Vicks
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Εντός Ευρώπης
- Ταξίδι-Όνειρο
- ?
Ωραία, βουκολική φάση. Μια απορία έχω: τη "φίλη" που σας κάλεσε την ξαναείδατε;
Μας πηρε τηλέφωνο μετα απο 3-4 ημέρες για να μας πει -άκουσον άκουσον- οτι πέθανε ένας γνωστός απο το χωριό. Δεν απολογήθηκε, δεν την ρωτήσαμε, δεν δεχτήκαμε νεα πρόσκληση απο τρόμο αν και ουτως ή άλλως δεν θα ξαναπάμε για 3 μήνες αφου η Τροχαία αποφάσισε να πάρει το δίπλωμα απο τον Γκιούλι. Σπουδαία θα κυλήσει η νέα χρονιά. Α! μας ήρθε και στην εφορία ένα παλιό χρέος. Ωραίο το 2025! Με το δεξί.Ωραία, βουκολική φάση. Μια απορία έχω: τη "φίλη" που σας κάλεσε την ξαναείδατε;
Στα εφημερευοντα γιατι βρεθηκατε?πότε είπα εγω καλέ ότι βγήκαμε σώοι? από το πρωι στα εφημερεύοντα είμαστε
Για να δωσουμε αίμα προκειμένου να κινηθούν κάτι ασθενοφορα που ειχαν μεινει απο βενζίνηΣτα εφημερευοντα γιατι βρεθηκατε?
Ωραία η τύπισσα, άνετη. Μου αρέσει που είπε ότι θα είναι και πολλά άτομα, άντε αυτή να έπαθε-λέμε-κοκομπλόκο για το γνωστό από το χωριό, οι πολλοί άλλοι τι γίνανε; συμπάσχανε; και δε μπόρεσε ούτε μήνυμα να στείλει; τέλος πάντων, μην πτοείσαι, μπορεί να άρχισε ανορθόδοξα η χρονιά αλλά τα καλύτερα έρχονται.Μας πηρε τηλέφωνο μετα απο 3-4 ημέρες για να μας πει -άκουσον άκουσον- οτι πέθανε ένας γνωστός απο το χωριό. Δεν απολογήθηκε, δεν την ρωτήσαμε, δεν δεχτήκαμε νεα πρόσκληση απο τρόμο αν και ουτως ή άλλως δεν θα ξαναπάμε για 3 μήνες αφου η Τροχαία αποφάσισε να πάρει το δίπλωμα απο τον Γκιούλι. Σπουδαία θα κυλήσει η νέα χρονιά. Α! μας ήρθε και στην εφορία ένα παλιό χρέος. Ωραίο το 2025! Με το δεξί.
Οταν προσκαλεις κάποιος και μάλιστα τετοια ημέρα και δεν εμφανίζεσαι ουτε καν ειδοποιείς, το μόνο που σε δικαιολογεί είναι να σε έχουν απαγάγει εξωγηινοι στο Αρεα 51 και κάνουν πειράματα στον ανυπαρκτο εγκέφαλό σου.. Αλλη δικαιολογία δεν υπάρχει. Και η αγένεια έχει όριαΩραία η τύπισσα, άνετη. Μου αρέσει που είπε ότι θα είναι και πολλά άτομα, άντε αυτή να έπαθε-λέμε-κοκομπλόκο για το γνωστό από το χωριό, οι πολλοί άλλοι τι γίνανε; συμπάσχανε; και δε μπόρεσε ούτε μήνυμα να στείλει; τέλος πάντων, μην πτοείσαι, μπορεί να άρχισε ανορθόδοξα η χρονιά αλλά τα καλύτερα έρχονται.
Black list ολοταχώς η τύπισσα, χωρίς δυνατότητα αναστολής.Οταν προσκαλεις κάποιος και μάλιστα τετοια ημέρα και δεν εμφανίζεσαι ουτε καν ειδοποιείς, το μόνο που σε δικαιολογεί είναι να σε έχουν απαγάγει εξωγηινοι στο Αρεα 51 και κάνουν πειράματα στον ανυπαρκτο εγκέφαλό σου.. Αλλη δικαιολογία δεν υπάρχει. Και η αγένεια έχει όρια
υγ. ο γνωστος πέθανε μετά απο 3-4 ημέρες , άσχετο με το περιστατικό της μη εμφάνισής της
Εχεις δίκιο είμαι αχάριστη η ρουφιάνα. Θα το κανονίσω απο τώρα να κάνω και Ανάσταση στον ιδιο καφενέ. Κατι μου λεει οτι θα είναι και αυτή αξέχαστη (βρε κουτό , θα έχουν και τσουρέκι)Βρε, δεν φτάνει που σου έδωσε τροφή/έναυσμα για να γράψεις ακόμα μια ιδιαίτερη ιστορία, θέλεις να σου απολογηθεί κιόλας; Κάποιοι άνθρωποι δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο!!