Θερμά Λουτρά, σπα, ιαματικές πηγές, χαμάμ και άλλοι παράδεισοι !

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
Αν βρεθείς στην ευρύτερη περιοχή για λουτρά, δοκίμασε της Απολλωνίας.
Ιαματικά Λουτρά Νέα Απολλωνίας - Σωματείο Καταλυμάτων Ασπροβάλτα - Βρασνά
Βέβαια έχω πολλά χρόνια να πάω, αλλά τα προτιμούσα από του Λαγκαδά.
Δε παραπέμπει κάπου ο σύνδεσμος,μήπως έχουν κλείσει τα λουτρα;

vanda

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ και Αργεντινή

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Έχει και η Ανδόρρα το σπα της, το οποίο είναι εξαιρετικά δημοφιλές. Πάντως σε εμάς δε γέμισε το μάτι. Μπορείτε να τσεκάρετε τιμές εδώ: Caldea Spa: Aguas Termales y Tratamientos en Andorra
Θα έλεγα να μη το επισκεφτείτε πρωί αν θέλετε την ησυχία σας, καθώς είναι γεμάτο οικογένειες.
Υπάρχει και η δυνατότητα διαμονής καθώς και γευμάτων μετά το σπα.

Attachments

depo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Καβάλα
Ταξίδι-Όνειρο
νησί του Πάσχα
Προσωπικά τα θεωρώ τα καλύτερα στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη τα καλύτερα είναι τα ρώσικα στο Mineralnye Vody, πολύ καλά λουτρά έχει και στη Γεωργία στο Borjomi.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Προσωπικά τα θεωρώ τα καλύτερα στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη τα καλύτερα είναι τα ρώσικα στο Mineralnye Vody, πολύ καλά λουτρά έχει και στη Γεωργία στο Borjomi.
Από τα Μινεράλνι Βοντι είναι μια πολύ αγαπημένη συνάδελφος ! Δυστυχώς για εμάς χρειάζεται βίζα Ρωσίας για να πάμε εκεί. Αν όμως κάποιος έχει γεωργιανό διαβατήριο μπορεί να πάει. Έχει πολλούς Ποντίους της Τσάλκας εκεί!
Οσο για τα νερά του Μπορτζόμι είναι φημισμένα! Εκπληκτικό και το σπα στα Γκουνταούρι.

Όσο για τα Λουτρά της Αγίας Παρασκευής πρέπει να είναι πράγματι τα καλύτερα. Είναι καθαρά, οργανωμένα , έχουν θέα που σου κόβει την ανάσα ,μα κυρίως θαυματουργές ιδιότητες. Ούτε βδομάδα που τα επισκεφτήκαμε και ο καλός μου είδε διαφορά στη μυρμηγκια που τον βασανίζει εδώ και δυο χρόνια. Τα μαλλιά μας ακόμα μυρίζουν θειάφι αλλά με παρακαλάει να ξαναπάμε σύντομα :)

depo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Καβάλα
Ταξίδι-Όνειρο
νησί του Πάσχα
Από τα Μινεράλνι Βοντι είναι μια πολύ αγαπημένη συνάδελφος ! Δυστυχώς για εμάς χρειάζεται βίζα Ρωσίας για να πάμε εκεί. Αν όμως κάποιος έχει γεωργιανό διαβατήριο μπορεί να πάει. Έχει πολλούς Ποντίους της Τσάλκας εκεί!
Οσο για τα νερά του Μπορτζόμι είναι φημισμένα! Εκπληκτικό και το σπα στα Γκουνταούρι.

Όσο για τα Λουτρά της Αγίας Παρασκευής πρέπει να είναι πράγματι τα καλύτερα. Είναι καθαρά, οργανωμένα , έχουν θέα που σου κόβει την ανάσα ,μα κυρίως θαυματουργές ιδιότητες. Ούτε βδομάδα που τα επισκεφτήκαμε και ο καλός μου είδε διαφορά στη μυρμηγκια που τον βασανίζει εδώ και δυο χρόνια. Τα μαλλιά μας ακόμα μυρίζουν θειάφι αλλά με παρακαλάει να ξαναπάμε σύντομα :)
Το μόνο αρνητικό των λουτρών της Αγίας Παρασκευής είναι το θειάφι, ιδίως για όσους δεν αντέχουν την μυρωδιά. Εμένα μου αρέσει η μυρωδιά οπότε δεν έχω θέμα.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Πηλοθεραπευτηριο Κρηνίδων νομού Καβάλας
Ευεξία με 6€ το άτομο. Σε τριάντα χρόνια με βλέπω για πολυήμερες διακοπές εδώ, σε τροχόσπιτο ή και σκηνή. Ο χώρος βγάζει μια ηρεμία και είναι πολύ φροντισμένος.
Τιμοκατάλογος : AE9CC429-FAC9-4E1E-BB7F-A4DB9234E294.jpeg
Για να μπεις συμπληρώνεις το ιστορικό σου και σου μετράει ο γιατρός την πίεση
CE29BC4C-D485-4B81-A174-411EC26252CB.jpeg

Ίσως πετύχετε και φυσιολάτρες ηθοποιούς που άφησαν τη dolce vita και πιάσαν τη ζωή στη φύση D46DE757-1F5D-4511-9CA5-2ED6FA2AC505.jpeg
Υπάρχει χωριστή «γούρνα» ανδρών και γυναικών. Το μαγιώ προαιρετικό , το σκουφάκι επιβάλλεται. Βοηθά σε όλες τις παθήσεις του μυοσκελετικού και ηρεμεί το πνεύμα !
3384A22F-C696-412A-8C04-BE42A0F645F9.jpeg

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh