alma
Member
θα τους βοηθήσει η feniaΔε νομίζω πως οι ελληνικές προξενικές αρχές στη Ρωσία είναι σε θέση να διεκπαιρεώσουν ένα εκατομμύριο αιτήματα για βίζες Σέγκεν.... Ούτε κατά διάννοια.
Με τα οικονομικά χάλια που έχουμε- και τον περιορισμό των αφίξεων από άλλες χώρες- είναι πιθανό να διεκπεραιώσουν τις βίζες χωρίς να προσέξουν τίποτε: Όσος χρόνος χρειάζεται για να σφραγίσουν το διαβατήριο θα τους χρειαστεί.Δε νομίζω πως οι ελληνικές προξενικές αρχές στη Ρωσία είναι σε θέση να διεκπαιρεώσουν ένα εκατομμύριο αιτήματα για βίζες Σέγκεν.... Ούτε κατά διάννοια.
Δεν ξερω τι εχει αλλαξει στη διαδικασια εκδοσης βιζας για τους Ρωσσους, παντως ενα τα προηγουμενα χρονια μας ειχαν ζαλισει να τους στελνουμε τα vouchers αναλυτικα με τα ονοματα και την ημερομηνια γεννησης ολων οσων θα διαμεινουν σε καθε δωματιο, φετος δεν μου το εχει ζητησει κανενας μεχρι στιγμης. Επισης οι κρατησεις δωματιων απο τη Ρωσσια φετος εχουν ηδη ξεπερασει το συνολο των περσινων κι ακομα ειμαστε στην αρχη σχεδον.Δε νομίζω πως οι ελληνικές προξενικές αρχές στη Ρωσία είναι σε θέση να διεκπαιρεώσουν ένα εκατομμύριο αιτήματα για βίζες Σέγκεν.... Ούτε κατά διάννοια.
Νομιζω πως δεν μπορουμε να καταργησουμε τελειως τη βιζα λογω της συνθηκης Σενγκεν που ειμαστε μελη.Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί να έχουν οι Ρώσοι βίζα για Ελλάδα και το αντίστροφο.Έπρεπε να έχει καταργηθεί εδώ και καιρό και θα είχαμε πολύ περισσότερους Ρώσους στην Ελλάδα.Oi Toύρκοι έχουν υπογράψει συμφωνία με τη Ρωσία για αμοιβαία κατάργηση βίζας και επισκέπτονται την Τουρκία κάθε χρόνο 4 περίπου εκατομμύρια Ρώσοι τουρίστες.
Russia - Turkey visa free: Voice of Russia