Αυτή τη διαδρομή εννοούσα αλλά νόμιζα ότι είναι 40 χλμ.Από Εγνατία ναι, από το παλιό καλό δρόμο 30, και περνάς και από Τραϊανούπολη.
Αυτή τη διαδρομή εννοούσα αλλά νόμιζα ότι είναι 40 χλμ.Από Εγνατία ναι, από το παλιό καλό δρόμο 30, και περνάς και από Τραϊανούπολη.
Συγγνώμη ρε φιλαράκι αλλά καλό θα ήταν να ξέρουμε και τι ψάχνουμε για να μη χάνουμε το χρόνο μας οι υπόλοιποι χωρίς λόγο.Παιδιά θα ήθελα να μου πείτε για ένα διήμερο στην Αλεξανδρούπολη αν υπάρχει κάποιος αρχαιολογικός χώρος τριγύρω προσιτός με ΚΤΕΛ ή ταξί που να μπορεί κανείς να επισκεφθεί εύκολα (με λίγα λόγια να είναι σε μια ακτίνα περίπου 30χμ από την πόλη) και να αξίζει τον κόπο. Ενδέχεται να ταξιδέψω στην πόλη προσεχώς με ξένους που θα ήθελαν πολύ να δουν κάποιον αρχαιολογικό χώρο, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε αυτοκίνητο
Θα με ενδιέφερε οτιδήποτε είναι ενδιαφέρον σε κοντινή απόσταση. Αν είναι αρχαιολογικός χώρος, προφανώς με ενδιαφέρει περισσότερο, αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο διαθέσιμο κοντά μας, θα βρω κάποιο άλλο αξιοθέατο. Όλοι σας προτείνατε όμορφα πράγματα για τα οποία δεν ήμουν ενήμερος και για αυτό άρχισα να σκέφτομαι και άλλες ιδέες. Αλλά ναι, ιδανικά ένας αρχαιολογικός χώρος θα ήταν το καλύτερο, μιας και όλοι οι ξένοι κακά τα ψέματα με αυτούς έχουν συνδέσει την Ελλάδα. Για να είμαι ειλικρινής δηλαδή οι όμορφες ιδέες που έπεσαν στο τραπέζι με παρέσυραν λίγο.Συγγνώμη ρε φιλαράκι αλλά καλό θα ήταν να ξέρουμε και τι ψάχνουμε για να μη χάνουμε το χρόνο μας οι υπόλοιποι χωρίς λόγο.
Φέρες? Όχι. Μη. Κλασσική φανταρούπολη. Απόλυτη ξενέρα....Το πρόβλημα με την ενοικίαση αυτοκινήτου είναι ότι έχω ξεχάσει το δίπλωμά μου στο σπίτι στην Ελλάδα και από όλους τους άλλους μόνο ένας έχει δίπλωμα και αυτός δεν έχει εμπειρία, οπότε δε θέλει να το ρισκάρει. Από όσα είπατε, οι Φέρες φαίνονται σαν μια καλή ιδέα, μιας και έχουν πάρα πολλά δρομολόγια με ΚΤΕΛ από Αλεξ/πολη. Το ερώτημα όμως είναι: είναι η εκκλησία μέσα στο κέντρο της κωμόπολης ή θέλει και μετακίνηση με ταξί μετά; Επίσης, το δέλτα του Έβρου που πρόσεξα ότι είναι κοντά, πόσο κοντά είναι;
Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον. Οι ξένοι φίλοι μου σίγουρα θα το εκτιμήσουν απεριόριστα
τι ακριβως θελεις; εγω μενω αλεξανδρουποληΌποιος μπορεί και έχει πρόσφατη επίσκεψη ή είναι απο εκεί μπορει να δώσει ενημέρωση η να ανανεώσει/επιβεβαιώσει τις πληροφορίες;Ενδιαφέρομαι για παρόμοιο με αυτοκίνητο χωρίς πρόβλημα ημερών.Μέχρι και 10-12 μέρες.Η Ανδριανούπολη μάλλον δεν ενδιαφέρει την παρέα.Επομένως μόνον για την Ελληνική πλευρά.
Ευχαριστώ.τι ακριβως θελεις; εγω μενω αλεξανδρουπολη
Ευχαριστώ και με την άνεση σου.΄Εχουμε χρόνο.οσο αφορα για την περιοχη μου και σαμοθρακη μπορω να σε κατατοπισω, ειδικα για φαγητο+ ξενοδοχεια(ειδικοτητα μου!!!)δωσμου λιγες μερες γιατι λειπω....
Ήμουν για μία εβδομάδα στον Έβρο τον Μάιο και πραγματικά κατευχαριστηθηκα το συγκεκριμένο ταξίδι. Η μητέρα μου κατάγεται από εκεί κ μετά από πολλά χρόνια κατάφερα κ ξαναεπισκέφθηκα την περιοχή. Τα περισσότερα από τα ενδιαφέροντα μέρη αναφέρθηκαν στα παλιότερα posts. Νοιώθω την ανάγκη όμως να κάνω μια ιδιαίτερη μνεία στα εξής:Ευχαριστώ.
Δεν υπάρχει πρόγραμμα ακόμη και μάλλον θα είναι χαλαρά και χωρίς πρόγραμμα.Μέ βάση αυτά που διάβασα μας ενδιαφέρουν:
-Αρχαιολογικοί χώροι/μουσεία.Αν υπάρχει κάτι νεώτερο πέρα απο αυτά που αναφέρονται.
-Τό ίδιο για μέρη με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά.
-Φαγητό και εστιατόρια που αξίζουν και δεν πρέπει να αγνοηθούν.
-Προτάσεις για ξενοδοχεία/καταλύματα που είναι ιδιαίτερα και αξίζουν το παραπάνω.
Θέμα ημερών δεν υπάρχει.Επίσης κάνουμε άνετα παραπάνω χλμ.,παρακάμψεις κτλ αν αξίζει.Ο μόνος περιορισμός είναι ότι τα αυτοκίνητα θα είναι απλά,όχι τζιπ ή 4χ4.
Χρόνος μετά τις 15/8.