• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Γεια σας είμαι από Κύπρο και είμαι 16 ετών, θέλω να έρθω μόνος μου να μείνω μόνιμα στην Ελλάδα..Σε κάποιο χωρίο ίσως..κάπου ήρεμα....
Που θα προτείνατε?
Επίσης..θα έβρισκα κάποια απλή δουλειά?

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αααααχ,τα νιάτα.
Γιατί παιδί μου στα 16 σου ονειρεύεσαι να μείνεις σε ένα χωριό της Ελλάδας;

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
:roll:

ΥΓ Ολο το θεμα να μεταφερθει στο οφ τοπικ παρακαλω

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Οκ τοτε!!Χωρια χιλιαδες για να μη πω και παραπανω στην Ελλαδα...Δουλειες σε χωριο εξισου πολλες,φαρμα,χωραφια..και αλλα!Οποτε η αποφαση μενει..

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Άμα θες ηρεμία. Τράβα διαπόντια νησιά (Οθωνοί - Ερείκουσα - Μαθράκι), Γαύδο, Καστελόριζο κ.τ.λ.

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
να λεμε την αληθεια το χωριο και οι δουλειες δεν ειναι για να ζησεις....χωραφια κ.τλ πληρωνουν ισα για να τη βγαζεις οταν εχεις ηδη σπιτι στο χωριο....ειναι δουλειες εποχιακες και αναλογα με το μερος...τα ενοικια στην επαρχια ειναι φτηνα,( στο χωριο μου π.χ γκαρσονιερα 150 βρισκεις ) αλλα γενικα οι τιμες ειναι αναλογες ενος χωριου στη Κυπρο δε θα βρεις μεγαλη διαφορα...

Να κατσεις να το σκεφτεις καλα τα επομενα χρονια ( φανταζομαι θες να ερ8εις οταν με το καλο κλεισεις τα 18 ) , η ζωη στο χωριο δεν ειναι ευκολη,...ως τοτε πι8ανα να εχεις αναθεωρησει και για το τι 8ες να κανεις

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
να λεμε την αληθεια το χωριο και οι δουλειες δεν ειναι για να ζησεις....
Ζεις και παραζείς... στις πόλεις τραβάει ο κόσμος τα μεγάλα ζόρια.

Τα μεροκάματα για όσους δουλεύουν χωράφια κυμαίνονται στο 60ρικο... δεν τα λες και λίγα αν υπολογίσεις τα πολύ μικρότερα έξοδα διαμονής σε ένα χωριό.

Χμμμ...και κάπου πιο..κεντρικά ασπούμε.....κάτι που μου άρεσε...Λουτράκι..με πόσα βρίσκω ενοίκιο?? δουλειές έχει?

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
από πότε το λουτράκι είναι χωρΊΟ? :ο

osfialgia

Member
Χμμμ...και κάπου πιο..κεντρικά ασπούμε.....κάτι που μου άρεσε...Λουτράκι..με πόσα βρίσκω ενοίκιο?? δουλειές έχει?
Η ελλαδα εχει πολυ μεγαλυτερη ανεργια απο κυπρο , και γενικα απο τις μεγαλυτερες στην ευρωπη. Τωρα αν θα εισαι τυχερος και βρεις δουλεια που να ξερουμε, αναλογα με το τι ξερεις να κανεις,

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος