• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Η Germanwings προσφέρει σε ανεπανάληπτη τιμή 250.000 εισιτήρια!

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
Η Germanwings για άλλη μία φορά εκπλήσσει ευχάριστα τους πελάτες της προσφέροντας 250.000 εισιτήρια σε ανεπανάληπτη τιμή. Όσοι θέλουν να ταξιδέψουν σε Ευρώπη και Γερμανία από τις 2 Μαΐου 2009, οπότε ξεκινάνε και οι πτήσεις από Κολωνία για Κω και από Βερολίνο για Καβάλα, έως και τις 28 Ιουλίου 2009, με τιμές που ξεκινούν από 19,99€ συμπεριλαμβανομένων των φόρων, δεν έχουν παρά να τηλεφωνήσουν στο τηλεφωνικό κέντρο της Germanwings, τηλ. 211- 000- 3232 ή να κάνουν την κράτηση των εισιτηρίων τους μέσω διαδικτύου, στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της Germanwings, www.germanwings.gr .

Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε ήδη το εαρινό πρόγραμμα δρομολογίων της με ολοένα και περισσότερους προορισμούς, με δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας «Smart Connect», τη δυνατότητα ακόμη περισσότερων διαδρομών και μεγαλύτερη συχνότητα δρομολογίων!!!
Οι κρατήσεις ξεκινούν από σήμερα, 22 Απριλίου 2009, έως την Κυριακή 26 Απριλίου 2009!

Last edited by a moderator:

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
ρε παιδια βρηκατε τπτ 'η εγω κανω κατι λαθος?

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
τώρα που το είπες μπήκα και εγώ και τις τιμές που λέει για τους προορισμούς που λέει δεν τις βρήκα...:roll:

έχω όμως μια θεόκουλη ερώτηση.. πώς είναι γενικά ως εταιρεία?

γιατί είδα κάτι βερολίνο-στοκχόλμη π.χ. με 19 ευρώ και μου γύρισε το μάτι ανάποδα...

αν π.χ. πας με easyjet βερολίνο και από εκεί στοκχόλμη με germanwings -σε φάση που βολευουν οι ώρες με τιμές-χώμα συνολικά- λέει να την προτιμήσει κανείς? :roll:

(εγκυκλοπαιδικές ερωτήσεις πάντα)

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου

γιατί είδα κάτι βερολίνο-στοκχόλμη π.χ. με 19 ευρώ και μου γύρισε το μάτι ανάποδα...

αν π.χ. πας με easyjet βερολίνο και από εκεί στοκχόλμη με germanwings -σε φάση που βολευουν οι ώρες με τιμές-χώμα συνολικά- λέει να την προτιμήσει κανείς? :roll:

(εγκυκλοπαιδικές ερωτήσεις πάντα)[/quote]

Δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά φίλη έχει ταξιδέψει αρκετές φορές για Γερμανία με τη germanwings και δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα.

SunriseNick

Member
german

Ουτε και εγω βρηκα κατι..και σε παλαιότερη αναζητηση μου παλι με προσφορες.....της ιδιας εταιρείας δεν ειχα βρει..εχω την εντυπωση οτι δεν ισχυουν οι προσφορές της απο Ελλαδα..
φυσικα και η τιμη Βερολινο -Στοκ. ειναι πολυ καλη (δεν ξερω τι λεει σαν εταιρεία )
Εναλλακτικά δες και την rynair απο βερολινο για Στοκ.. ( 2 euro Πηγαινε - Ελα :) )

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
Εναλλακτικά δες και την rynair απο βερολινο για Στοκ.. ( 2 euro Πηγαινε - Ελα :) )

με 2 ευρώ πήγαινε έλα, και πρόστιμο να πληρώσεις για τα κιλά σου συμφέρει.. :haha::haha::haha:

εντάξει, όμως, νομίζω δεν έφαγα τόοοοοοοοοοοοοοοοσο πολύ το πάσχα...:rolleyes:

SunriseNick

Member
ρυναιρ

με 2 ευρώ πήγαινε έλα, και πρόστιμο να πληρώσεις για τα κιλά σου συμφέρει.. :haha::haha::haha:

εντάξει, όμως, νομίζω δεν έφαγα τόοοοοοοοοοοοοοοοσο πολύ το πάσχα...:rolleyes:
Αν συμφερει , Eξαρταται απο 2 πραγματα :

ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΙΛΟ...

ΚΑΙ ΠΟΣΑ κιλα παραπανω εχεις..;):haha::haha:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Κι εγώ, όποτε έχω τσεκάρει προσφορά της συγκεκριμένης εταιρείας, δεν έβγαλα άκρη!

Κι αν δεν ισχύουν οι προσφορές από την Ελλάδα, τι μας το στέλνουν το ρημαδιασμένο το email; Αφού δηλώνεις κατά την εγγραφή σου στο newsletter την χώρα σου...

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO

(εγκυκλοπαιδικές ερωτήσεις πάντα)
με κλειστά τα μάτια!!!
εχω πεταξει 3-4 φορές και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα,
και από τιμές, πάρα πολύ καλές!
με ενα πενηντάρικο περιπου πήγαινε (για Γερμανία) και αλλο τοσο για το ελα...
Ειχα δει και κατι τιμές τους, πχ. απο Στουτγκάρδη για Βαρκελωνη με 80Ε πηγαινε ελα με ολους τους φόρους...

Γενικα οι προσφορές τους ισχύουν από γερμανικό αεροδρόμιο αναχώρησης!

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
εχω πεταξει κ εγω περσυ καλοκαιρι απο Στουτγαρδη για Θεσσαλονικη..
κανενα απολυτως προβλημα πλην των Ελληνων που ηταν μες το αεροπλανο...ειχε γινει ενας χαμος κ αργησαμε 45 λεπτα περιπου...γιατι, ο καθενας καθοταν όπου γουσταρε κ υπηρχε μια κατασταση του στυλ:
- ελα μωρε κατσε οπου βρεις
- μα εγω καθομαι εδω
- ε κατσε απεναντι
- εκει καθεται αλλος
- ε πες του να παει αλλου
κλπ κλπ κλπ
θυμαμαι χαρακτηριστικα που η αεροσυνοδος ειπε καποια στιγμη στην αλλη: οταν μας βαζουν σε πτησεις γαι Ελλαδα ειναι μαλλον η τιμωρια μας...κατι τετοιο....

κατα τα αλλα μια χαρα εταιρεια μονο που εχει μια αλλη τακτικη στο θεμα αποσκευων μου φαινεται.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom