• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Θέλω τη συμβουλή σας

maja thurup

New Member
Thanx παιδιά για τα μέχρι τώρα σχόλια.
Ο γυιος μου για την ηλiκία του είναι αρκετά ταξιδεμένος και "δοκιμασμένος".
Έχουμε πάει Αγγλία, Γαλλία (3 φορές) και Γερμανία μέχρι τώρα μαζί. Επίσης έχει και αυτός αρκετά εξερευνητικές προθέσεις... εντός ορίων φυσικά, χωρίς να υπερεκτιμώ τις καταστάσεις.
Για Τυνησία το έχουμε σκεφτεί κaι εμείς. Απλώς η αραβικη κουλτούρα είναι ετσι κιέτσι για μας. Αλήθεια ο καιρός το Δεκέμβρη στην Τυνησία μάλλον είναι χειμωνιάτικος ε?
Απότι βλέπω θα πεσει μπόλικη ενδοοικογενειακή έρευνα. Θα σας ενημερώσω. Φυσικά καλοδεχούμενες όλες οι συμβουλές σας.
Ευχαριστώ και πάλι!!!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
maja φτιάξε και τον χάρτη σου με πρώτη ευκαιρία.. για να ξέρομε τι να σου προτείνομε άν δεν έχεις παει...ειμαι σίγουρη οτι θα βρείς κάτι καλο που θα σας ταιριάζει,και θα περάσετε πολύ όμορφα ...
οποιαδήποτε εμπειρία για τον μικρό θα ειναι υπέροχη,γιατί τα μάτια των παιδιών ειναι περίεργα και σαρώνουν τα πάντα ....
να είστε καλα.

McElk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Με θερμοκρασία 15 και 17 βαθμούς στις 25 Δεκεμβρίου δεν θα έλεγα και τόσο χειμωνιάτικος, http://greek.wunderground.com/histo...tml?req_city=NA&req_state=NA&req_statename=NA Εγώ πάντως πήγα Πάσχα με παιδιά και ήταν σαν το δικό μας καλοκαίρι. Οποσδήποτε όμως γιά τα ερεθίσματα της Τυνησίας το παιδί πρέπει να έχει παρέα συνομηλήκους.

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Thanx παιδιά για τα μέχρι τώρα σχόλια.
Ο γυιος μου για την ηλiκία του είναι αρκετά ταξιδεμένος και "δοκιμασμένος".
Έχουμε πάει Αγγλία, Γαλλία (3 φορές) και Γερμανία μέχρι τώρα μαζί. Επίσης έχει και αυτός αρκετά εξερευνητικές προθέσεις... εντός ορίων φυσικά, χωρίς να υπερεκτιμώ τις καταστάσεις.
Για Τυνησία το έχουμε σκεφτεί κaι εμείς. Απλώς η αραβικη κουλτούρα είναι ετσι κιέτσι για μας. Αλήθεια ο καιρός το Δεκέμβρη στην Τυνησία μάλλον είναι χειμωνιάτικος ε?
Απότι βλέπω θα πεσει μπόλικη ενδοοικογενειακή έρευνα. Θα σας ενημερώσω. Φυσικά καλοδεχούμενες όλες οι συμβουλές σας.
Ευχαριστώ και πάλι!!!
παντως απο το πρωτο σου ποστ δινεις να καταλαβει καποιος οτι τα ταξιδια στα οποια αναφερεσαι τα εκανες πριν 10 χρονια,και τωρα θελεις να ξαναμεταβεις στο εξωτερικο με το παιδι(9 ετων).
γιαυτο προτειναμε οχι extream προορισμους....

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλως ηρθες :).
Εγω θα σου προτεινω το ταξιδι που καναμε οικογενειακως με τον επισης δεκαχρονο γιο μας στο Μεξικο το 2006. Η εποχη ειναι τελεια για την περιοχη της Maya Riviera και οι δραστηριοτητες ατελειωτες για μικρους και μεγαλους.
Ο μικρος ακομα το μελεταει και καθε φορα που λεμε για ταξιδι προτεινει να ξαναπαμε. Μια εβδομαδα εως δεκα μερες ειναι μια χαρα για να κανετε εξερευνηση με ποδηλατο σε ναους κρυμενους σε ζουγκλες , καταβαση φυσικων ποταμων μεσα σε σαμπρελες , να απολαυσετε σοου απο τη ζωη των Μαγια , να ανεβειτε σε πυραμιδες με ατελειωτη θεα και να ανακαλυψετε υποβρυχια αγαλματα και θησαυρους μονο με τις
μασκες σας. Ο μικρος θα ξετρελλαθει και το ταξιδι με το αεροπλανο θα του φανει παιχνιδακι.

Αν ενδιαφερεσαι , εχω γραψει ενα λεπτομερες (πιο λεπτομερες δε γινεται :haha:) αρθρο για το ταξιδι που καναμε στην περιοχη. Εμεις το επεκτειναμε και στο Μπελιζ , αλλα στο Μεξικο αφιερωσαμε 10 μερες. Κι αν δεν πατε τωρα , θα προτεινα να το βαλετε στο προγραμμα για επομενη φορα ;).

http://www.travelstories.gr/showthread.php?t=181

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
μπαγκλαντες
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
πολλοι προορισμοι και καλοι προορισμοι....ο καθενας εχει και μια ενδιαφερουσα τοποθετηση και ετσι και εγω θα προτεινω μια ευρωπαικη πρωτευουσα...τα παιδια μας θελουν να δουν ζωντανα μια απο τις πολεις που ακουνε συχνα και καθημερινα...λοιπον εμεις πηγαμε τελος αυγουστου στην disney land και παρισι..τα παιδια μας 11 και 15 χρονων εμειναν ενθουσιασμενα.το ιδιο και εμεις καθως οι γονεις χαιρονται με τα παιδια τους...ψηφιζω παρισι..:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:

zaniko

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ντουμπρόβνικ
Ταξίδι-Όνειρο
Νοτια Αμερικη-Ανδεις
Τελικά που θα πάτε Maja??? Οταν γυρίσετε, στείλε μια ταξιδιωτική ιστορία μέσα απ τα μάτια του παιδιού! Τι του άρεσε, τι το κούρασε, με τι ενθουσιάστηκε πιο πολυ; Καλό ταξίδι σας!!:clap:

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
maja thurup εχεις ταξιδεψει Τζαμαικα και Νικαραγουα και δεν μας εχεις γραψει εστω και λιγες πληροφοριες απο πρωτο χερι?????
Θα γινοντουσαν αναρπαστες απο τους λατρεις των τροπικων προορισμων...και οχι μονο.
Ελπιζω καποια απο τις παραπανω προτασεις να σ`αρεσει και να την ακολουθησης.
Οπου κι αν αποφασισης να πας καλο ταξιδι.:cool:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα