htrul18
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ρωσία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αυστραλία & Νέα Ζηλανδία
Καλησπέρα παιδιά! Μέσα Φεβρουαρίο φεύγω στη Βαρσοβία για ένα πανεπιστημιακό εξάμηνο με το πρόγραμμα Εράσμους. Τις τελευταίες μέρες ψάχνω να βρω πώς θα πάω αλλά τελικά αποδεικνύεται πιο δύσκολο απ' ότι περίμενα... Όσες πτήσεις από Θεσσαλονίκη βρίσκω είναι με διανυκτέρευση σε ενδιάμεσο σταθμό. Οι επιλογές είναι Βουκουρέστι με Tarom και Κων/πολη με Turkish (φθηνότερη η 2η). Έχω δει και από Αθήνα (να κατέβω με τρένο δηλαδή και να πάρω αεροπλάνο από εκεί) και υπάρχει η επιλογή της SAS μέσω Κοπεγχάγης η οποία φέυγει μεσημέρι από Αθήνα και φτάνει λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Βαρσοβία. Πριν μερικές μέρες έβρισκα και μέσω Κιέβου με διανυκτέρευση αλλά τώρα δεν υπάρχει. Επίσης αυτή μέσω Κοπεγχάγης που δεν απαιτεί διανυκτέρευση δεν υπήρχε. Με προβληματίζει το ότι αλλάζουν από μέρα σε μέρα... :roll:
Εσείς έχετε κάποια πρόταση; Δε με πειράζει να πάρω κάποιο τρένο και στο εξωτερικό από πόλη σε πόλη αν βολεύουν τα δρομολόγια. Δεν έχω ψάξει low-cost εταιρίες καθώς θα έχω αρκετές αποσκευές και δεν ξέρω αν θα συμφέρει (άλλωστε δεν υπάρχει απ' ευθείας πτήση ούτε με low-cost).
Δώστε τα φώτα σας όσοι ξέρετε κάτι παραπάνω! Καθώς και μερικές γνώμες για τη SAS που φαίνεται η καλύτερη επιλογή μέχρι τώρα.
Θα ήθελα αν είναι απαραίτητη η διανυκτέρευση να είναι εύκολη η πρόσβαση από το αεροδρόμιο στην πόλη.
Θα είμαι ευγνώμων σε όποιον ασχοληθεί με το σεντόνι που έγραψα!
Έντιτ: Αααα δε σας είπα τις ακριβείς ημερομηνίες για τις οποίες ενδιαφέρομαι! Μπορώ να φύγω από 14 Φεβρουαρίου και θέλω οπωσδήποτε να είμαι Βαρσοβία το αργότερο το πρωί της Δευτέρας 18 Φεβρουαρίου.
Εσείς έχετε κάποια πρόταση; Δε με πειράζει να πάρω κάποιο τρένο και στο εξωτερικό από πόλη σε πόλη αν βολεύουν τα δρομολόγια. Δεν έχω ψάξει low-cost εταιρίες καθώς θα έχω αρκετές αποσκευές και δεν ξέρω αν θα συμφέρει (άλλωστε δεν υπάρχει απ' ευθείας πτήση ούτε με low-cost).
Δώστε τα φώτα σας όσοι ξέρετε κάτι παραπάνω! Καθώς και μερικές γνώμες για τη SAS που φαίνεται η καλύτερη επιλογή μέχρι τώρα.
Θα ήθελα αν είναι απαραίτητη η διανυκτέρευση να είναι εύκολη η πρόσβαση από το αεροδρόμιο στην πόλη.
Θα είμαι ευγνώμων σε όποιον ασχοληθεί με το σεντόνι που έγραψα!
Έντιτ: Αααα δε σας είπα τις ακριβείς ημερομηνίες για τις οποίες ενδιαφέρομαι! Μπορώ να φύγω από 14 Φεβρουαρίου και θέλω οπωσδήποτε να είμαι Βαρσοβία το αργότερο το πρωί της Δευτέρας 18 Φεβρουαρίου.