• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Θα ωφεληθεί η Ελλάδα από τις αναταραχές στη Β. Αφρική?

ANEL

Member
ουδεν καλο αμιγες καλου
νομος της ζουγκλας αλλωστε

δεν είναι αυτό καλή μου νόμος της ζούγκλας...
αυτό,ειδικά όπως είναι γραμμένο,μοιάζει με παραλογισμό..
και σοβαρά τώρα ,υποτίθεται πως δεν θέλουμε ένα κόσμο στον οποίο θα ισχύουν οι νόμοι της ζούγκλας,γιατί σ΄αυτόν τον κόσμο ζούμε και εμείς και τα παιδιά μας...θυμήσου την παροιμία που λέει πως "όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα,θα καεί και το δικό σου"...και αυτό σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να το εκλάβουμε σαν κάτι κακό μεν,αμιγές καλού δε!;)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Και για να απαντησω και πιο on topic:
Αν περιμενουμε απο τις συμφορες των αλλων να γλιτωσουμε τον φθινοντα τουρισμο μας, η οτι αλλο, τοτε ειμαστε εκ των πραγματων εντελως χαμενοι και η οποια ανοδος θα ειναι απολυτως συγκυριακη και με συντομη ημερομηνια ληξης. Μετα στα ιδια χαλια θα ειμαστε....
Δηλαδη ΟΚ και φετος γεμισε η Ελλαδα τουριστες. Καποιοι κατι ξερδισαν απο αυτο και πηραν μια ανασα.
Του χρονου ομως; Ως γνωστον με μια ανασα δε ζει κανεις. Μια ανασα ειναι πολυτιμη αν υπαρχει καποιος σχεδιασμος ο οποιος αναμενεται να αποδωσει σε μεσοπροθεσμο χρονο, οποτε εκει καθε βοηθεια μπορει να ειναι κρισιμη. Βλεπεις να υπαρχει κατι τετοιο για τον τουρισμο μας; Γιατι εγω δεν το βλεπω και μαλλον δεν ειμαι η μονη....

Borealis

Member
Απλώς Έρση για να είσαι ον τόπικ όπου γράφεις χάλια, γράψε σκατά...

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Όταν υφίσταται μια κατάσταση και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να την αλλάξεις, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να υπολογίσεις τις συνέπειες που θα έχει αυτή είτε αρνητικές είτε θετικές σε εσένα.

Αυτό συμβαίνει και αυτή τη στιγμή στη Μεσόγειο. Υπάρχει μια αρνητική εξέλιξη σε κάποιες χώρες και θα έχει συνέπειες στις υπόλοιπες. Τώρα το πόσο και για πόσο είναι κάτι που θα δείξει μόνο ο χρόνος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνουμε σενάρια και προβλέψεις.

Η κοινωνική προέκταση του ζητήματος είναι κάτι που έχει να κάνει καθαρά με το χαρακτήρα του καθενός. Γενικά οι Έλληνες ως λαός είμαστε σχετικά ειρηνικός και φιλήσυχος άρα δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που εύχεται να καταστραφούν οι γύρω μας για να περάσουμε εμείς καλά.

Αυτό βέβαια μέχρι να απειληθεί η επιβίωσή μας. Γιατί όταν απειλούμαστε οικονομικά και κοινωνικά ξεχνάμε όλη την φιλευσπλαχνία μας και ευχόμαστε ας είμαστε εμείς καλά και ας διαλυθούν οι υπόλοιποι! Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν θα το παραδεχθούμε ποτέ. Πάντα σκέφτονται έτσι άσχημα οι άλλοι ενώ εμείς όχι άσχετα αν οι ενέργειές μας καθημερινά δείχνουν ότι και εμείς την πάρτη μας κοιτάμε και μόνο!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Και εγω σκ... πηγαινα να γραψω, αλλα ειπα να μην ριξω το επιπεδο του φορουμ.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
δεν είναι αυτό καλή μου νόμος της ζούγκλας...
αυτό,ειδικά όπως είναι γραμμένο,μοιάζει με παραλογισμό..
και σοβαρά τώρα ,υποτίθεται πως δεν θέλουμε ένα κόσμο στον οποίο θα ισχύουν οι νόμοι της ζούγκλας,γιατί σ΄αυτόν τον κόσμο ζούμε και εμείς και τα παιδιά μας...θυμήσου την παροιμία που λέει πως "όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα,θα καεί και το δικό σου"...και αυτό σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να το εκλάβουμε σαν κάτι κακό μεν,αμιγές καλού δε!;)
δε διαφωνω μαζι σου, δεν ειπα καν οτι μ'αρεσει αυτη η κατασταση
ισα ισα ειμαι ανθρωπος που αναλογιζεται πολυ το "κοινον ωφελος" .
αυτο που λεω και δεν καταλαβε κανεις - ενδεχομενως γιατι εγω δεν απεδωσα καλα- ειναι οτι η χωρα μας ειτε το θελουμε ειτε οχι, θα ωφεληθει
Ο λαος δε το θελει, ρωτηστε ομως και τους πολιτικους?
εδω ο Λοβερδος ελεγε για τους συνταξιουχους "δε μας πεθαινουν ". Νοιαζεται κανεις περα απο τον απλο λαο???

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν ενοχλήθηκα από την διαπίστωση αλλά από την διατύπωση στο αρχικό μήνυμα.

"Μακάρι....."

Borealis

Member
Τι το ψάχνετε ρε παιδιά ακόμη και με αυτή την κατάσταση, οι ξενοδόχοι μας θα διπλασιάσουν τις τιμές και οι τουρίστες θα προτιμήσουν να κινδυνεύουν από αδέσποτες σφαίρες παρά να τα δώσουν στα δικά μας τα λαμόγια!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Τι το ψάχνετε ρε παιδιά ακόμη και με αυτή την κατάσταση, οι ξενοδόχοι μας θα διπλασιάσουν τις τιμές και οι τουρίστες θα προτιμήσουν να κινδυνεύουν από αδέσποτες σφαίρες παρά να τα δώσουν στα δικά μας τα λαμόγια!
σημερα επικοινωνουμε !!!! με εκπλησεις ευχαριστα ;)

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Δε θα προτιμήσουν μόνο οι τουρίστες την Ελλάδα το καλοκαίρι.
Αλλά και γενικότερα τα κύματα των μεταναστών από αυτές τις χώρες...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα