• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Θεσσαλονίκη Αθηνα Φρανκφούρτη και μετα παλι ντουμπαλι

hellasman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φρανκφούρτη
Είπα και εγώ να πάω πρωτοχρονιάτικα στην Γερμανία Φρανκφούρτη.Βρήκα το λοιπόν φτηνά εισιτήρια με την LUFTHANSA αλλα από Αθηνα 6:05 αναχώρηση και τα έκλεισα ένα για μένα 107? k ένα για το έτερο ήμισυ 126?.Μέχρι εδώ όλα καλά.Έχω όμως να λύσω τα εξής προβλήματα k εδώ θα ήθελα την βοήθεια τον φίλων από την Αθηνα.
Νούμερο ένα:Με τι ( οικονομικό )μέσο να κατεβω στην Αθηνα αλλα και να με βολεύει για την πτήση (6:05)
Νούμερο δυο: Αντε k κατέβηκα Αθηνα αεροδρόμιο με τι παω?
Το λεωφορείο Χ95 ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΑΕΡΟΛ. ΑΘΗΝΩΝ (EXPRESS) είναι ok? ποσο κόστος έχει ? που ακριβώς είναι η αφετηρία του στο Σύνταγμα? έχει και ξημερώματα δρομολόγια όπως λέει εδώ? ΟΑΣΑ
πόση ώρα να υπολογίσω μέχρι αεροδρόμιο?

fotast

Member
Είπα και εγώ να πάω πρωτοχρονιάτικα στην Γερμανία Φρανκφούρτη.Βρήκα το λοιπόν φτηνά εισιτήρια με την LUFTHANSA αλλα από Αθηνα 6:05 αναχώρηση και τα έκλεισα ένα για μένα 107? k ένα για το έτερο ήμισυ 126?.Μέχρι εδώ όλα καλά.Έχω όμως να λύσω τα εξής προβλήματα k εδώ θα ήθελα την βοήθεια τον φίλων από την Αθηνα.
Νούμερο ένα:Με τι ( οικονομικό )μέσο να κατεβω στην Αθηνα αλλα και να με βολεύει για την πτήση (6:05)
Νούμερο δυο: Αντε k κατέβηκα Αθηνα αεροδρόμιο με τι παω?
Το λεωφορείο Χ95 ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΑΕΡΟΛ. ΑΘΗΝΩΝ (EXPRESS) είναι ok? ποσο κόστος έχει ? που ακριβώς είναι η αφετηρία του στο Σύνταγμα? έχει και ξημερώματα δρομολόγια όπως λέει εδώ? ΟΑΣΑ
πόση ώρα να υπολογίσω μέχρι αεροδρόμιο?
Το λεωφορείο Χ95 η Χ93(απο ΚΤΕΛ) ειναι μονόδρομος επειδη τά πρώτα δρομολόγια του μετρό/προαστικού φθάνουν αρκετά μετά τίς 6.00 που είναι η πτήση σου.Το εισιτήριο κοστίζει 3,20 ΕΥΡΩ.Δεν έχω κάνει την διαδρομή με λεωφορείο αλλά εκείνες τις ώρες μια ώρα ειναι υπεραρκετά νομίζω.

amsterdam

Member
Προτείνω να κατέβεις από Θεσσαλονίκη με ΚΤΕΛ διότι βλέπεις τι γίνεται με τα τρένα.Κάθε λίγο και λιγάκι απεργία και επαναλαμβανόμενες τρίωρες στάσεις εργασίας.
Από τα ΚΤΕΛ πάρε το Χ93 και έφτασες.
Τα express λεωφορεία για αεροδρόμιο είναι μονόδρομος τις μεταμεσονύκτιες ώρες αν δεν θέλεις να σε ξεπαραδιάσει το ταξί.
Οι ώρες αναχώρησης που αναγράφονται στο site του ΟΑΣΑ τηρούνται επακριβώς,κατ΄ εμέ είναι τα πιο ακριβή στην ώρα τους λεωφορεία στην Αθήνα.
Τις ώρες που σ΄ ενδιαφέρει το Χ95 κάνει το πολύ 35-40 λεπτά.Το Χ93 δεν γνωρίζω καθόλου.

hellasman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φρανκφούρτη
Thanks για τις απαντησεις .Θεσσαλονικη Αθηνα ποιες αεροπορικες εταιρειες πετουν?

manelaki

Member
η ολυμπιακη και η aegean και αν κλεισεις απο τωρα υπολογιζε 100 ευρω πηγαινε-ελα. θα μπορουσες να ερθεις κι απο τη προηγουμενη μερα και να κοιμηθεις σ'ενα ξενοδοχειο.ισως σου'ρθει οικονομικοτερα και πιο ξεκουραστα. αν κλεισεις απο τωρα μπορεις να βρεις πολυ οικονομικο ξενοδοχειο στο κεντρο. κοιτα κοντα στο συνταγμα ή ακομα και στο πειραια. βεβαια κοιτα στη σταση του λεωφορειου να μη ταλαιπωρηθεις. οι γραμμες για αεροδρομιο ειναι εδω ΟΑΣΑ και ειναι ολο το 24ωρο οποτε δε θα'χεις κανενα προβλημα.
και για ξενοδοχεια παρε μια ιδεα εδω Booking.com: Arethusa Hotel, Athens, Greece - 54 Guest reviews. Book your hotel now!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom