misha19
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ολλανδία-Θεσσαλονίκη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Round the world
Σας ευχαριστώ παρα πολύ!! Σε λίγες μέρες θα τελειώσω και την ιστορία !!
Σε ευχαριστω πολύ , προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους να επισκεφτούν το Λάος εκτός απο ανθρώπους που ψάχνουν για χλιδή στα ταξίδια τους. Μπορεί να την βρούν και να την χρυσοπληρώσουν αλλά δεν είναι το ατού της χώρας . Περιμένουμε την δική σου ιστορία!!!Συγχαρητήρια για την πολυ ωραία ιστορία που μας περιέγραψες και για τις πολυ ωραίες σου φωτό... Μπράβο σου και που τολμησες ένα τέτοιο ταξίδι μόνος σου!!
Κάποιες περιγραφές σου με εικόνες μου θύμισαν το ταξίδι που έκανα τον Σεπτέμβριο στην Κίνα κ συγκεκριμένα στο Yangshuo , στον ποταμό Li.. Κάποια από τις μέρες που έρχονται θα γράψω για τις περιπέτειες μας.. κ πραγματικά έχεις δίκιο για ότι εμείς πολλές φορές θεωρούμε δεδομένα πράγματα κ καταστάσεις που άλλοι μπορεί να μην τις ζήσουν κ ποτέ τους.... ειδικά σε τόσο απλούς ανθρώπους που ζουν σε αυτές τις χώρες κάτω από αυτές τις συνθήκες.... κ είναι με το χαμόγελο κ προσπαθούν να σε βοηθήσουν..Σ'ευχαριστω κ πάλι...είναι ένα ταξίδι που θέλω κ εγώ πολυ να κάνω..... Καλή συνέχεια στα ταξίδια σου!!
Παρακαλώ χαίρομαι να βοηθάω ! Καλα να περάσετε και περιμένουμε και την δική σας ιστορια !Συγχαρητήρια για την ιστορία σου Ευχαριστώ για την βοήθεια σου στο δικό μου ταξίδι.