• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Θερμους Χαιρετισμους

Lebowski2112

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ινδία-Ταυλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβα
Για και και χαρα σε ολους!
Μολις ανακαλυψα το forum και χαρηκα απιστευτα μιας και ετοιμαζομαι με εναν φιλο μου σε κανα τριμηνο να εξερευνησουμε καποια χωρα της Ασιας και εχω λιγο πολυ μερικες χιλιαδες αποριες (εχω ταξιδεψει μονο Ευρωπη)
Σας ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια...
Απο τις πιο θετικες διαθεσεις που εχω συναντησει σε forum...Mπραβο

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Σε πια χώρα σκέφτεσαι να ταξιδέψεις;

Α, αν θες πες μας και δυο λόγια για τα Ευρωπαϊκά σου ταξίδια :).

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
:welcome2:

Lebowski2112

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ινδία-Ταυλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβα
Καλως σας βρηκα!(το εννοώ)
Λοιπόν , βασικά το πλανο μου ξεκιναει με βασικη παραμετρο να παω σε καποιο μερος που να εχω την οικονομικη δυνατοτητα να μεινω αρκετα (1-2 μηνες).Εχω στα υπ΄οψην μου απ το λιγο ψαξιμο μεσω διαδυκτιου κατι μεταξυ Ινδιας-Ταυλανδης-Φιλιππινων αλλα γενικότερα είμαι ανοικτος σε παραινεσεις - προτασεις μιας και δεν γνωριζω καθολου κοσμο που να εχει κανει κατι παρομοιο.
Τα ταξιδια που εχω κανει μεχρι στιγμης ειναι: Λονδινο-Λιντσ-Γιορκ , Βερολινο, Μιλανο και Κωνσταντινούπολη.
Ολα ειταν υπεροχα αν και ήταν μικρα breaks από δουλεια με οτι συνεπαγεται αυτο.
Λόγω επιλογής θα βρίσκομαι εκτός εργασιας μετα το καλοκαιρι (συγκυριακα και ένας φίλος μου) και κανουμε πλανα για κατι πιο χαλαρο και μεγάλο σε διαρκεια αν μπορεσουμε...

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Καλώς ήλθες κι από μένα. Περιμένουμε να διαβάσουμε ιστορίες από κάποια από τα ενδιαφέροντα ταξίδια σου. Σίγουρα θα βρεις εδώ φίλους να σου δώσουν πολλές μα πάρα πολλές πληροφορίες για το ταξίδι που λαχταράς. Μόνο που φοβάμαι οτι θάναι τόσες πολλές που θα χρειαστείτε μετά βοηθεία για να αποφασίσετε που θα πάτε!!!!!!!!

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
welcome....!!! ριξτο στο διαβασμα, γιατι εχει πολλες πληροφοριες να παρεις...και σιγουρα ολο και καποιος θα σε βοηθησει αν θες παραπανω πληροφοριες! ειμαστε ολοι stand by...

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλωs ηρθεs στην παρεα και με το καλο να παs και το ταξιδι σου.
Οσο για το που να παs , εξαρταται απο το τι θελειs να δειs , τι σου αρεσει , νησια , ναοι , παραλιεs κλπ.
Ειναι τρια τελειωs διαφορετικα μερη..Εχω παει Ταυλανδη και Φιλιππινεs -Ινδια οχι ακομα - και αν προκειται για το πρωτο σου ταξιδι προs την ανατολη θα προτεινα Ταυλανδη καλυτερα αφου γενικα ειναι πιο τουριστικη και πιο 'ευκολη' για τουs ταξιδιωτεs.
Και οι Φιλιππινεs μια χαρα ειναι , αναλογα που θα κινηθειs και κατα ποσο βλεπειs τα απροοπτα και τιs αναβολεs σαν ευχαριστη περιπετεια παρα σαν ταλαιπωρια. Για την Ταυλανδη εχουμε γραψει καποια αρθρα , μπορειs να διαβασειs και να παρειs μια ιδεα , αν και αναφερομαστε στα πιο γνωστα μερη-νησια τηs.
Για τιs Φιλιππινεs εχω ξεκινησει καποιο αρθρο το οποιο δεν εχω ιδεα ποτε θα συνεχισω..ειναι φρεσκο ακομα.

Πιστευω ομωs οτι με δυο μηνεs , καλυπτειs επαρκωs την Ταυλανδη απο βορρα μεχρι νοτο , μη σου πω οτι μπορειs να κινηθειs και σε γειτονικεs χωρεs. Εγω θα το σκεφτομουνα σοβαρα..

Οτι αλλο θελειs να συζητησουμε , ευχαριστωs :).

Doug

Member
Πιστευω ομωs οτι με δυο μηνεs , καλυπτειs επαρκωs την Ταυλανδη απο βορρα μεχρι νοτο , μη σου πω οτι μπορειs να κινηθειs και σε γειτονικεs χωρεs. Εγω θα το σκεφτομουνα σοβαρα..
Θα συμφωνήσω απόλυτα (περίεργο ε?:haha:).
Με βαση την Ταυλανδη μπορείς ευκολα & οικονομικα να κινηθεις στις γειτονικες χωρες!!

:welcome2:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.623
Μέλη
39.360
Νεότερο μέλος
vasilis400