Τσεχική Δημοκρατία ΗELP ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

TOULKIAS

Member
Επόμενο Ταξίδι
PRAGUE
Ταξίδι-Όνειρο
ALASKA
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ,ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ?ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ?ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ?:clap:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μη γράφεις με κεφαλαία γράμματα, στη γλώσσα του ίντερνετ σημαίνει ότι "φωνάζεις".

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
να μας έλεγες και τι μπάτζετ έχεις ανά βραδια... και φυσικά είναι μία λύση το γραφείο και συγκρίνεις μετά.

TOULKIAS

Member
Επόμενο Ταξίδι
PRAGUE
Ταξίδι-Όνειρο
ALASKA
Εκλεισα τελικα στο PARK INN HOTEL.Ειναι 4 αστερων απο οτι ειδα και φενεται καλο απο το Ιντερνετ.130 ευρω 2 βραδια το δικλινο.Ειναι καλη η τιμη ρε παιδια η με κοροιδεψανε?Εμενα καλη μου φενεται παντως.Πολυ ακριβα τα αεροπορικα ομως.245 ευρω το ατομο με τις Τσεχικες αερογραμμες:(.

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Εκλεισα τελικα στο PARK INN HOTEL.Ειναι 4 αστερων απο οτι ειδα και φενεται καλο απο το Ιντερνετ.130 ευρω 2 βραδια το δικλινο.Ειναι καλη η τιμη ρε παιδια η με κοροιδεψανε?Εμενα καλη μου φενεται παντως.
Αμα εσένα σου φαίνεται καλή, δεν μας πέφτει λόγος εμάς...

kostas_sam1

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη?
Ταξίδι-Όνειρο
Κωνσταντινούπολη
Εκλεισα τελικα στο PARK INN HOTEL.Ειναι 4 αστερων απο οτι ειδα και φενεται καλο απο το Ιντερνετ.130 ευρω 2 βραδια το δικλινο.Ειναι καλη η τιμη ρε παιδια η με κοροιδεψανε?Εμενα καλη μου φενεται παντως.Πολυ ακριβα τα αεροπορικα ομως.245 ευρω το ατομο με τις Τσεχικες αερογραμμες:(.

για αεροπορικά μπορείς να βρείς φθηνότερα απο το www.click4sky.com εχει με 98 πήγαινε έλα (βεβαια δεν νομίζω να βρείς για τον οκτώβρη που θες, αλλα στο λέω να το ξέρεις ) οσο για ξενοδοχεία εχει και πιό φθηνά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.937
Μέλη
39.650
Νεότερο μέλος
Giorgos K4

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα