνάντηση για να καταλάβεις τις προτιμήσεις πάνω-κάτω (τον όμιλο τον είχαμε αποκλείσει νομίζω :rolleyes:)...

καλό είναι να το κάνεις πιο επίσημα αφού όπως η Λίδα την τεέυταία φορά

δες εδώ http://www.travelstories.gr/%F3%F5%...%F4%E7-%E8%E5%F3%F3%E1%EB%EF%ED%DF%EA%E7.html

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Αν είναι για καφέ και γω είμαι μέσα! Κανόνισέ το βαλιτσούλα και θα βρεις πρόθυμους για συνάντηση πολλούς, να είσαι σίγουρη :)

giwrgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περου,Περου,Περου,Περου..
αντε σιγα σιγα να μαζευομαστε..:clap::clap:καιρο εχω να σας δω,οποτε τα λεμε απο κοντα οποιαδηποτε μερα επιλεξτε..:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα