Θα ξεπερασουν το ενα εκατομμύριο οι Ρώσοι τουρίστες

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
alma :kiss::kiss::kiss:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δε νομίζω πως οι ελληνικές προξενικές αρχές στη Ρωσία είναι σε θέση να διεκπαιρεώσουν ένα εκατομμύριο αιτήματα για βίζες Σέγκεν.... Ούτε κατά διάννοια.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Δε νομίζω πως οι ελληνικές προξενικές αρχές στη Ρωσία είναι σε θέση να διεκπαιρεώσουν ένα εκατομμύριο αιτήματα για βίζες Σέγκεν.... Ούτε κατά διάννοια.
Με τα οικονομικά χάλια που έχουμε- και τον περιορισμό των αφίξεων από άλλες χώρες- είναι πιθανό να διεκπεραιώσουν τις βίζες χωρίς να προσέξουν τίποτε: Όσος χρόνος χρειάζεται για να σφραγίσουν το διαβατήριο θα τους χρειαστεί.
(και που πρόσεχαν τόσα χρόνια δηλαδή και έδινε με το σταγονόμετρο τις βίζες σάμπως τί έγινε; Μήπως και δεν ήρθε και στην Ελλάδα η ρωσσική μαφία;)

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
γνωρίζω οτι η αγορά της Ρωσίας.όσον αφορά τον τουρισμό προς την Ελλάδα πάει πάρα μα πάρα πολύ καλά...δεν γνωρίζω αριθμούς...το ξερω όμως απο μεγάλο ηλεκτρονικο ταξιδιωτικό γραφείο που απευθύνεται σε αυτην την αγορά ....μάλιστα διαφημισεις του κοσμούν το μετρό τους τις τελευταίες μέρες...

alma

Member
Μακάρι να μας έρθουν!Έτσι ακούγεται γενικά και από όσους δουλεύουν στον τουρισμό οτι οι Ρώσοι τουρίστες αυξάνονται συνεχώς.

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Και το σημαντικότερο: είναι καλοξοδευτές!!! Δεν αφήνουν αγαλματάκι για αγαλματάκι και μπρασελέ για μπρασελέ στα μαγαζιά με τα σουβενίρ!

amsterdam

Member
Γνωστές αλυσίδες ρούχων έχουν πλέον τις τιμές στα καρτελάκια και σε ρούβλια!!

DRAKFIREMAN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη-Ιαπωνία
Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί να έχουν οι Ρώσοι βίζα για Ελλάδα και το αντίστροφο.Έπρεπε να έχει καταργηθεί εδώ και καιρό και θα είχαμε πολύ περισσότερους Ρώσους στην Ελλάδα.Oi Toύρκοι έχουν υπογράψει συμφωνία με τη Ρωσία για αμοιβαία κατάργηση βίζας και επισκέπτονται την Τουρκία κάθε χρόνο 4 περίπου εκατομμύρια Ρώσοι τουρίστες.
Russia - Turkey visa free: Voice of Russia

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Δεν ξερω τι εχει αλλαξει στη διαδικασια εκδοσης βιζας για τους Ρωσσους, παντως ενα τα προηγουμενα χρονια μας ειχαν ζαλισει να τους στελνουμε τα vouchers αναλυτικα με τα ονοματα και την ημερομηνια γεννησης ολων οσων θα διαμεινουν σε καθε δωματιο, φετος δεν μου το εχει ζητησει κανενας μεχρι στιγμης. Επισης οι κρατησεις δωματιων απο τη Ρωσσια φετος εχουν ηδη ξεπερασει το συνολο των περσινων κι ακομα ειμαστε στην αρχη σχεδον.
Εγω υπολογιζα πως αν περσι ηρθαν 700-750 χιλιαδες Ρωσσοι αναλογικα φετος (με βαση τα δικα μου στοιχεια) ισως και να ξεπερασουν το 1,5 εκατομμυριο.

Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί να έχουν οι Ρώσοι βίζα για Ελλάδα και το αντίστροφο.Έπρεπε να έχει καταργηθεί εδώ και καιρό και θα είχαμε πολύ περισσότερους Ρώσους στην Ελλάδα.Oi Toύρκοι έχουν υπογράψει συμφωνία με τη Ρωσία για αμοιβαία κατάργηση βίζας και επισκέπτονται την Τουρκία κάθε χρόνο 4 περίπου εκατομμύρια Ρώσοι τουρίστες.
Russia - Turkey visa free: Voice of Russia
Νομιζω πως δεν μπορουμε να καταργησουμε τελειως τη βιζα λογω της συνθηκης Σενγκεν που ειμαστε μελη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom