• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Η Easyjet θα κάνει γάμους στον αέρα

XRISTOS71

Member
να η ευκαιρία να παντρέψουμε τόν γεροντοκόρο traveller ......αλλά αυτός με τήν παραξενια που κουβαλάει θα μάς λέει ότι στενά τα καθήσματα ,οι αεροσυνοδοί δέν βλέπονται , no service on air και άλλα κουλά :haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
να η ευκαιρία να παντρέψουμε τόν γεροντοκόρο traveller ......αλλά αυτός με τήν παραξενια που κουβαλάει θα μάς λέει ότι στενά τα καθήσματα ,οι αεροσυνοδοί δέν βλέπονται , no service on air και άλλα κουλά :haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:

Αυτός Χρήστο απο British και πάνω, είναι δυνατόν να κάνει γάμο και να μην είναι υπερπαραγωγή?:bleh:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Δηλαδή, αν είσαι κατά του γάμου (κοινώς έχεις αλλεργία) και πέσεις σε πτήση που παντρεύονται οι άλλοι, τους τρως αναγκαστικά στην μάπα, ε;:roll::mad:
αχ, ετσι και γινει αυτο, την πατησα(ειμαι αλλεργικη..μην το ξεχναμε..)!!
θα την κοψω μου φαινεται την easy!:roll::roll:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Latina....εσύ μπορείς να αναλάβεις να μοιράζεις τις μπομπονιέρες... αλλά θα καρφιτσώσεις πάνω τους και την κάρτα σου όπου θα γράφεις: "αναλαμβάνουμε διαζύγια! γρήγορα ναι, πρόχειρα όχι!" :haha::haha::haha:

XRISTOS71

Member
αχ, ετσι και γινει αυτο, την πατησα(ειμαι αλλεργικη..μην το ξεχναμε..)!!
θα την κοψω μου φαινεται την easy!:roll::roll:
latina και καλά να σου κάτσει απλά ένας γάμος ......φαντάζεσαι να σου κάτσει γάμος υπερπαραγωγή με τόν traveller γαμπρό :bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:

rezi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cuba?Brazil?South afrika?
Ταξίδι-Όνειρο
Διαστημικη Βολτα
ΩΩΩ!!!!! μιλάς για τον αγαπημένο μου Γεωργίου?
ξέρεις άν ειναι αυτός ο "αποδυτηριάκιας"??? έχω βάσιμες υποψίες οτι είναι....
ειναι η αγαπημένη μου στήλη.:p
ο αρχικος ηταν ο καισαρης,ο μπαμπας ετσι.
μετα γραφανε ολοι και πιο πολυ ο καραγιανιδης.το καταλαβαινες γιατι τα παραγραφακια ηταν ασχετα μεταξυ τους
στα σεντονια κυριο λογο ειχε ο καραγιανιδης

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Latina....εσύ μπορείς να αναλάβεις να μοιράζεις τις μπομπονιέρες... αλλά θα καρφιτσώσεις πάνω τους και την κάρτα σου όπου θα γράφεις: "αναλαμβάνουμε διαζύγια! γρήγορα ναι, πρόχειρα όχι!" :haha::haha::haha:
χμ..ενδιαφερουσα προταση..;);)..αν ειναι ετσι,οκ!!!θα το σκεφτω σοβαρα..:roll:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα