• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Η πρώτη μου εμπειρία και σήμερα

RENAR

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΕΚΟΥΑΔΟΡ-ΓΚΑΛΑΠΑΓΚΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ
Ημουν 20 χρονών στην πρώτη μου άδεια, Αύγουστος. Το μικρόβιο το είχα από νωρίς μέσα μου και με έτρωγε.
Αφού ανακάλυψα την ύπαρξη του inter-rail, απεριόριστες διαδρομές με τραίνο στην Ευρώπη, πήρα το σχετικό εισιτήριο και ξεκίνησα, δειλά μπορώ να πώ για το γύρο της Ιταλίας ήμουν μόνη και άσχετη (με μία βαλίτσα).
Λίγο πριν τον Θεσσαλικό κάμπο, εάν θυμάμαι, ένιωσα ένα σκίρτημα ότι πήγαινα να κατακτήσω τον κόσμο και η ευτυχία μου ήταν απέραντη. Αυτό το σκίρτημα μου άλλαξε το σκεπτικό της ζωής μου και τις μετέπειτα επιλογές μου.
Σήμερα μετά από 20 χρόνια και κάτι..βρίσκομαι στην ίδια θέση να θέλω να φύγω μόνη μου (με ένα σακίδιο ίσως τώρα) για ένα ακόμη ονειρεμένο προορισμό Εcuador-Galapagos, το όνειρο είχε αρχίσει να υλοποιείται στην αρχή της χρονιάς, αλλά η φίλη αποχώρησε από το σχέδιο, τα εισιτήρια έχουν κρατηθεί για 18/8 από Αθήνα προς Quito-Εcuador και επιστροφή από Λίμα-Περού 5/9/2008.
Το πρόγραμμα θα ήταν Galapagos - Ecuador στις 29/8 αεροπορικώς για Cusco και διαδρομή των INKAS και επιστροφή από Λίμα -Αθήνα.
Βρίσκοντας αυτό το site σκέφτηκα, λες τελικά να υπάρχει άνθρωπος με τα ίδια ενδιαφέροντα και τρέλα και να θέλει να με ακολουθήσει;
Χαίρομαι που βρήκα ανθρώπους που μέσω αυτού χώρου να μπορώ να επικοινωνώ γιατί αισθανόμουν μόνη..

:lol:

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Καλώς ήλθες! Εδώ μέσα μόνο μόνη δεν θα αισθάνεσαι αν το θέλεις. Νάσαι σίγουρη. Και όλο και κάποιο φιλαράκι ίσως βρεθεί να σε ακολουθήσει.:welcome:λοιπόν και καλά ταξίδια!

RENAR

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΕΚΟΥΑΔΟΡ-ΓΚΑΛΑΠΑΓΚΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Οταν θα μάθω να χειρίζομαι και πιό καλά το συγκεκριμένο forum θα τα λέμε καλύτερα και θα ανταλλάσουμε και τις εμπειρίες μας.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλωs ηρθεs Renar :).
Προκειται να επισκεφτειs μια πολυ αγαπημενη μου περιοχη!Μακαρι να μπορουσα να ερθω εγω μαζι σου!
Ομωs και παρεα να μη βρειs , μην εγκαταλειψειs το ονειρο σου , οργανωσου καλα και πηγαινε μονη σου.
Θα δειs οτι υπαρχουν πολλοι που ταξιδευουν μονοι τουs.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλώς ήρθες. Το επόμενο ταξίδι σου ακούγεται φανταστικό.

:welcome2:

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Γεια σου Renar και :welcome2:

GTS

Member
Ημουν 20 χρονών στην πρώτη μου άδεια, Αύγουστος. Το μικρόβιο το είχα από νωρίς μέσα μου και με έτρωγε.
Αφού ανακάλυψα την ύπαρξη του inter-rail, απεριόριστες διαδρομές με τραίνο στην Ευρώπη, πήρα το σχετικό εισιτήριο και ξεκίνησα, δειλά μπορώ να πώ για το γύρο της Ιταλίας ήμουν μόνη και άσχετη (με μία βαλίτσα).
Λίγο πριν τον Θεσσαλικό κάμπο, εάν θυμάμαι, ένιωσα ένα σκίρτημα ότι πήγαινα να κατακτήσω τον κόσμο και η ευτυχία μου ήταν απέραντη. Αυτό το σκίρτημα μου άλλαξε το σκεπτικό της ζωής μου και τις μετέπειτα επιλογές μου.
Σήμερα μετά από 20 χρόνια και κάτι..βρίσκομαι στην ίδια θέση να θέλω να φύγω μόνη μου (με ένα σακίδιο ίσως τώρα) για ένα ακόμη ονειρεμένο προορισμό Εcuador-Galapagos, το όνειρο είχε αρχίσει να υλοποιείται στην αρχή της χρονιάς, αλλά η φίλη αποχώρησε από το σχέδιο, τα εισιτήρια έχουν κρατηθεί για 18/8 από Αθήνα προς Quito-Εcuador και επιστροφή από Λίμα-Περού 5/9/2008.
Το πρόγραμμα θα ήταν Galapagos - Ecuador στις 29/8 αεροπορικώς για Cusco και διαδρομή των INKAS και επιστροφή από Λίμα -Αθήνα.
Βρίσκοντας αυτό το site σκέφτηκα, λες τελικά να υπάρχει άνθρωπος με τα ίδια ενδιαφέροντα και τρέλα και να θέλει να με ακολουθήσει;
Χαίρομαι που βρήκα ανθρώπους που μέσω αυτού χώρου να μπορώ να επικοινωνώ γιατί αισθανόμουν μόνη..

:lol:
Καλώς ήρθες!!! Πολύ καλό το ταξίδι που ετοιμάζεις, τα Γκαλαπάγκος είναι απίστευτα νησιά, πολύ καλή επιλογή....μία ερώτηση αν επιτρέπεις: θα πας με γκρουπ κι αν ναι, με ποιο?

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Γεια και από μένα

μόνη ή με παρέα μη χάσεις αυτό το ταξίδι.
Είναι απ τα ομορφότερα μέρη στη γη.
Το Περού θα σου μείνει αξέχαστο.:D

RENAR

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΕΚΟΥΑΔΟΡ-ΓΚΑΛΑΠΑΓΚΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ
Καλώς ήρθες!!! Πολύ καλό το ταξίδι που ετοιμάζεις, τα Γκαλαπάγκος είναι απίστευτα νησιά, πολύ καλή επιλογή....μία ερώτηση αν επιτρέπεις: θα πας με γκρουπ κι αν ναι, με ποιο?
Επειδή θέλω να οργανώνω εγώ το ταξίδι μου, να πηγαίνω όπου θέλω και να μένω σε ένα μέρος όσο θέλω μέχρι στιγμής δεν έχω απευθυνθεί σε γραφείο, τα απεχθάνομαι...
Ολα τα ταξίδια που έχω κάνει μέχρι στιγμής τα έχω οργανώσει μόνη μου και σε δύσκολους προορισμούς π.χ. Ινδία-Νεπάλ.
Επειδή μέχρι στιγμής δεν έχω βρεί παρέα, προσπαθώ να δω εάν μπορώ να κάνω το ταξίδι μόνη μου.
Μία σκέψη είναι να ξεκινήσω από Αθήνα μόνο με τα εισιτήρια και να απευθυνθώ σε τοπικά γραφεία για τα Galapagos και για το INKAS TRAIL, που για το τελευταίο επειδή έχω διαβάσει ότι υπάρχει περιορισμός στον κόσμο που επισκέπτεται το MACCHU PICCU και γίνονται κρατήσεις μήνες πρίν, ενδέχεται να κλείσω μέσω INTERNET αυτό που θα μου φανεί πιο αξιόπιστο;
Εχει να μου προτείνει κανείς κάποιο γραφείο για το INKAS TRAIL στο CUSCO;

RENAR

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΕΚΟΥΑΔΟΡ-ΓΚΑΛΑΠΑΓΚΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ
Υπερσιβηρικός

Ευχαριστώ για το welcome, βλέπω από τον ταξιδιωτικό σου χάρτη ότι έχεις φθάσει μέχρι τα βάθη της ανατολής, οπότε γνωρίζεις κάτι γι αυτό που ακούω από παλιά και έχει μείνει στα βάθη του μυαλού μου τι σημαίνει "υπερσιβηρικός" ; έχει σχέση με το interRail που χρησιμοποιούσα σε νεαρότερη ηλικία; είναι μία διαδρομή απλά που ξεκινάει από την Ευρώπη και επιλέγεις μέχρι που θα φθάσεις; θα ήθελα να με κατατοπίσει κάποιος πάνω σε αυτό το θέμα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom