Πες μου τώρα γιατί το κάνεις αυτό;;; Γιατί θες να καταστρέψεις και τη Guca; Please, μη βάζεις ιδέες στη dim kyr... άστην να καταστρέψει καμιά άλλη χώρα/περιοχή το επόμενο καλοκαίριΤο φεστιβάλ της Guca είναι το βασίλειο της μπύρας. Ας ετοιμάζουν ήδη ταξίδι για Guca οι απανταχού μπυρόπληκτοι τραβλεστορίτες (λέγε με dim-kyr), αντί να τρέχουν στις άλλες άκρες του κόσμου προκαλώντας παντού δεινά, αναστατώσεις και πανικό. Μπύρα θα βρεις να πουλιέται παντού.
Ξέρεις ορισμένα πράγματα γίνονται αυτόματα και συνειρμικά. Απλά δεν μπορείς να τα αποφύγεις. Λες μπύρα και το μυαλό σου δεν μπορεί να πάει πουθενά αλλού....Πες μου τώρα γιατί το κάνεις αυτό;;; Γιατί θες να καταστρέψεις και τη Guca; Please, μη βάζεις ιδέες στη dim kyr... άστην να καταστρέψει καμιά άλλη χώρα/περιοχή το επόμενο καλοκαίρι
Όχι δεν ήταν μεγαλύτερη. Από την φωτογραφία που επισυνάπτω φαίνονται 7 άτομα μαζί με τον Μπρέγκοβιτς. Αν υποθέσουμε ότι από το πλάνο έχουν κοπεί 2 άτομα, πάλι η ορχήστρα του προκύπτει 8μελής.Να σου κάνω μια ερώτηση ο Μπρέγκοβιτς με πόσα άτομα ορχήστρα έπαιξε? Είχα την μεγάλη τύχη να τον δω στις 31/8 στην περιοχή μου σε μια συναυλία και ξετρελάθηκα, εδώ ήταν με 8 άτομα και ένας αυτός και αναρωτιόμουν αν και στην Σερβία έχει την ίδια ορχήστρα ή μεγαλύτερη.